Læs den officielle beskrivelse

Overskridende grænser er et kendetegn ved Saarland University - uanset om disse er geografiske grænser, kulturelle grænser, barrierer mellem akademiske discipliner eller forældede divisioner mellem akademiet og det økonomiske og kulturelle liv.

For alle interesserede i at forstå videnskaben bag elite og højtydende sportsgrene i alle sine mange forskellige former og ved at erhverve både teoretisk ekspertise og praktiske færdigheder på dette område, kunne den engelskspråklige kandidatuddannelse 'High Performance Sport' på Saarland University Vær programmet for dig. Ud over at tilbyde avancerede moduler i forskningsmetodik og statistik dækker programmets læseplan også underdisciplinerne idrætsmedicin, sportpsykologi, træningsvidenskab og socioøkonomi i højpresterende sportsgrene.

Fokus på M.Sc. Programmet omhandler emner af nuværende interesse for internationale elite-niveau sportsgrene: Hvilke træningsmetoder anvendes? Hvordan udfører vi meningsfuld ydelsesdiagnostik? Hvilke aspekter af idrætsmedicin og sportspsykologi skal tages i betragtning? Hvilke strukturer eksisterer inden for international elitesport? Hvordan fungerer talentidentifikation og talentudviklingsprogrammer? Hvad ser en effektiv anti-dopingstrategi ud?

Studerende på programmet får også en dybere forståelse af præstationsfysiologi, skadeforebyggelse og sportsnæring. De bliver bekendt med internationalt anerkendte elite trænings- og diagnostikprogrammer og lærer at selvstændigt planlægge elite-niveau træningssessioner. Andre emner dækket omfatter stresshåndtering, udholdenhedstræning, præstationsforbedring og anti-dopingforanstaltninger. Kandidater fra programmet finder karrieremuligheder på det globale marked for professionelle og højtydende sportsgrene, eller arbejder i universiteter i ind-og udland, i nationale eller internationale sportsforeninger og foreninger og i professionelle sportsforeninger.

Saarbrücken er det ideelle sted for at studere denne omfattende kandidatuddannelse. Der eksisterer tætte samarbejdsforhold mellem den olympiske træningsbase Saarland / Rheinland-Pfalz, Saarlands Sportsforbund og de afdelinger ved Saarland University Sportsvidenskabsinstitut med interesse for højtydende og elitesport.

Programmer undervist i:
  • Engelsk
  • Tysk

Denne skole tilbyder også:

MSc

Saarland University

Den internationale Master of Science High Performance Sport er vært for Institut for Sportvidenskab og Institut for Idræt og Forebyggende Medicin ved Saarlands Universite ... [+]

Den internationale Master of Science High Performance Sport er vært for Institut for Sportvidenskab og Institut for Idræt og Forebyggende Medicin ved Saarlands Universitet i Saarbruecken (Tyskland) og starter med det kommende vinterbetegnelse (oktober 2018).

Det sigter mod at kvalificere sportsforskere til job i professionel og præstationsorienteret sport og for akademiske stillinger, der fokuserer på forskningsområder, der er relevante for højtydende atleter. Dette internationale kandidatuddannelse har en regelmæssig varighed på fire semestre, hvoraf 120 ECTS (ofte kaldet 'Credit points'or CP på tysk) skal opnås.

... [-]
Tyskland Mitte
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Address
Institute of Sports and Preventive Medicine Saarland University Campus, Geb. B8 2 Saarbrücken
66123 Mitte, Saarland, Tyskland