Trier University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om os

Trier University blev grundlagt i 1473 og genåbnet i 1970 som et moderne campus universitet. Bygget på et højt plateau med udsigt over floden Mosel og omgivet af lækker grøn natur, siges det at være en af Tysklands smukkeste campus. Fakultet og afdelingsbygninger er forbundet med broer og grupperet omkring Forum og Centralbiblioteket.

Trier University har et stærkt fokus på humaniora, samfundsvidenskab og økonomi, men det styrker også sine miljøvidenskabsprogrammer støt. Der er seks fakulteter, der sammen dækker mere end 30 fagområder. Mange forskningsprojekter er tværfaglige og indlejret i globale netværk.

Med omkring 1200 ansatte og 13.000 studerende (herunder mere end 11% internationale studerende), omfatter Trier University kontrast: ung, men alligevel traditionel; internationalt orienteret og regionalt forankret på Tysklands geografiske kant, men i hjertet af Europa.

  • 13.000 Samlet antal studerende
  • 11 Procentdel af internationale studerende

Universitetssted

Trier ligger i den vestlige del af den føderale delstat Rheinland-Pfalz i Moseldalen. Som den ældste by i Tyskland, der blev grundlagt for over 2000 år siden, blev Trier en bopæl by for romerske kejsere, så Napoleon Bonapartes opgang og fald og er fødested for filosofen Karl Marx. Takket være dets historiske vartegn, Porta Nigra, Trier-katedralen og andre betydningsfulde arkitektoniske monumenter, er Tysklands ældste by et UNESCOs verdens kulturarv.

I dag er Trier alt andet end gammelt, hvor bybilledet er en blanding af historie og moderne livsstil, ikke mindst kendetegnet ved et pulserende studerendes liv. Med barer, caféer og et farverigt udvalg af kulturelle tilbud og festivaler er Trier en turistattraktion med international appel og et smukt sted for byens 110.000 indbyggere at bo. Sport og udendørs aktiviteter er vidt spredt på grund af den svimlende skønhed i de omkringliggende floder, naturreservater og nationalparker og på grund af de mange sportsklubber og motionscentre.

Mens Trier ligger langt i det vestlige Tyskland, er det tæt på Frankrig, Belgien og Luxembourg og dermed slet ikke fjerntliggende. Regionen har fem internationale lufthavne og højfrekvente forbindelser via tog og busser. Trier University og syv andre universiteter fra quadripoint udgør University of Greater Region, hvilket giver studerende mulighed for at besøge kurser i udlandet med garanteret accept.

Større virksomheder og mange mellemstore virksomheder, de finansielle centre i Luxembourg og Frankfurt og adskillige EU-institutioner kendetegner økonomien i regionen, alle med tilknytning til Trier University .

Placeringer

Trier

Address
Universitätsring,15
54296 Trier, Rheinland-Pfalz, Tyskland

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig