Læs den officielle beskrivelse

Grundlagt i 1991, har navnet på universitetet længe været et adelsmærke for en sund akademisk uddannelse, anvendt forskning og for en engageret studerende.

Den praktiske undersøgelse og fremragende faciliteter tiltrække urensede studerende. De er ikke blot berige mens han studerede byerne Magdeburg og Stendal - flertallet stadig, selv efter afslutning i regionen og giver mulighed for innovationer, der gavner erhvervslivet og samfundet.

Hvorfor studere på universitetet i Magdeburg-Stendal?

Læs hvorfor et studie eller ombytning semester på University of Magdeburg-Stendal er det rigtige valg for dig.

ung universitet

De har med University of Magdeburg-Stendal meget til fælles. For eksempel blev kollegiet grundlagt i 1991 og er således om på din alder.

Innovative kurser

Som du tænker over at studere i udlandet, er du sandsynligvis begejstrede nye ting. Perfekt! Universitetet tilbyder innovative kurser såsom Applied Childhood Studies, sikkerhed og tryghed og tegnsprogstolkning.

Sprog og kulturel

Fordi du kan læse dette, har du lært mindst ét ​​fremmedsprog, nemlig tysk. Great! Universitetet tilbyder rig mulighed for at forbedre dine sprogfærdigheder gennem sprogundervisning og udvide dine horisonter gennem kulturelle arrangementer.

I hjertet af Tyskland

Den centrale placering af de to sites giver hurtige forbindelser til Berlin, Hannover eller Leipzig.

Praktisk Study

Hvis du skulle lære et meget teoretisk undervisning i skoletiden, tag sandsynligt interaktiv læring den rent teoretiske siden. Super! The University of Magdeburg-Stendal er afhængig af en praktisk undersøgelse, som forbinder den teoretiske pensum med praktisk erfaring.

lave omkostninger

Da du snart begynde dit studieliv, tror nok din studerende budget. Intet problem! Semestret gebyr på University of Magdeburg-Stendal er lav og giver dig mulighed for, for eksempel i Magdeburg gratis at bruge offentlig transport. Desuden er de boliger indstillinger i Magdeburg og Stendal ganske rimelig pris og af god kvalitet.

grøn Campi

Som du snart vil begynde din studieliv, har du sandsynligvis forventer lidt sjov. Lad os gå! Magdeburg og Stendal er byer, der tilbyder en masse for studerende: Studenterrådet arrangerer fester, universitetets sport tilbud er stor og grøn campus inviterer dig efter klasse til at slappe af.

Programmer undervist i:
  • Tysk
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:


Magdeburg-Stendal University of Applied Sciences

Formålet med uddannelsen er at erhverve indgående kendskab og evnen til at arbejde selvstændigt efter videnskabelige metoder, for selvstændigt at gøre sig bekendt med de ... [+]

Ingen adgangsrestriktionbaselineKurset starter på vinter- og sommerferienForudsatte studerende med udenlandske kvalifikationer skal anvende senest den 31. maj (vintersemester) eller 30. november (sommerferie) via uni-assist eV

Kandidatuddannelsen tilbydes i fællesskab som et fælles uddannelsesprogram ved Magdeburg-Stendal University of Applied Sciences og University of A Coruña (Spanien). Sommersemesteret foregår ved Magdeburg-Stendal Universitet for Anvendte Videnskaber og vinterferien på A Coruña University. 3. semester er et praktisk semester på en af de to navngivne videregående uddannelsesinstitutioner eller på andre deltagende universiteter eller i virksomheder eller institutioner.... [-]

Tyskland Magdeburg
April 2020
Engelsk
Fuldtid
3 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Hochschule Magdeburg-Stendal
Address
Breitscheidstraße 2
39114 Magdeburg, Sachsen-Anhalt, Tyskland
Hjemmeside
Telefonnummer
+49 (0391) 886 - 4106
Address
Osterburger Straße 25
39576 Stendal, Sachsen-Anhalt, Tyskland
Telefonnummer
false