New European College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

nec

Som Wittenborg University of Applied Sciences's München-campus tilbyder New European College en af de mest moderne og fremadstormende tilgange til erhvervsuddannelse i Tyskland. Den akademiske kombination af en forskningsbaseret tilgang til uddannelse, virkelige verden obligatorisk projekt uger og løbende evaluering sikrer, at de studerende opnår højeste niveau af bæredygtig beskæftigelsesegnethed i det 21. århundrede verden af erhvervslivet.

München - Tysklands økonomiske lokomotiv

56790_56751_FIBAA_Logo.svg.pngBeliggende i München har en af ​​de rigeste og mest velstående byer i Europa-studerende gode muligheder for fremtidig beskæftigelse . Den særlige kombination af multinationale selskaber (BMW, München Re, Allianz, Microsoft og mange flere) og lav arbejdsløshed gør München til en meget ønskelig by for at studere og udvikle din karriere.

Personlig opmærksomhed

Små grupper (maks. 25 studerende) sikrer hyppig interaktion mellem vores elever og undervisere. Real-business forretningssager, opgaver, simuleringer og præsentationer er nogle metoder, hvormed vores studerende kan udvikle deres kommunikationsevner på baggrund af forretningspraksis og praksis. Vores klasseformat fremmer en-til-en diskussioner med vores foredragsholdere, for at udvikle sig og bygge videre på koncepter, ideer og problemer. Inden for hvert semester tilbydes vores studerende en række forretningsmæssige besøgsmuligheder i forbindelse med deres kernekurser.

Internationalt fællesskab

For at forberede studerende til den globale forretningsverden undervises alle kurser på engelsk. I kombination med et internationalt studieorgan og fakultet - 43 nationaliteter (27 sprog, der tales på campus), modtager studerende en erhvervsuddannelse, der er et stærkt fundament for deres internationale ansættelsesevne. nec

Udenlandske studerendes fordele i München (Tyskland)

Under studiet i New European College i München, Tyskland har du lov til at arbejde 20 timer om ugen i semestre eller 40 timer om ugen under sommerferier. Bortset fra det, når du har bestået et hvilket som helst af programmerne, har du ret til 18 måneder jobansøgning visum (1,5 års tilladelse til at blive i Tyskland søger et job) Administration af Business School støtter aktivt studerende med praktik / jobsøgning på territoriet .

Erfarne fakultet

Tilrettelagt med de grundlæggende principper i vores program, forbereder vi vores studerende på de praktiske færdigheder og aktiver, de har brug for til at lykkes ved at sikre topstandarder for undervisning fra erfarne akademikere og professionelle fagfolk.

Top rangerede og akkrediterede grader

New European College har samarbejdet med Wittenborg University of Applied Sciences på grund af deres fremragende omdømme og moderne, praktiske tilgang til erhvervsuddannelse.

Wittenborg Universitet er blevet kåret til det 4. bedste Bedste Universitet for Anvendte Videnskaber i Holland og er blevet tildelt det 2. Bedste Bachelor of Business Administration-program i Holland.

New European College studerende fra New European College studerer med en hollandsk grad fra et statsanerkendt og akkrediteret University of Applied Science fra Holland i det økonomiske centrum af Tyskland - München. Alle programmer, der tilbydes fra New European College er akkrediteret af hollandske NVAO og af FIBAA (tysk, schweizisk)

34632_Student_Event_2.jpg

Vores programmer:

Bachelor i International Business Administration

Med små grupper, komplementære kurser og et stærkt fokus på den pragmatiske tilgang forbereder vores bachelorprogram dig til en succesrig forretningskarriere.

Specialiseringer:

Master of Business Management (MBM)

Master of Business Management er den akademiske vej ind i erhvervslivet og den akademiske verden. Programmet fokuserer på den videnskabelige side og anvendelsen heraf i Business Administration, Finance, Marketing and Management.

Specialiseringer:

Master of Business Administration (MBA)

Master of Business Administration (MBA), er blevet den akademiske karriere boost for både iværksættere og erhvervsfolk. Globalisering kræver MBA-kandidater med en virkelig international erhvervsuddannelse.

Specialiseringer:

23611_02.png

Placeringer

München

New European College GmbH

Address
Wolfratshauser Strasse 84
81379 München, Bayern, Tyskland
Telefonnummer
+49 89 81302018