SRH University Heidelberg

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Som et af de ældste og største private universiteter i Tyskland satte vi standarden for uddannelse. Vi udstyre dig med den viden, du har brug for til din fremtid - hands-on, innovative og kreative. Hertil kommer, at tæt samarbejde mellem vores studerende og fakultet er af særlig betydning.
Vores succesopskrift: Vi tilbyder nye, praktiske uddannelser, individuel vejledning og hurtig placering på arbejdsmarkedet. For vores studerende betyder det de bedste chancer for en jumpstart i deres karriere.

I næsten 5 årtier har SRH University Heidelberg været blandt de mest berømte tyske universiteter, med et tæt netværk af virksomheder og institutter for videregående uddannelser over hele verden.

Uddannelse uden grænser

Stiftelse og perspektiver, bevægelsesfrihed og ansvar: Kom og studere i SRH Science Tower, vores "undervisningstårn." Dens arkitektur symboliserer dynamik, gennemsigtighed og kreativitet. Vi tilbyder dig et uddannelsesmiljø med state-of-the-art udstyr og en attraktiv campus i en af de smukkeste byer i Tyskland.

Fremragende kvalitet

Vi stræber efter excellence. Vores studiemodel, akademikere og instruktion samt de ydelser, der ydes til vores studerende, måles alle sammen mod denne standard. Den løbende høj kvalitet af din uddannelse sikres gennem internationalt anerkendte procedurer og metoder.

På vores universitet har undervisning og forskning et internationalt og tværfagligt fokus. Gennem den verdensomspændende udveksling af vores fakultet og studerende fremmer vi kulturel mangfoldighed og åbenhed. Vi værdsætter elevernes personlige udvikling så højt som deres uddannelsesmæssige kvalifikationer - vores uddannelser udvikles og gennemføres gennem en dialog med eksperter fra forskning og praksis. Sådan forbereder vi dem på de udfordringer og chancer, de vil møde som højt kvalificerede fagfolk og ledere i fremtiden, præstationsorienterede og ivrige efter at lære.

Gode forbindelser

S RH Universitet Heidelberg arbejder sammen med udvalgte universiteter og forskningsinstitutioner, både hjemme og i udlandet, for at fremme udvekslinger med det internationale videnskabelige samfund. Kosmopolitisk og endnu rodfæstet i storbyområdet, er vores universitet et regionalt center for kultur og læring.

I øjeblikket er ca. 3.500 studerende indskrevet på vores seks skoler: Business, Engineering

Placeringer

Heidelberg

Address
SRH University Heidelberg
Ludwig-Guttmann-Straße 6

69123 Heidelberg, Baden-Württemberg, Tyskland

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig