RWTH International Academy / RWTH Aachen University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Aachen (Aix-La-Chapelle), den vestligste by i Tyskland, rummer ikke kun Aachen-katedralen, udpeget UNESCOs verdensarvssted, men også en af Tysklands universiteter af ekspertise.

Studerende på Elite University RWTH Aachen

RWTH Aachen Universitet er Tysklands største teknologiske universitet og den vigtigste økonomiske faktor i byen. Hvert år kommer et stort antal internationale studerende og forskere til universitetet for at drage fordel af sine højkvalitets uddannelser og fremragende faciliteter, hvorfra begge er internationalt anerkendte. Nærheden af Aachen til Holland, Belgien og Luxembourg og dens mange kulturarv har givet universitetet en unik position for internationalt samarbejde med andre uddannelses- og forskningsinstitutioner samt med erhvervslivet. RWTH Aachen Universitet har en lang historie med tæt og omfattende samarbejde med nationale og internationale industrier og forskningscentre og bidrager effektivt til succesen og udviklingen af den tyske økonomi med en øget udvidelse af denne rolle med hensyn til Den Europæiske Union.


RWTH Aachen International Academy - Forskellen

RWTH Aachen International Academy er et non-profit datterselskab af RWTH Aachen University. I tæt samarbejde med Det Tekniske Fakultet tilbyder Akademiet Masteruddannelser, der er specielt designet til at imødekomme internationale studerende. Akademiets ansvar indbefatter organisatoriske, administrative og økonomiske aspekter, hvorefter det videnskabelige lederskab ligger hos RWTH Aachen University , der tildeler den akademiske grad "Master of Science".


Akkreditering af ASIIN e. V.

Partneren R WTH Aachen Universitet og RWTH International Academy for certificering af kvalitetsstyringssystemer i systemer akkreditering er 'ASIIN eV' Denne Akkrediteringsinstitutionen for uddannelser sætter standarder for programmer i teknik, datalogi, naturvidenskab, matematik, og en undervisning kvalifikation . Alle masteruddannelser, der udbydes i samarbejde med fakultetet for maskinteknik fra RWTH Aachen University og RWTH International Academy, er blevet akkrediteret af ASIIN. Akkreditering skal opdateres i regelmæssige tidsrammer for at sikre et kontinuerligt niveau for kvalitetssikring og forbedring.


Fordele som RWTH Aachen University Student

Studerende, der deltager i et kandidatuddannelse på RWTH International Academy, modtager en officiel kandidatuddannelse fra RWTH Aachen University . De er selvfølgelig også officielt anerkendte medlemmer af RWTH Aachen University under deres studietid og er berettiget til at drage nytte af alle fordele og studieopgaver inden for universitetet: at gennemse og udføre forskning i bibliotekerne for at gøre brug af WLAN og software tilbud , at udnytte forskellige sports- og fritidsmuligheder mv. Spørg også om muligheden for studentrabat til at gå til teatre, museer og biografer eller til bestemte telefon- og mobilkommunikationsudbydere.

(Profilbillede af Peter Winandy)

Placeringer

Aachen

RWTH Aachen University

Address
Campus-Boulevard 30
52074 Aachen, Nordrhein-Westfalen, Tyskland
Telefonnummer
+49 241 80 99367

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig