Leuphana University of Luneburg

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Den justering Leuphana implementeret en ny model for Tyskland Universitet som en unik funktion af universitetet siden 2007. I foråret 2009 blev genetableret på universitetet:

COLLEGE: FREMRAGENDE bachelor med flere perspektiver

Et kollegium for første grad, kan studeres i som en del af et tværfagligt samlet, tværfaglig undersøgelse organiseret model Leuphana Bachelor (siden 2007). Den Leuphana College er for folk, der ønsker at arbejde selvstændigt og ansvarligt og ikke være tilfreds med sin viden.

Graduate School: INTERDISCIPLINÆR MASTER med fremme CONNECT

The Graduate School tilbyder inden for områderne uddannelse, regeringsførelse

PROFESSIONAL SCHOOL: INNOVATIVE UDDANNELSE OG praktisk samarbejde ARBEJDE OG VIRKSOMHED

En professionel skole, som samler under ét tag uddannelse og overførsel af viden og skabelse og dermed optimale betingelser for livslang læring giver (siden 2009). Den professionelle skole henvender sig til fagfolk, der ønsker at få yderligere kvalifikationer - af profession begyndere igennem til ledere.

DIGITAL SCHOOL: Intensiv pleje indenfor videregående uddannelser

Den 2012 offentlighed præsenteret Leuphana Digital Skole vil samle de online kurser Leuphana Universitet og ekspandere. Efter succesen med piloten kurset "Think Tank - ideelle by i det 21. århundrede" under ledelse af arkitekt professor Daniel Libeskind Leuphana Digital Skole udvider sin online tilbud og tilbyder individuelle mentored Open Online Kurser også online undervisning i forretningsmæssige sammenhænge. Alle online læringsmuligheder er et unikt pædagogisk koncept af den digitale skole, der består af lærere, mentorer og tutorer baseret på, som vil blive suppleret med peer learning og brugen af ​​en sofistikeret online platform. Den online katalog af den digitale skole er åben for deltagere over hele verden, licens-fri og gratis.

SCIENCE INITIATIVER: UDDANNELSE, kultur, økonomi og bæredygtighed i FOKUS fakulteter

Leuphana koncentrerer sine forskningsaktiviteter på fire tværfaglige videnskabelige initiativer. Til omkring 60 professorater var fyldt mellem 2007 og 2012. De styrker de daværende omkring 150 professorer inden for Uddannelse Forskning / læreruddannelsen, Ledelse

Placeringer

Lüneburg

Address
Leuphana University of Lüneburg
Universitätsallee 1

D-21335 Lüneburg, Niedersachsen, Tyskland