Ludwig-Maximilians-University Munich

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Ludwig-Maximilians-Universitetet eller LMU, University i hjertet af München, danner det urbane landskab og har campusser i hele byen. LMU München er en af ​​de førende universiteter i Europa. Regnskabsmæssig på en tradition, der går tilbage over 500 år, LMU tilbyder udfordrende uddannelser og giver et ideelt miljø for top-niveau forskning. Den LMU forbinder akademisk ekspertise med urbane livskvalitet og en unik rekreativ værdi for cirka 50.000 studerende.

Med omkring 7.500 eksterne studerende fra mere end 125 lande er LMU er den akademiske hjem for de fleste af de udenlandske studerende i Tyskland. 70% af disse studerende kommer fra Europa, 20% fra Asien og 7% fra Nord- og Sydamerika. Alle disse studerende, der kommer fra udlandet, bidrager sammen med de internationale forskere til mangfoldigheden i kulturen af ​​universitetet.

LMU München har en lang tradition som en top-niveau europæisk forskning universitet, tydeligt demonstreret i dens internationale karakter og de områder akademisk samarbejde fra forskning til undervisning og udveksling af studerende. Universitetet var medstifter af League of European Research Universities (LERU), Venedig International University (VIU), den tyske Academic Exchange Service (DAAD) og bayerske international akademisk Centers. Inden Den Europæiske Unions succesfulde mobilitets- og tilskud programmer, LMU München tager del i Erasmus-studerende og underviser udvekslingsprogrammer, Erasmus Mundus uddannelser, og EU fra tredjelande projekter.

LMU München også et nært samarbejde med en lang række partner universiteter uden for EU-programmer. I alt LMU fastholder fakultet-baserede samarbejdsaftaler med langt over 400 partner universiteter over hele verden, der regulerer områder fra akademiske kontakter og udveksling af studerende til design af fælles uddannelser. Samarbejder og udveksling aktiviteter på individuelt og stol niveau afrunder tætte internationalt netværk. Desuden udvalgte strategiske forskningssamarbejder giver mulighed for tætte kontakter mellem institutioner, og til etablering af nye samarbejdsformer. Disse er finansieret af den institutionelle strategi LMUexcellent og tjener til at understøtte LMU Münchens status på nationalt og internationalt plan.

I geografiske vilkår LMU Münchens strategi for internationalisering, bemærker de traditionelle rødder og samtidig føre den aktuelle udvikling i den globale akademiske verden. De fleste af sine kontakter og strategiske initiativer er baseret i Europa, efterfulgt af Nordamerika og Asien. Et resultat af denne udvikling er et nyt samarbejdsprojekt med enestående kinesiske partner universiteter, LMU-Kina Academic Network.

LMU München er den akademiske hjem for næsten 7.000 internationale studerende fra 125 lande, det største antal på ethvert tysk universitet og hvad der svarer til 15 procent af LMU Münchens studerende befolkning. Tre fjerdedele af disse studerende kommer fra Europa, 15 procent fra Asien, og 6 procent fra Nord- og Sydamerika. Op til 1.000 studerende fra partneruniversiteter tilmelde på LMU Munich som udvekslingsstuderende for et semester eller år. I to junior årige uddannelser, omkring 70 studerende fra nordamerikanske partner universiteter tilbringe deres tredje studieår i München, foruden nogle 450 deltagere i München International Summer University (Misu).

Ca. 1.500 besøgende fellows undervise og forskning på LMU München, herunder 90 stipendiater af Alexander von Humboldt Foundation. LMU Münchens Mobility Center og udbud af særlige tjenester på tilbud plus International Center for videnskab og humaniora i München (Internationales Begegnungszentrum der Wissenschaft München eV, IBZ) understreger også universitetets internationale engagement.

LMU München vinder en betydelig mængde af ekstern finansiering fra sin forpligtelse til internationalitet i undervisning og forskning. Bortset fra universitetets succes i at hæve de internationale tredjeparts fonde, mange andre områder tilbyder finansieringsmuligheder, som sikrer konkurrencefordel af sine studerende, alumner, og akademikere for fremtiden. DAAD alene bidrager over fire millioner euro om året i form af tilskud til tyske og internationale studerende og internationale projekter, samt understøttende tilskud til LMU München.

Hjem til cirka 1,5 millioner mennesker, München er en af ​​verdens mest venlige og pulserende storbyer. Med sine berømte museer og gallerier, teater og festivaler, kunst og ballet og musik, herunder verdensklasse Bayerske Statsopera og München Philharmonic Orchestra, er det ikke kun hovedstaden i Bayern, men en stor europæisk kulturelt centrum. Dens nærhed til de bayerske alper og de mange forskellige søer, slotte og fritidsaktiviteter i det omkringliggende landskab føje til Münchens entydighed. Det er faktisk en by som ingen anden!

Placeringer

München

Ludwig-Maximilians-Universität

Address
Ludwig-Maximilians-Universität München
Professor-Huber-Platz 2

80539 München, Bayern, Tyskland
Telefonnummer
+49 (0) 89 / 2180 - 0

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig