Ludwig-Maximilians-Universität München, Munich School of Management

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Universitetet - Ludwig-Maximilians-Universität München , ligger i hjertet af München. LMU München er et af de førende forskningsuniversiteter i Europa med en mere end 500 års lang tradition. Vi bygger på vores succes i Excellence Initiative, en tysk konkurrence om fremme af universitetsforskning på højt niveau, for at forbedre vores forskningsprofil i de kommende år og styrke vores position på internationalt plan.

Vores akademikers knowhow og kreative intelligens danner grundlaget ikke kun for vores succes i Excellence-konkurrencen, men også for LMUs fremragende forskningsbalance som anerkendt af mange nationale og internationale universitetsrangeringer. Ca. 700 professorer og 3.300 akademiske medarbejdere gennemfører forskning og undervisning i universitetets 18 fakulteter, der tilbyder et bredt og godt differentieret spektrum, der dækker alle områder af viden, om humaniora og kulturvidenskab, lov, økonomi og sociologi, eller medicin og videnskaber. Som en ægte "universitas" har LMU München den unikke mulighed og en dyb forpligtelse til at håndtere de stadig mere komplekse spørgsmål, der står over for menneskeheden, samfundet, kultur, miljø og teknologi ved at skabe tværfaglige løsninger.

Handelshøjskolen i München er primært opretholdt af vores institutter. Institutterne er for deres egen del præget af de professorer, der holder dem, og dermed bestemmer den strategiske tilpasning af forskning og undervisning.

München School of Management ved Ludwig-Maximilians-University har etableret et udvalg af udvalg og faciliteter, der tilbyder en række tjenester til at hjælpe eleverne med at gennemføre de daglige opgaver.

Placeringer

München

Address
München, Bayern, Tyskland

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig