PFH Private University of Applied Sciences

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

PFH Private University of Applied Sciences , der blev oprettet i 1995, er et statsgennemtænkt universitet, der fokuserer på uddannelse og uddannelse af fremtidige ledere og specialister inden for nøgleteknologier. Ansættelsesmuligheder er i centrum for alle sine bestræbelser. Universitets filosofi er, at personlig mesterskab, akademisk ekspertise og praktisk viden og erfaring er afgørende for at blive en ansvarsfuldt professionel. Dette kan kun opnås gennem individuel opmærksomhed kombineret med teoretisk grundlag og praksisorienteret undervisning. Med karriere- og coaching-tjenester samt individuel mentorskap indlejret i universitetets struktur er alle uddannelser kendetegnet ved deres praktiske og økonomiske relevans, deres internationalitet og en udpræget orientering mod karriere.

PFH tilbyder i alt 17 campus- eller fjernundervisningsprogrammer inden for erhvervs-, ingeniør-, psykologi- og sundhedsteknologi på både bachelor- og masterniveau. Mere end 2200 studerende studerer enten på campus i Göttingen, Hansecampus Stade eller Berlin eller på et af de 12 distancelæringscentre i Tyskland og Østrig. Takket være sine effektivt organiserede, praktiske og markedsorienterede studieprogrammer er kandidater fra PFH i stor efterspørgsel hos virksomheder. 99% af de unge PFH-fagfolk starter deres job umiddelbart efter eksamen. Universitetet er i tæt samarbejde med akademiske organisationer, forskningsinstitutter og private virksomheder på både nationalt og internationalt plan og dermed en ideel platform for tværfaglig udveksling af knowhow og praksisorienteret undervisning.

Campuser og forskningsområder

Campus Göttingen

Forretning | Sundhedsteknologi | Orthobionics

Psykologi og forretnings psykologi

PFH Campus Göttingen tilbyder alle fordelene ved et lille, dynamisk universitet inden for det inspirerende miljø i en af de mest kendte universitetsbyer i Tyskland. Velsignet med en ung befolkning på 125.000 mennesker, hvoraf 30.000 er studerende i dag, er Göttingen et hotspot i forskning. Byen har mange R

PFH Hansecampus Stade

Engineering | Forretning

PFH Hansecampus Stade er beliggende i CFK-Valley, en verdensledende klynge af kulfiberforstærket plast (CFRP) teknologi, og omfatter 3.000 kvm foredragshaller, konferencelokaler og seminarlokaler samt state-of-the-art laboratorier. Hjem til de vigtigste operationer fra Airbus og over 100 andre europæiske virksomheder inden for kompositter, alle CFRP-proceskæden, herunder R

Campus Berlin

Forretning

Tysklands hovedstad har mere at tilbyde end blot den føderale politiks hubbub: fra et konsolideret virksomhedsnet til ufattelige kulturelle ekstravaganser, fra et uforglemmeligt natteliv til middagskoncerter, har Berlin alt, hvad en sand verdensby kunne stræbe efter. Campus Berlin tilbyder state-of-the-art infrastruktur på en fremragende beliggenhed. I overensstemmelse med vores politik for at give eleverne individuel vejledning, er campus og studieprogrammer designet til små kohorter. Samtidig med at man nyder individuel opmærksomhed på campus takker universitetets forskellige samarbejder også de studerende i Berlins studentforening og har adgang til andre faciliteter, såsom Universitetsbiblioteket i TU Berlin.

PFH Studyworld

Forretning | Psykologi og forretnings psykologi

PFH studie verden er et unikt koncept. Studerende kender et universitet, der har overført mange års erfaring og ekspertise inden for campus-studieprogrammer til fjernundervisningsprogrammer og derved garanterer de højeste uddannelsesstandarder. Vores programmer indeholder alle de elementer, der er afgørende for en vellykket karriere. Mens fuldtidsprofessorer og erfarne foredragsholdere i industrien sikrer programmets faglige ekspertise og praktiske relevans, giver et modent blandet læringskoncept de studerende den nødvendige fleksibilitet. PFHs blandede læringskoncept indeholder en gennemprøvet blanding af forskellige undervisningsmetoder, 12 distancelæringscentre spredt rundt om i landet, den virtuelle campus og en række elevtjenester, der er designet til at støtte eleverne i organisationen af deres ekstra erhvervsstudier.

PFH International

Universitetets internationalisering er præget af et stigende antal partnerskaber med topuniversiteter verden over. Samarbejde omfatter studerende og fakultet udveksling, forskning og dual award programmer. I stræben efter at tilbyde sine studerende yderligere gode muligheder for at få uundværlig erfaring i udlandet gennem sine internationale partnere inden for industri og akademi, er PFH forpligtet til at udvide sit netværk.

Placeringer

Berlin

Address
Pfalzburger Strasse 43–44
10717 Berlin

Berlin, Berlin, Tyskland

Stade

Address
Airbus-Strasse 6
21684 Stade

Stade, Niedersachsen, Tyskland

Göttingen

Address
Weender Landstrasse 3-7
37073 Göttingen

Göttingen, Niedersachsen, Tyskland

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig