Photoacademy & Living Faces Berlin

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Er Fotografi eller Make-up din passion?

Kunne du tænke dig at slå din hobby til en profession og en succesfuld karriere i en af ​​de mest livlige hovedstæder i verden? Så velkommen til Berlin, City of ubegrænsede muligheder. Berlin, den tyske hovedstad, der sætter trenden i livsstil, musik, kunst og mode. Det hele starter her!

Velkommen til den kreative skole for fotografering og kreativ make-up. Photoacademy Berlin & Living Faces - en skole, to pathway muligheder.

Danner synergier, skabe netværk.

Overholdelse af dette motto, Photoacademy Berlin og Living Faces giver en enestående pædagogiske koncept til at blive en professionel fotograf eller Make-up artist. Alt på ét sted.

Hvert område af uddannelse har sin egen hovedfokus:

  • Photoacademy Berlin tilbyder en tolv måneders program professionel fotografering - Living Faces tilbyder en tolv måneders program for at blive certificeret Make-up artist.

Ligegyldigt hvilket område du er interesseret i, tilbyder vi dig en personlig læringsmiljø med en meget begået team af lærere, der stræber efter at støtte dig i dine individuelle fremtidsplaner.

Skolen er baseret på hensynet til Malzfabrik (www.malzfabrik.de), der ligger i centrum af Berlin. Fremtidige fotografer og make-up artister mødes i skolens 1000sqm og udveksle deres kreativitet i forskellige projekter på daglig basis. Netværk bliver dannet allerede i løbet af programmet.

Faglige kurser hjælper dig til at mestre de fremtidige udfordringer, som du står over for i dette område af erhvervslivet og forberede dig til en succesfuld karriere i medierne.

Berlin - kreativ og internationial

Berlin afspejler de hurtige ændringer i mode og livsstil. De modsatrettede stilarter hele byen gør Berlin meget attraktivt for unge mennesker fra hele verden. Trends bliver skabt her, og de mange forskellige individuelle levende begreber er del af atmosfæren, at byen skaber. Ligeledes Berlin er en meget ung by. 20% af indbyggerne er under en alder af femogtyve. Den verdener kreative scene kommer til Berlin. En af attraktioner for Berlin er, at leveomkostninger er rimelig lav i forhold til andre store byer. I hjertet af denne stadigt skiftende, historiske by er vores skole. Herfra har du mulighed for at bruge de endeløse spændende steder i hele byen for dine fotooptagelser. Bliv inspireret af de forskellige kulturelle muligheder såsom museer, fotoudstillinger eller Fashion Week.

Du har brug for hjælp til at finde et sted at bo?

Selvfølgelig vil vi hjælpe dig med at finde et sted at bo. Vi kan også forbinde dig med andre studerende, hvis det er din præference for at dele en lejlighed. Bare spørg os.

Vores krav som en skole

Det er vores mission at forberede dig til arbejdslivet en fotograf eller make-up artist. Bortset fra at undervise dig de færdigheder, du har brug for at være den bedste i dit faglige område, vi også lære dig at tænke i forretningsbetingelser samt uddanne dig til at tage sig af det meget vigtige markedsføring side. Kun dem, der ved, hvordan man arbejder som en kreativ professionel i det frie marked vil blive en succes der. Hver elev har individuel opmærksomhed. Gennem din uddannelse vil vi diskutere dine personlige behov og forberede dig bedst muligt til dit arbejdsliv som ansat eller freelancer.

Derudover har hver elev forlader vores skole, ikke kun med en vis grad, men med en professionel portefølje, en personlig hjemmeside og visitkort samt en køreplan for, hvordan deres karriere begynder efter den sidste skoledag.

For at nå disse mål, vi arbejder med vejledere, der har succes i deres område, og som er klar over, hvad industrien kræver i dag. Hvis du er parat til at arbejde hårdt og med vilje til at nå disse mål, så kan vi uddanne dig til at gøre disse mål muligt. Så starte din karriere som professionel fotograf eller make-up artist her i Berlin.

Placeringer

Berlin

Address
Bessemerstr. 16-22
12103 Berlin, Berlin, Tyskland

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Denne skole tilbyder også: