Læs den officielle beskrivelse

Den IPU er et nationalt anerkendt, privat universitet baseret i Berlin. Bærer af universitetet er den internationale psykoanalytiske University gGmbHHvis eneste aktionær er i øjeblikket fundamentet for fremme af universitetets psykoanalyse. Sidstnævnte er en non-profit fond under offentlig ret. den IPU udelukkende finansieres de ressourcer af velgørende fond og fra studieafgifter, kursister og tredjeparts forskningsmidler. Hun modtager ingen fordele på den del af den offentlige sektor.

Med inddragelsen af ​​undervisningen i 2009 blev efterfulgt af et hul, der var blevet skabt af den ensidige, videnskabelige karakter af akademisk psykologi. Kurserne på IPU formidle psykoanalysen som en videnskab, der skildrer mennesket som et biologisk, socialt og kulturelt prægede natur og søger at forstå den enkelte i forbindelse med sin historie og under indflydelse af det ubevidste. Alle kurser af IPU er forskningsbaseret og tilbyder den første halvdel til en tæt kontakt med kliniske eller pædagogiske praksis.

Mission Statement af IPU Den IPU tillader studere, uddannelse og forskning med psykoanalytiske principper og er baseret på undervisning og forskning på en tværfaglig videnskabelig forståelse.

I dialog med andre videnskaber bidrager det til udviklingen af ​​psykoanalysen som Applied Social Science and Cultural Theory.

Det formidler psykoanalysen som en videnskab, der skildrer mennesket som et biologisk, socialt og kulturelt prægede natur og søger at forstå den enkelte i forbindelse med sin historie og under indflydelse af det ubevidste.

undervise på IPU og forskere med mange års erfaring i praksis, undervisning og forskning. Hun har fremragende læring og arbejdsvilkår og materialer.

Konfrontation og fælles udvikling - tværfagligt og ud over grænserne i de statslige grupper på tværs af - er et iboende træk ved den videnskabelige og organisatoriske arbejde af IPU.

Den IPU links netværk og giver samarbejde med nationale og internationale partnere inden for videnskab, uddannelse og øve hende, at fremme gensidig berigelse af indhold og en positiv offentlige opfattelse.

Den IPU understøtter en (selv) refleksiv holdning i undervisning, forskning og anvendelse, den tætte integration af ansøgning og forskning samt en tværfaglig og international dialog. Det bidrager til befolkningens sundhed.

Programmer undervist i:
  • Engelsk
  • Tysk

Denne skole tilbyder også:

MA

International Psychoanalytic University Berlin

... [+]

Fordele [-]
Tyskland Berlin
Oktober 2020
Tysk
Fuldtid
4 - 6 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
International Psychoanalytic University Berlin

Dette kandidatuddannelsen er kendetegnet ved sin dobbelte perspektiv. Interfacet psykoanalyse / kultur studeres fra begge sider: På den ene side er kulturelle spørgsmål a ... [+]

Dette kandidatuddannelsen er kendetegnet ved sin dobbelte perspektiv. Interfacet psykoanalyse / kultur studeres fra begge sider: På den ene side er kulturelle spørgsmål af oprindelige del af psykoanalytiske emne dannelse, på den anden side psykoanalytiske adgangsveje uundværlig del af kulturstudier.

Design og struktur

Kandidatuddannelsen psykoanalytisk Cultural Studies udbydes som en del tid deltidsstudium. * Undervisningen foregår på tre tilstedeværelse weekender (to fredag ​​til søndag frokost og en sen eftermiddag til lørdag) i stedet og en blok uger per semester. (The Block uge kan jeg. d. R. og være nogensinde anerkendt af regioner som uddannelsesorlov). Fuldt studerede det består af i alt 8 semestre (120 point) og er opdelt i to etaper af undersøgelsen:... [-]

Tyskland Berlin
Oktober 2020
Tysk
Fuldtid
8 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
International Psychoanalytic University Berlin

