NIT Northern Institute of Technology Management

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

På NIT Northern Institute of Technology Management i Hamburg lærer ingeniører fra hele verden til at overtage ledelsesopgaver ansvarligt. I samarbejde med det tekniske universitet i Hamburg-Harburg (TUHH), den private Instituttet tilbyder siden 1999 en engelsk uddannelse med to fuldgyldigt masteruddannelser i: en ingeniør Master of Science og en MBA eller Master of Arts i Teknologi Management. På verdensplan mere end 300 engineering bachelor kandidater ansøge om en plads ved NIT i Hamburg. Kun omkring 35 høje potentialer er til personlige samtaler, der finder sted i hele kloden valgt. Mange studerende får deres grad stipendier fra virksomheder og fonde. Studerende meste bor i lejligheder i NIT -Byggemateriale på campus ved TUHH - international udveksling inkluderet.

Den MBA-grad kan også deltage parallelt med jobbet og dermed forberede sig på den næste karriere flytte professionelt erfarne ingeniører og studerende. De engelsksprogede seminarer afholdes aftener og weekender. Mange virksomheder betragter MBA-program som en del af en strategisk personaleudvikling. Så de gør deres ingeniører specielt egnet til international ledelse ansøgning. Hertil kommer, at udviklede NIT tilpassede uddannelsesmuligheder for virksomhederne.

I studier på NIT ligger ved siden af klassiske spor i Teknologi Management specialisering Entrepreneurial Management for valget. Kendt universitetsprofessorer og praktikere fra fire kontinenter undervise her. De har en bred viden fra forskning og praksis og give ingeniørerne i løbet af deres lederuddannelse og interkulturelle bløde færdigheder. At arbejde i teams er en vigtig del af læseplanen, samt en tre-måneders virksomhedernes praktik til at anvende det, de har lært, og at få fodfæste i økonomien.

Hidtil potentielle ledere fra 61 nationer har sine studier ved NIT med succes. De bringer deres professionelle karriere med omfattende know-how inden for teknologi ledelse, men også engineering-godt forberedt. Mange af dem er nu på verdensplan i selskaber aktiv, at netværket af NIT er.

Placeringer

Hamborg

NIT Northern Institute of Technology Management gGmbH

Address
Kasernenstrasse 12,
21073 Hamborg, Hamborg, Tyskland
Telefonnummer
+49 40 42878-3787

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig