Macromedia University of Applied Sciences

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Macromedia Hochschule für Medien und Kommunikation

I 1993 blev Macromedia grundlagt med det formål at overføre knowhow fra computersektoren til fagfolk på en praktisk måde. Macromedia Academy kan i dag se tilbage på en dynamisk udvikling, og med grene i München, Stuttgart, Köln, Osnabrück, Hamburg og Berlin er en af ​​nøgletalene i det tyske uddannelseslandskab.

I øjeblikket arbejder over 180 faste medarbejdere og lige så mange frilansere at forberede 2.800 studerende, praktikanter og kursusdeltagere i hele Tyskland for arbejde i medier, events, tv og it-erhverv.

vision


Macromedias vision er at fremme hver enkelt studerendes og deltagernes personlighed og kompetence og forberede ham / hende bedst til personlig og professionel succes. Udbuddet af uddannelsesmæssige tilbud spænder fra erhvervsuddannelse til akkrediterede studieprogrammer med bachelor- og kandidatgrad til træning for arbejdende mennesker.

Studeret på Macromedia


I 2006 blev MHMK , Macromedia Hochschule für Medien und Kommunikation , anerkendt af det bayerske ministerium for videnskab, forskning og kunst. I dag findes en campus hver i München, Stuttgart, Köln, Hamburg og Berlin. Med 1.600 studerende er MHMK den største private MHMK i Tyskland. Det tilbyder akkrediterede bachelor- og kandidatuddannelser i medieforvaltning, journalistik, design, film og tv.

Træning på Macromedia


I 2004 gav skolemyndighederne i Bayern, Baden-Württemberg, Nordrhein-Westfalen og Niedersachsen Macromedia tilladelse til at uddanne skolepædagoger som erhvervsskole eller erhvervsskole og erhvervsakademi. Kort efter blev Macromedia-erhvervsskolen i Hamburg åbnet. I dag vil fremtidige mediedesignere, arrangementschefer og handlende til marketingkommunikation blive forberedt til IHK-eksamen på de forskellige steder og komme ind i erhvervet.

Placeringer

München

Address
Macromedia University of Applied Sciences Sandstrasse 9
80335 München, Bayern, Tyskland

Berlin

Address
Macromedia University of Applied Sciences Mehringdamm 33
10961 Berlin, Berlin, Tyskland

Köln

Address
Macromedia University of Applied Sciences Brüderstraße 17
50667 Köln, Nordrhein-Westfalen, Tyskland

Hamborg

Address
Macromedia University of Applied Sciences Gertrudenstraße 3
20095 Hamborg, Hamborg, Tyskland

Freiburg

Address
Haslacher Straße 15
21729 Freiburg, Niedersachsen, Tyskland