Technical University of Kaiserslautern

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Erfarne fagfolk hjælper med at sikre din succes

Fjern- og uafhængigt studiecenter (DISC) er en af de førende virksomheder i Tyskland for fjernundervisning postgraduate kurser. Virksomheden har over 25 års erfaring i udvikling og design af akademiske kurser til guidet selvstudium. Det blev oprettet af Center for Fjernundervisning og Universitetsuddannelse (ZFUW), som blev grundlagt på Technische Universität Kaiserslautern i 1992.

  • Vi tilbyder akkrediterede kandidatuddannelser inden for attraktive fagområder og
    ledsager dig gennem dit studieforløb med rådgivning, service og support.

Uafhængig undersøgelse

Begrebet uafhængig læring er nøglen til filosofien om DISC.

  • Vi styrker vores studerendes selvstudium og understøtter Technische Universität Kaiserslautern gennem udvikling af selvstudiemoduler til at skabe en kultur for livslang læring.
  • Dermed yder vi ikke kun et vigtigt bidrag til, at studerende ved Technische Universität Kaiserslautern udvikler faglig kompetence, men hjælper dem også med at blive eksperter i uafhængig læring.

Undersøg overalt i verden

Cirka 4.200 kandidater bruger i øjeblikket de kurser, som DISC tilbyder, for at styrke deres karriere - et tal, som intet andet sammenligneligt fjernundervisningsinstitut i Tyskland kan matche. Studerende kommer fra hele Tyskland, nabolande tysktalende lande, men også fra udlandet, for eksempel under ophold i Kina, Indien eller USA.

Træning med en høj succesrate

80% af deltagerne i DISC fjernundervisningsgrader gennemfører deres kursus med succes. Denne høje succesrate er baseret på kombinationen af respekterede og anerkendte studieledere med en stærk praktisk orientering, førsteklasses didaktisk studiemateriale, online seminarer og den pålidelige studiestøtte, der leveres af DISC's personale.

Technische Universität Kaiserslautern

Fremtidsorienterede kurser, praktisk uddannelse i den virkelige verden og en moderne infrastruktur er de rammebetingelser, som studerende kan forvente at finde på Technische Universität Kaiserslautern. Siden grundlæggelsen i 1970 har det eneste universitet i Rheinland-Pfalz med et teknisk og teknisk fokus opnået et misundelsesværdigt ry og kan mere end holde sit eget mod de etablerede tekniske universiteter.

Prisen, der blev uddelt til Technische Universität Kaiserslautern i oktober 2009 i konkurrencen "Excellence in Teaching", der ærer etableringen som et af kun seks vindende universiteter i Tyskland, er et bevis på den høje standard på undervisning, der tilbydes.

Som et campusuniversitet med omkring 14.000 studerende (hvoraf ca. 4.000 er fjernundervisningsstuderende) tilbyder det over 100 fremtidsorienterede, praksisbaserede studiekurser i tolv afdelinger. Dens let håndterbare størrelse garanterer også studerendes tæt kontakt til professorer og fremragende studerendes support.

Derudover drager de studerende fordel af de mange anerkendte forskningsinstitutter, herunder to Fraunhofer-institutter, et Max Planck-institut, det tyske forskningscenter for kunstig intelligens (DFKI) og Institut for sammensatte materialer (IVW), som alle er placeret enten på eller i nærheden af campus og samarbejde tæt med universitetet inden for anvendt forskning.

I januar 2010 vandt Technische Universität Kaiserslautern og institutterne IESE, ITWM, DFKI og ITA to af i alt fem priser i den øverste klynkekonkurrence afholdt af det tyske forbundsministerium for uddannelse og forskning (BMBF).

To forskningscentre blev oprettet ved Technische Universität Kaiserslautern i midten af 2008 med det formål at etablere større, koordinerede forskningsforetagender, herunder særlige forskningsområder, og med succes vinde projektfinansiering inden for rammerne af nationale og internationale tiltag, der fremmer ekspertise.

Placeringer

Kaiserslautern

Address
Technical University of Kaiserslautern
Distance & Independent Studies Center (DISC)
Postfach: 3049
67653 Kaiserslautern, Germany

Kaiserslautern, Rheinland-Pfalz, Tyskland

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Denne skole tilbyder også: