Technische Universität Berlin, Chair of Space Technology

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Technische Universität Berlin (TU Berlin) er et internationalt anerkendt universitet beliggende i centrum af Tysklands hovedstad. Grundlagt i 1879, er det en af ​​landets største og mest prestigefyldte forskningsinstitutioner.

Universitets alumner og professorer

Universitetsalderen og professorlisten omfatter nationale akademiske valg, to nationale medalje for videnskabsvinduer og ti nobelprisvindere.

Et af de største universiteter af teknologi i Tyskland

I dag, med mere end 30.000 studerende, er TU Berlin en af ​​de største teknologiske universiteter i Tyskland, der tilbyder en bred vifte af emner.

Mere end 18% af TU Berlin-studerende kommer fra udlandet.

TU Berlin har en tydelig kosmopolitisk flair; den opretholder en række internationale samarbejdsprojekter og har et usædvanligt højt forhold af internationale studerende. Mere end 5000 studerende fra 130 lande studerer på TU Berlin. Desuden lærer mange forskere fra andre lande og udfører forskning her.

Universitetets campus

Universitetets hovedcampus ligger i centrum af Berlin og er let tilgængeligt fra alle dele af byen.

Formand for rumteknologi

MSE-uddannelsen tilbydes af formanden for rumteknologi, en af ​​de seks stole ved afdelingen for luftfart og astronautik på Technische Universität Berlin.

Etableret af professor Eugen Sänger i 1963, er det den første luftfarts afdeling i Tyskland. Siden da har den med succes udført forskning og uddanner systemingeniører til luftfartsindustrien, der primært fokuserer på design, praktisk realisering og drift af små satellitmissioner (TUBSAT og BEESAT familie) sammen med studerende.

Rumteknologistolen bygger og lancerer sine egne raketter (Aquarius Group og DECAN) og udfører eksperimenter på lydkvitter.

Siden 2007 har vi også kørt projekter om udvikling og test af planetariske rovers og den tilsvarende missionsteknologi teknologi.

Studerende fra Rumteknologistyrelsen arbejder i nøglepositioner inden for luftfartsindustrien ved Den Europæiske Rumorganisation (ESA), Det Tyske Luftrums Center (DLR), Arianespace, Airbus Defense og Space, OHB AG osv.

Placeringer

Berlin

Technische Universität Berlin, Chair of Space Technology

Address
Technische Universität Berlin, Chair of Space Technology Marchstraße 12-14
10587 Berlin, Berlin, Tyskland
Telefonnummer
+49 30 314 25 922