Jade University of Applied Sciences

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Kerneværdier for Jade University of Applied Sciences

Kerneværdierne ved Jade University of Applied Sciences forpligter universitetet til socialt ansvar og definerer rammen for planlægning af dens udvikling og mål. Kerneværdierne beskriver den kultur, vi vil legemliggøre ved Jade University of Applied Sciences .

Innovativ

På Jade University of Applied Sciences støtter vi en innovativ kultur, der aktivt understøtter kreativitet og systematisk udvikler kapaciteten til at implementere nye ideer. Sådan skaber vi den frihed, der er nødvendig for videnskabelig nysgerrighed og frisk tænkning. Jade University of Applied Sciences bringer innovation til regionen gennem undervisning og forskning centreret om den virkelige verden og ved at uddanne højt kvalificerede kandidater.

Kompetent

Jade University of Applied Sciences er et arnested for nye ideer og tværfaglig tænkning. Vi stiller vores viden og kompetencer til rådighed for samfundet. Vi udvikler problemløsningsevner, der tager højde for de fremtidige krav på arbejdsmarkedet og videnskab. I vores akademiske uddannelse og daglige arbejde kombinerer vi faglig og social kompetence.

Samarbejdsvillig

Sammen skaber vi en konstruktiv undervisnings- og læringsatmosfære. Åbent samarbejde danner grundlaget for en succesrig arbejds- og forskningskultur ved Jade University of Applied Sciences . Vi opretholder tætte forbindelser i regionen og ud over det. Det betyder, at vi er i en konstant udveksling med andre akademiske institutioner samt samarbejder på et praktisk niveau med vores partnere. Som et universitet, der er åbent for den bredere verden, værdsætter vi internationale og interkulturelle samarbejdsprogrammer.

Alsidig

Vi værdsætter mangfoldighed som en berigelse til vores liv og samarbejder. Det forbedrer også den akademiske virkning af vores universitet. Jade University of Applied Sciences er et sted, hvor vi sammen udvikler mål for kurser, undervisning og forskning, og hvor vi forfølger disse mål med dedikation. Jade University of Applied Sciences giver entusiastiske talenter adgang til et bredt spektrum af uddannelse.

Åben for andre

Vi henvender os til andre mennesker med åbenhed og respekt og tager højde for deres forskellige oplevelser og situationer. Vi tager altid folks individuelle bekymringer alvorligt. Åben kommunikation giver orientering. For os er det en væsentlig komponent i vores gennemsigtige og retfærdige holdning på Jade University of Applied Sciences .

Profil af Jade University of Applied Sciences

Menneskelige værdier, fremtidsorientering, gode forskningsbetingelser og undervisningskvalitet er hjørnestenene i Jade University med dets tre lokaliteter i det nordvestlige Tyskland.

Navnets oprindelse

Ved grundlæggelsen i 2009 havde det nye universitet brug for et levende navn. Det perfekte navn var ikke svært at finde, fordi floden Jade forbinder de tre campusser i Wilhelmshaven, Oldenburg og Elsfleth. Jade er en flod i Niedersachsen, der er ca. 22 km lang med sin kilde nær Oldenburg. Det svirrer gennem Oldenburg District i regionen Weser Marsh og når endelig havet i Jade Bay syd for Wilhelmshaven.

Bedre for dig

 • Der er mange gode grunde til at overveje universitetet.
 • Jade University of Applied Sciences sætter baren højt for sig selv og er forpligtet til løbende forbedring.
 • Med sine optimale forhold - små grupper, praktisk orientering og personlig støtte - er Jade University of Applied Sciences et godt valg for dig.

Sjov kendsgerning

En gang om året i november overtager omkring 30 professorer fra Jade University of Applied Sciences og Oldenburg University pladespillerne i populære Oldenburg-klubber. Profetenes nat er meget sjovt og trækker mere end 2.000 studerende, der lærer deres profs at kende fra en helt anden vinkel. Professorerne i Wilhelmshaven lægger også regelmæssigt beats for deres studerende.

Kompetence overbeviser

På Jade University of Applied Sciences er det, der får undervisning og forskning til at skille sig ud, innovative tilgange, samarbejde, der får dig foran og et støttende miljø. På alle områder anvender universitetet sine principper for ekspertise og variation. Dets fokus på praksis, nære kontakter med erhvervslivet og konfirmation inden for en rimelig tidsplan har placeret det meget i rangeringstabeller i årevis.

Dens 50 kurser inden for arkitektur, civilingeniør, geoinformation, sundhedsteknologi, ingeniørarbejde, erhverv, maritime studier, logistik eller ledelse / IT / teknologi, datalogi i byggeri, tale terapi, jordemodervidenskab tilbyder noget for en bred vifte af interesser og ambitioner.

Et nært samfund

Ved Jade University of Applied Sciences studerer ingen alene. I en næsten familielignende atmosfære finder studerende let venner og kan trække på masser af støtteprogrammer, der hjælper dem gennem hele deres studier. Professorerne er altid tilgængelige for en chat med studerende. Vores undervisningspersonale kommer alle fra en praktisk baggrund og opretholder kontakter med erhvervslivet. Som studerende drager du konstant fordel af dette.

Jade University of Applied Sciences er et familievenligt universitet, der sikrer, at alt dets personale og studerende kan undervise, lære og arbejde, samtidig med at de opretholder en god balance mellem arbejdsliv og liv. Det inkluderer fleksibel arbejdstid samt børnepasningsfaciliteter.

Hvad mere er, vi er forpligtet til lige muligheder og sociale værdier og støtter især førstegenerationsstuderende, så de kan klatre op på den sociale stige.

Viden driver fremskridt

Unge akademiske talenter bidrager meget til forskningsarbejdet ved Jade University of Applied Sciences . Lige nu er mere end 50 ph.d. studerende forsker i vores specialafdelinger og institutter. "Ved at tilbyde gode kontrakter og stipendieprogrammer tilbyder vi vores unge akademikere sikkerhed for deres karriereplaner," siger universitetspræsident Dr. Manfred Weisensee. Og selvfølgelig bidrager omkring 200 professorer med undtagelse af vores studerende til et imponerende videnskabeligt potentiale.

Kvalitet gør karakteren

Jade University of Applied Sciences er et ungt universitet, men alligevel trækker det på en lang pædagogisk tradition. Hvorfor? Fordi vores universitet blev grundlagt i 2009 ved at fusionere to tekniske colleges. Så du finder de allerbedste undervisningskoncepter her såvel som erfaring og solid ekspertise, der strækker sig tilbage til uddannelsesinstitutioner fra 1832.

134158_pexels-photo-1595391.jpeg

Fakta og tal

 • Stiftelsesår: 2009
 • Samlet antal studerende: 7.600
 • Wilhelmshaven: 4.800
 • Oldenburg: 2.100
 • Elsfleth: 700
 • Kurser: 37 bachelor- og 13 kandidatkurser
 • Antal ansatte: ca. 650
 • hvoraf mere end 200 professorer
 • 90 partneruniversiteter i udlandet

Placeringer

Jade University of Applied Sciences har tre campusser i den nordvestlige del af Tyskland.

 • Wilhelmshaven
 • Oldenburg
 • Elsfleth

134159_pexels-photo-1438072.jpeg

Placeringer

Wilhelmshaven

Address
Friedrich-Paffrath-Straße 101
26389 Wilhelmshaven, Niedersachsen, Tyskland

Oldenburg

Address
Ofener Straße 16/19
26121 Oldenburg, Niedersachsen, Tyskland

Elsfleth

Address
Weserstr. 52
26931 Elsfleth, Niedersachsen, Tyskland