The Abbe School of Photonics

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Vores mission: verdensklasse fotonik uddannelse

Abbe School of Photonics mission er at tilbyde et uddannelsesprogram i fotonik på de højeste internationale standarder til de mest ambitiøse og motiverede studerende. Vores skole tjener som karriere springbræt ved at fremme akademiske karriere, samt give mulighed for at få erhvervserfaring inden for fotonikindustrien.

Studerer fotonik i byen hvor det hele begyndte

Skolens koncept og filosofi har som hovedmål at etablere et af verdens førende uddannelsescentre inden for optik og fotonik i Jena, Tyskland. ASP blev formet af traditionen og det brede undervisnings- og forskningsaktivitetsspektrum inden for lysvidenskab på vores universitet. Skolen tilbyder enestående kvalifikationsmuligheder på bachelor- og kandidatniveau inden for optik og fotonik. Skolens kvalifikationsstrategi er fuldstændig forskningsorienteret og baseret på principperne om akademisk frihed, konkurrencedygtige forskningsbetingelser og internationalisering på alle niveauer af uddannelse og forskning.

Skolen anerkender sit ansvar for, at mange af sine kandidater vil fortsætte en karriere i forskningsintensive virksomheder. ASPs uddannelsesprogrammer sigter derfor mod at fremme og optimalt forbinde de akademiske karrierefaser hos unge forskere med erhvervserfaring i forskningsintensive virksomheder. Alle vores konkurrencedygtige karrieremuligheder er derfor designet til at danne grundlag for vellykkede karriere både i den akademiske verden og i branchen.

ASP blev grundlagt i 2008 i et offentlig-privat partnerskab af de tyske føderale og tyske statsregeringer, universitetet i Jena og den tyske fotonikindustri. En vigtig faktor i programmet er ASPs tætte samarbejde med industripartnere. For at opretholde vores partners ekstraordinære økonomiske udvikling i fremtiden vil der være behov for et betydeligt antal højt kvalificerede medarbejdere. ASP-kandidater er de potentielle kandidater, velforberedte til den tyske fotonikindustri.

Jena: et toprangeret tysk universitet fuld af historie og tradition

Friedrich Schiller Universitet Jena , med dets gamle latinske navn "alma mater jenensis", er et af de ældste tyske universiteter, der blev grundlagt i 1558. På det tidspunkt var de klassiske akademiske områder af filosofi, teologi, lov og medicin den emner inden for forskning og undervisning. I de sidste århundreder har mange fremtrædende forskere været professorer på dette universitet. I slutningen af det 18. og begyndelsen af 1800-tallet blev Jena berømt under den klassisk-romantiske "mirakuløse æra", da verdensberømte digtere og filosoffer som Goethe, Schiller, Hegel og Fichte markerede sin intellektuelle atmosfære.

I den nuværende akademiske placering af verdensuniversiteter, den såkaldte Shanghai-rangering, er Friedrich Schiller University Jena blandt de 400 bedste universiteter verden over . I rangeringen i 2019 hører University of Jena til de 22 bedste tyske universiteter . Shanghai-rangeringen udstedes af Shanghai Ranking Consultancy og overvejer antallet af publikationer og citater i videnskabelige fagmagasiner, især i tidsskrifter på højt niveau Natur og videnskab, Nobelpriser og feltmedaljer tildelt forskere og alumner samt forskningsresultater måles. Mere end 1.200 universiteter præsenterer sig rangeringen, de bedste 500 er regelmæssigt offentliggjort siden 2003.

Placeringer

Jena

ABBE SCHOOL OF PHOTONICS

Address
Abbe Center of Photonics
Albert-Einstein-Str. 6
07745 Jena, Germany

07745 Jena, Thüringen, Tyskland
Telefonnummer
+49 3641-9-47963

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig