Læs den officielle beskrivelse

Professionelt og entusiastisk, den IEC personale og dens tilknyttede partnere forfølge fremme af to udfordrende mål

For at opnå disse mål, den ønskede profil af IEC personale og dets tilknyttede partnere er ekstremt høj. Personalet i IEC er ikke kun specialiseret i forvaltningen af ​​programmerne, men også oplevet i de tekniske og metodiske kompetenceområder. , .

Ledende princip

Den Steinbeis Foundation

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Steinbeis University Berlin - Institute of Executive Capabilities

Potentialet for vores kandidatuddannelse "Erhvervs- og organisationspsykologi" er anvendelig i det daglige rutinemønster i det moderne organisatoriske liv. Gradkursuset t ... [+]

Master i erhvervs- og organisationspsykologi

Den dynamiske udvikling af vores økonomi og samfund og de mange nye udfordringer, det skaber på alle områder af arbejdslivet, kræver moderne faglige og ledelsesmæssige kompetencer.

Mastering af disse udfordringer kræver specialister og ledere med alsidig og omfattende træning og færdigheder, der kan anvende deres kommercielle og organisatoriske psykologiske evner effektivt på det sted, hvor mennesker og den økonomiske sfære skærer hinanden.

Masteruddannelsen lærer dig den væsentlige funktionelle og ledelsesmæssige ekspertise og udvikler de personlige færdigheder, du har brug for til at forstå og forme de mange faktorer og mekanismer på arbejdspladsen i enhver organisation.... [-]

Tyskland Berlin
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
Location address
Steinbeis-Hochschule
Institute of Executive Capabilities (IEC)
Ernst-Augustin-Str. 15
12489 Berlin

Berlin, Berlin, 12489 DE