OnCampus

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Hvem er oncampus?

oncampus giver dig mulighed for at udvalgte statslige højere læreanstalter til at besætte deltid online fjernundervisning og online kurser. Vi er et 100% datterselskab af University of Applied Sciences Lübeck og har udviklet sig i over 15 års virksomhed historie til at blive den europæiske mega udbyder i e-læring.

Med et team af 70 personer på deltid online grad programmer og videnskabelige online kurser er udviklet i Lübeck, drives og markedsføres. Programmerne kombinere færdigheder på mere end 150 professorer, virksomheder og institutioner. Åbningen universiteterne til nye målgrupper og nye former for samarbejde er i centrum for vores digitale strategi. Dette omfatter vores samarbejde med universiteterne i det sammensatte Virtual University of Applied Sciences.

Kvalitetssikring og certifikater

De kursustilmeldinger er mere end fordoblet gennem nye uddannelser og et stigende antal elever i de seneste fem år. For at vi opfylder kundernes behov og forventninger som muligt, er oncampus processerne hele tiden optimeres og certificeret af kvalitetsstyringssystemer ISO 9001 standarder. Derudover har vi certificering til ISO 29990, som systematiserede de specifikke processer for læring tjenester og evalueres. Vi har sat en anden vigtig mærker til bæredygtig placering af oncampus i konkurrencepræget miljø.

vores udvikling

2001 Etableret Virtual University of Applied Sciences, Start online Bachelor Programmer Media datalogi og industriteknik

2003 oncampus GmbH er udbyder af universitetets netværk

2005 Start af online-uddannelse for bløde færdigheder

2009 Start online kurser erhvervsøkonomi og datalogi

2011 Lancering efter- og videreuddannelse inden for områderne IT, kemi, LifeSience

2013 Deltidsansatte online kandidatuddannelser af business administration og datalogi

2014 retssagen LINAVO "læring på nettet, klatre på jorden" - Ny uddannelse for maskinteknik, mad, turisme og maritime industri

i 2017. Udvikling og implementering af 10 ekstra bachelor- og kandidatuddannelser, øge andelen af ​​studerende professionelle, strategisk samarbejde med industrien i udviklingen af ​​nye tjenester

2020 omkring 50 nye MOOCs, stigende Mooc deltagere til over 100.000

Hvad oncampus tilbyder inden for fjernundervisning?

Du kan købe din bachelor- eller kandidatuddannelse i oncampus i fjernundervisning. I de videnskabelige online kurser kan du udfylde med et universitet certifikat.

Bacheloruddannelse:

Den bachelor område kan du vælge mellem studier i business administration, industriteknik, business datalogi og medier datalogi.

Kandidatuddannelse:

I Master sektion, kan du vælge mellem kurser Medier datalogi og Industrial Engineering (fortløbende).

Fortsat kandidatgrad:

Den avancerede kandidatuddannelser er baseret på erhvervserfaring. Du kan konfigurere uddannelserne i Business Administration, økonomi datalogi og Industrial Engineering (fortsættende) med os.

Online kurser:

Vi tilbyder en bred vifte af kurser, der kan bookes online med os. Vi tilbyder kurser (soft skills), teknologi og forretning inden for ernæring, datalogi, karriereplanlægning, ledelse, maritime industri, medicinsk teknologi, online medier, centrale kvalifikationer.

Online uddannelse obligatorisk

Desuden tilbyder oncampus online obligatorisk uddannelse i fødevarehygiejne, infektion kontrol og arbejdssikkerhed. Så din supplerende uddannelse for dine medarbejdere / inde fra fødevareindustrien kan være nemt, hurtigt og billigt, og udfører på stedet.

udbyder

Den oncampus GmbH fungerer som en serviceudbyder inden for e-learning og udvikler, driver og distribuerer deltid online uddannelser og efteruddannelseskurser for universiteter, virksomheder og institutioner.

For alle opgaver inden for erhvervsmæssige e-learning oncampus er din partner. Du er velkommen til at kontakte os!

vores mission

Hvem er vi - hvad er vores mission?

Institut for Læring tjenester FH Lübeck og den oncampus GmbH bruger internettet og multimedier til at åbne Universitet nye målgrupper: Vi hjælper folk, både for at opretholde deres langsigtede beskæftigelsesmuligheder og forbedre og at komme tilbage i uddannelse eller arbejde.

Den Fachhochschule Lübeck og hendes datter oncampus har så med succes udviklet til førende europæiske leverandører inden for online fjernundervisning siden 1997: e

Hvad vi står for?

Samarbejde og netværk er de ledende principper i vores handlinger. Vi er bevidste om vores ansvar for vores Kund_innen, Partner_innen og Mitarbeiter_innen og handle i overensstemmelse hermed. Vi er fordomsfri, åben og venlig.

Vi arbejder professionelt løsningsorienteret. Innovative tekniske løsninger, vi udvikler og anvender til livslang, navnlig for at formidle the-job læring. Vi ser heterogenitet som en mulighed.

Hvem er vores kunder?

Fokus for vores aktiviteter elever, der bruger vores uddannelsesmuligheder til rådighed. Vi arbejder nationalt og internationalt med universiteter, virksomheder og institutioner for at gøre det muligt for så mange mennesker adgang til kvalitetsuddannelse og at hjælpe dem med at lykkes i deres kompetenceudvikling.

Hvad er vores mål?

Vi leverer tid og sted uafhængig, cooperative learning. Til dette formål har vi konsekvent bruge Internettets muligheder for pædagogiske programmer og tjenester, der understøtter en optimal livslang læring.

For at imødekomme denne efterspørgsel, vi samarbejder med nationale og internationale universiteter og andre samarbejdspartnere. Vi opnår vores mål gennem løbende udvikling og sikring af markedsorienterede, innovative, af høj kvalitet, processer og produkter. Vi bruger et integreret ledelsessystem.

Vi vil spille en strukturelt ind med til at sikre den langsigtede konkurrencedygtighed FH Lübeck i nationale og internationale uddannelsesmarked og ekspandere.

Hvad kan vi?

design til universiteter, udvikle, implementere og drive deltid online uddannelser og videreuddannelse baseret på vores e-learning metode og infrastruktur.

Lærende vi aktivere online undersøgelse og videreuddannelse. Virksomheder tilbyder vi både skræddersyede og standardiseret online træning.

Hvor det kan vi bygge?

Vores succes er et motiveret, engageret og kvalificeret team. Vi har bred og dyb ekspertise inden for e-learning teknologier i undervisningen metode livslang læring og ledelse af en lærende organisation.

Vi driver en kontinuerlig, langsigtet orienteret personale udvikling. Vi arbejder med standardiserede, effektive processer med henblik på at tilbyde uddannelsessystemer af høj kvalitet produkter og tjenester økonomisk holdbare på markedet. Vi bruger strategiske projekter for at udvikle innovative produkter og processer.

Placeringer

Tyskland Online

Address
Tyskland Online, Tyskland

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Denne skole tilbyder også: