Jacobs University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Jacobs University

Jacobs Universitet er en privat engelsk universitet ligger i Bremen og en af ​​de mest internationale akademiske institutioner i Tyskland. Det tiltrækker højt begavede og fordomsfri studerende fra hele verden. Mere end 1.300 studerende fra over 100 nationer i øjeblikket bor og studerer på vores bolig campus. I Tysklands førende universitet rankings, har Jacobs University konsekvent opnået topkarakterer.

Grundlagt i 2001, Jacobs Universitet tilbyder et bredt spektrum af bachelor-og kandidatuddannelser, der spænder fra naturvidenskab og teknik til samfundsvidenskab og økonomi. Den graduate portefølje af Jacobs University omfatter MSc i Computational Life Science, MSc i datateknik og kandidatuddannelsen i Supply Chain Engineering og Management.

Hos Jacobs University, klasserne er små, og for hver elev en professor fungerer som en personlig mentor og akademisk rådgiver. I forskning og undervisning, vores fakultet medlemmer følger en tværfaglig tilgang behandle spørgsmål fra flere perspektiver. På en campus, hvor hele verden er hjemme, giver vi en uddannelse, der går på tværs af discipliner og kulturelle grænser. Jacobs Universitetsstuderende opgradere som globale borgere, der vil gøre en forskel i morgendagens verden.

Campus Life

Jacobs Universitets grønne og træ-skraverede campus giver meget mere end bygninger til undervisning og forskning. Det er hjemsted for en interkulturel fællesskab, som er uden fortilfælde i Europa. En Student Aktiviteter Center, forskellige sportsfaciliteter, et musikstudie, en studerende-run café / bar, koncertsteder og vores Interfaith House sikre, at du altid vil have noget interessant at gøre.

Overnatning

For studerende, der gerne vil bo på campus, Jacobs University tilbyder overnatning i fire boligområder gymnasier. Hvert kollegium har sin egen spisestue, rekreative lounge, læsepladser, og fælles gruppe mødelokaler.

Stipendier og finansieringsmuligheder

Alle ansøgere til kandidatuddannelsen Computational Life Science, MSc data Engineering og kandidatuddannelsen Supply Chain Engineering & Management anses automatisk for meritbaserede stipendier. Derudover kan hver indrømmede kandidat anmode om en individuel finansiel pakke tilbud med attraktive finansieringsmuligheder.

Ansøgning og optagelse

Kandidatuddannelser ved Jacobs University starte i den første uge af september hvert år. Brug venligst kontaktformularen til at anmode om oplysninger om, hvordan du ansøger. Vi ser frem til at modtage din forespørgsel.

Placeringer

Bremen

Jacobs University Bremen

Address
Bremen, Bremen, Tyskland
Telefonnummer
+49 421 20040