Læs den officielle beskrivelse

Philipps-Universität er ikke kun et tysk universitet, der er traditionelt traditionelt, men også det ældste universitet i verden, der blev grundlagt i 1527 som en protestantisk institution. Det har været et sted for forskning og undervisning i næsten fem århundreder.

I dag er der næsten 20.000 studerende, der studerer i Marburg - 12 procent fra hele verden. Næsten alle videnskabelige discipliner, med undtagelse af ingeniørvidenskaberne, er repræsenteret ved Philipps-Universität Marburg. De forskellige fagområder er tildelt forskellige fakulteter, som findes under fakulteter.

Talrige organisationer supplerer og beriger universitetets udvalg af tjenester. For eksempel kan sådanne organisationer udføre særlige forskningsaktiviteter eller støtte Philipps-Universität Marburg inden for kommunikation, it og fremmedsprog.

Institut for Økonomi består af seks professorer plus omkring et dusin senior og junior forelæsere. Professorerne har stor erfaring med hensyn til refereed internationale publikationer, rådgive regeringer eller internationale organisationer og undervise på engelsk. Økonomieafdelingen er blandt de ti øverste afdelinger i form af internationale publikationer pr. Professor i Tyskland (CHE Ranking 2005). Økonomisk forskning og uddannelse er højt internationaliseret i Marburg, da alle akademiske medarbejdere har etableret stærke, bæredygtige partnerskabsprogrammer og fælles forskningsprojekter med universiteter i Europa, USA og andre dele af verden. Fakultetets fokus på institutionel økonomi understreges af MACIE, Marburg Center for Institutionel Økonomi, der for nylig fejrede sit 50 års jubilæum. Economics personale understreger betydningen af ​​et venligt og åbent undervisningsmiljø. Studerende er velkomne til at henvende sig til professorer og engagere sig i debatter om relevante økonomiske spørgsmål.

Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MSc

Philipps University Marburg, Faculty of Business Administration and Economics

Master of Science Programme i økonomi og institutioner på Philipps Universitetet Marburg giver de studerende en omfattende uddannelse til en karriere som professionel øko ... [+]

Kandidatuddannelsen i økonomi og institutioner på Philipps-Universitetet i Marburg giver de studerende en omfattende uddannelse til en karriere som professionel økonom i regeringen eller forretning, og et solidt grundlag for en akademisk karriere.

Kursus indhold og særlige kendetegn

MSc Economics og institutioner tilbyder grundig undervisning i alle vigtige områder af økonomisk teori og politik (herunder forskning metoder) og er fuldt undervises på engelsk. Den er designet som en generel M.Sc. økonomi program med et markant fokus på den økonomiske analyse af institutioner. Denne unikke fokus er baseret på den grundlæggende indsigt, at udførelsen af ​​en økonomi er helt afhængig af dens institutioner. Disse kan være formelle institutioner, fx erhvervslivet love og regler, organisering af det sociale sikringssystem, design af centralbanker, og institutionelle strukturer i stat og dens politiske proces, men kan også være af uformel karakter, fx normer og vaner eller specifikke institutioner som kooperativer og mikrokreditter markeder i udviklingslandene. Derfor, New Institutional Economics, forfatningsdomstolen økonomi, jura og økonomi, Mechanism Design, Principal Agent teori og politisk økonomi / Public Choice er de vigtigste teoretiske tilgange, hvor eleverne lærer at anvende for at analysere virkningerne af de nuværende regler, regulativer og organisationer og til at foretage kvalificerede reformforslag i et bredt felt af økonomiske applikationer. Denne institutionelle økonomi fokus afspejler også den særlige forskningsprofil af alle professorer i økonomi i Marburg. Økonomien specialiseringer tilbydes i programmet er "Institutional Economics", "International Institutional Economics", "Markets og innovation", "Økonomi og Globalisering" og "økonomiske politik". Lille kursus størrelser, intensiv lektor-studerende... [-]

Tyskland Marburg
Oktober 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Philipps University Marburg, Faculty of Business Administration and Economics

International kandidatuddannelse ... [+]

Hvad er tanken bag EMEA?

EMEA er et unikt kandidatuddannelse kombinerer institutionelle økonomi og business administration med ansøgninger til økonomierne i MENA-regionen.

Forståelse komplekse økonomiske udfordringer i MENA kræver en tværfaglig tilgang. , EMEA omfatter således en bred vifte af valgfag fra forskellige discipliner for at fremme en bred forståelse af regionens kompleksitet.

Studieordningen udstyrer de studerende med viden om up-to-date, der er relevante for mange MENA-lande, f.eks islamisk finansiering, politisk økonomi, naturressourcer, korruption og konflikt.

Kombineret med en af ​​specialisering spor, studerende skærpe deres jobmarked profil i retning af en karriere som regionale eksperter med moderne problemløsning færdigheder er specifikke for økonomi, finansiering og regnskab, eller ledelse.... [-]

Tyskland Marburg
Oktober 2019
Fuldtid
24 måneder
på universitet
Læs mere på dansk