MetFilm School Berlin

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

The Met Filmskole blev åbnet i London næsten 10 år siden og er rettet mod aspirerende filmskabere af alle slags. Efter mange succesfulde år, er vi glade for at nu åbne en campus i Berlin.

Vi er der også for at anvende vores gennemprøvede undervisningsmetoder til de unge filmskabere succes i deres karriere ledsager. The Met Filmskole Berlin begået filmskabere og fagfolk fra filmindustrien, som arbejder med de studerende i seminarer og workshops i en aktiv filmstudie. Vi lægger stor vægt på hands-on lære at vores studerende for deres senere arbejde at forberede. Undervisningen foregår på engelsk. Studerende fra ikke-europæiske lande har de rigtige 180/2 Tags (4 timer om dagen) mens han studerede i Berlin for at arbejde.

Hands-on læring: Erfarne undervisere og professionelle redaktører ledsage vores studerende på vejen, at deres kortfilm skrive sig at producere, til at lede og til at skære. Personligt skræddersyede seminarer i små grupper og i nogle tilfælde privatundervisning, samt dreje og lede øvelser bliver hverdagskost.

Forberedelse til jobbet: Selvfølgelig er det vores mål at forberede vores studerende på at gøre kommercielt succesfulde film. Samtidig ønsker vi at give for meget computing kendskab til filmindustrien og gøre vores studerende fortrolige med alle fagområder i komplekset digitale verden.

Skræddersyede kurser: Det er vigtigt for os, at vores studerende viser lidenskab, talent og beslutsomhed. Uanset om du lige har afsluttet din skole og er på udkig efter en omfattende to-årige kurser, hvis du allerede har en universitetsgrad og ønsker at udvide din faglige erfaring eller om du allerede ansat og ønsker at ændre din karriere: Vi tilbyder en bred vifte af fuld tid -, deltid og weekend kurser, som passer til dine behov.

Placeringer

Berlin

Berliner Union-Film GmbH & Co. Studio KG

Address
Berliner Union-Film
Oberlandstraße 26-35

12099 Berlin, Berlin, Tyskland
Telefonnummer
+49 30 89758877

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig