Læs den officielle beskrivelse

Jacobs University

Jacobs Universitet er en privat engelsk universitet ligger i Bremen og en af ​​de mest internationale akademiske institutioner i Tyskland. Det tiltrækker højt begavede og fordomsfri studerende fra hele verden. Mere end 1.300 studerende fra over 100 nationer i øjeblikket bor og studerer på vores bolig campus. I Tysklands førende universitet rankings, har Jacobs University konsekvent opnået topkarakterer.

Grundlagt i 2001, Jacobs Universitet tilbyder et bredt spektrum af bachelor-og kandidatuddannelser, der spænder fra naturvidenskab og teknik til samfundsvidenskab og økonomi. Den graduate portefølje af Jacobs University omfatter MSc i Computational Life Science, MSc i datateknik og kandidatuddannelsen i Supply Chain Engineering og Management.

Hos Jacobs University, klasserne er små, og for hver elev en professor fungerer som en personlig mentor og akademisk rådgiver. I forskning og undervisning, vores fakultet medlemmer følger en tværfaglig tilgang behandle spørgsmål fra flere perspektiver. På en campus, hvor hele verden er hjemme, giver vi en uddannelse, der går på tværs af discipliner og kulturelle grænser. Jacobs Universitetsstuderende opgradere som globale borgere, der vil gøre en forskel i morgendagens verden.

Campus Life

Jacobs Universitets grønne og træ-skraverede campus giver meget mere end bygninger til undervisning og forskning. Det er hjemsted for en interkulturel fællesskab, som er uden fortilfælde i Europa. En Student Aktiviteter Center, forskellige sportsfaciliteter, et musikstudie, en studerende-run café / bar, koncertsteder og vores Interfaith House sikre, at du altid vil have noget interessant at gøre.

Overnatning

For studerende, der gerne vil bo på campus, Jacobs University tilbyder overnatning i fire boligområder gymnasier. Hvert kollegium har sin egen spisestue, rekreative lounge, læsepladser, og fælles gruppe mødelokaler.

Stipendier og finansieringsmuligheder

Alle ansøgere til kandidatuddannelsen Computational Life Science, MSc data Engineering og kandidatuddannelsen Supply Chain Engineering & Management anses automatisk for meritbaserede stipendier. Derudover kan hver indrømmede kandidat anmode om en individuel finansiel pakke tilbud med attraktive finansieringsmuligheder.

Ansøgning og optagelse

Kandidatuddannelser ved Jacobs University starte i den første uge af september hvert år. Brug venligst kontaktformularen til at anmode om oplysninger om, hvordan du ansøger. Vi ser frem til at modtage din forespørgsel.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MSc

Jacobs University

Data engineering er en beskæftiger sig med big data spirende erhverv tilgange til dataopsamling, datahåndtering og dataanalyse. Kandidatuddannelsen ved Jacobs University ... [+]

Big Data og data Engineering

Big data har vist sig at have kæmpe potentiale, men udgør store udfordringer på samme tid. På den ene side er store data kører den næste fase af teknologisk innovation og videnskabelig opdagelse. Som følge heraf har big data blevet kaldt "guld" af den digitale revolution og informationsalderen. På den anden side er den samlede mængde data vokser i et tempo, som synes at være svært at kontrollere. På denne baggrund er det blevet bemærket, at der er "drukne i et hav af data" vi. Stillet over for disse perspektiver og risici, verdens kræver en ny generation af data specialister. Data engineering er en beskæftiger sig med big data spirende erhverv tilgange til dataopsamling, datahåndtering og dataanalyse. Giver dig up-to-date viden og banebrydende beregningsværktøjer, data engineering har alt, det tager at mestre den æra af store data.... [-]

Tyskland Bremen
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Jacobs University

Programmet sigter mod at uddanne og træne ledere af tomorrows til at håndtere komplekse problemer ved hjælp af tekniske og ledelsesmæssige færdigheder. ... [+]

MSc i Supply Chain Management

Programmet sigter mod at uddanne og træne ledere af tomorrows for at håndtere komplekse problemer ved hjælp af ledelses- og ingeniørfærdigheder. Det er åbent for alle studerende med stor interesse for emnet, som er villige til at lære og arbejde hårdt. Viden i beslægtede områder er nyttig, men ingen forudsætning. Ofte optages studerende fra andre discipliner end ingeniør- eller erhvervsadministration og modtager en meget god GPA.

Mens bacheloruddannelsen i industriel ingeniørvidenskab og ledelse ved Jacobs University hovedsageligt fokuserer på produktionsprocesser, koncentrerer man sig også om at beskrive, analysere og designe logistiksystemer og dermed levere kæder.... [-]

Tyskland Bremen
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk

Imagine a Special Place in Germany ...

Jacobs University - a speical place! Alumna Georgiana talks about her experiences

At a Glance: Supply Chain Engineering & Management at Jacobs University

Jacobs University Bremen
Address
Bremen, Bremen, Tyskland
Hjemmeside
Telefonnummer
+49 421 20040