Dens pensum er baseret på anbefalinger fra den tyske Society of Psychology, men kurset fokuserer på anvendelsen relaterede skift af diagnostisk, terapeutisk og rådgivning ... [+]

Dens pensum er baseret på anbefalinger fra den tyske Society of Psychology, men kurset fokuserer på anvendelsen relaterede skift af diagnostisk, terapeutisk og rådgivning færdigheder base. Hans psykoanalytiske orientering fremgår af, at der ud over adfærdsterapi, gestaltterapi, systemisk og andre psykoanalytiske proces er det vigtigste fokus for undersøgelsen.

Desuden lærer om empiriske og statistiske metoder bør også omfatte de metoder, som er særligt velegnede til at opdage og kortlægge processen og resultatet af psykoanalytiske behandlinger. Endelig psykoanalytiske orientering fremgår også, at de studerende vil komme til at kende psykoanalysen ikke kun som en psykoterapeutisk metode, men også som en kulturel teori og anvendt samfundsvidenskab. Kurset er godkendt af Berlins senat og indtil 2017 officielt akkrediteret.... [-]

Tyskland Berlin
Oktober 2020
Tysk
Fuldtid
4 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
International Psychoanalytic University Berlin

Dette MA program udforsker en af ​​de mest differentierede og nutidige perspektiver af den menneskelige psyke, som faktisk for en af ​​de mest moderne af humanvidenskaber ... [+]

Dette MA program udforsker en af ​​de mest differentierede og nutidige perspektiver af den menneskelige psyke, som faktisk for en af ​​de mest moderne af humanvidenskaberne. Som en videnskab om det ubevidste, psykoanalyse er ikke bare en terapeutisk metode. Det repræsenterer også en teori om videnskab og viden, en, der er placeret mellem naturvidenskab og humaniora, kulturstudier og samfundsvidenskab, og som forbinder disse linjer tradition i en innovativ, fremadtænkende måde.

Med vores Master program, er en unik, multi-lag studieforløbet venter på dig, der vil forberede dig til en lige så mangfoldigt arbejdsliv og karriere. Undersøgelsen Kurset kliniske retning, der fokuserer på psykodynamiske-psykoanalytiske tilgange, giver solid uddannelse i forskningsmetoder. Samtidig er denne udvidet på et fundamentalt niveau med indgående kendskab fra ikke-kliniske anvendelsesområder for psykologisk og psykoanalytisk tænkning.... [-]

Tyskland Berlin
Oktober 2020
Engelsk
Fuldtid
4 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
International Psychoanalytic University Berlin

Den aktuelle, plejepolitiske Master of Arts (MA) i tværfaglig psykoseterapi, der er beregnet til at blive taget parallelt med at arbejde på fuld tid, er blevet tilbudt si ... [+]

Den aktuelle, plejepolitiske Master of Arts (MA) i tværfaglig psykoseterapi, der er beregnet til at blive taget parallelt med at arbejde på fuld tid, er blevet tilbudt siden sommersemesteret 2013 i fællesskab af IPU (hovedansvar) og tre yderligere universiteter, Charité University Medical Department i Berlin, Det katolske universitet for anvendte videnskaber Berlin og UKE Hamburg Eppendorf University Hospital.

Denne samarbejdsindsats fra disse fire universiteter tillader integration på en meget unik måde af forskellige faglige kompetencer, som alle er nødvendige, når man arbejder med psykotisk syge mennesker. Disse inkluderer socialt arbejde, socialpsykiatrisk, farmakologisk, psykodynamisk og somatisk terapeutisk kompetence.... [-]

Tyskland Berlin
Oktober 2020
Tysk
Deltid
8 semestre
på universitet
Læs mere på dansk

International Psychoanalytic University 1

International Psychoanalytic University 2

IPU Berlin
Address
Stromstr. 1
10555 Berlin, Berlin, Tyskland
Hjemmeside
Telefonnummer
+49 30 300117500