Leuphana University Luneburg

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

I løbet af sin omorganisering i 2006 introducerede Leuphana en universitetsmodel unik for det tyske akademiske landskab. I foråret 2009 var følgende nye akademiske skoler blevet oprettet:

College: Prisbelønnet bachelorprogram med forskellige perspektiver

Et universitet, hvor studerende kan få sin første akademiske grad: Leuphana Bacheloruddannelsen har siden 2007 tilbudt et homogent struktureret og tværfagligt orienteret studietilbud. Det er rettet mod studerende, der er interesseret i mere end specialiseret viden, og som nyder at arbejde på en uafhængig og ansvarlig måde.

Graduate School: Kombination af tværfaglige kandidater med ph.d.-studier

Siden 2008 tilbyder Graduate School kandidatuddannelser med specialisering inden for følgende tre tematiske områder: Governance & Law, Humanities & Social Sciences, Management & Entrepreneurship and Education. Studiemodellen på Graduate School giver kandidatstuderende muligheden for at flette sammen deres kandidatstudier med doktorgradsstudier. Desuden tilbyder vi ph.d.-kandidater fra hele verden muligheden for at arbejde og forske i et pulserende, tværfagligt miljø.

Fagskole: Efteruddannelse og forretningsophold for fagfolk og virksomheder

Skolen tilbyder programmer til efteruddannelse og optimale betingelser for livslang læring (siden 2009). Fagskolen er rettet mod at arbejde med voksne, der er interesseret i at fremme deres uddannelsesmæssige mål - lige fra dem, der netop er tilsluttet jobmarkedet til seniorledere.

Placeringer

Lüneburg

Address
Leuphana University of Lüneburg
Universitätsallee 1

D-21335 Lüneburg, Niedersachsen, Tyskland

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig