Læs den officielle beskrivelse

Om os

Trier University blev grundlagt i 1473 og genåbnet i 1970 som et moderne campus universitet. Bygget på et højt plateau med udsigt over floden Mosel og omgivet af lækker grøn natur, siges det at være en af Tysklands smukkeste campus. Fakultet og afdelingsbygninger er forbundet med broer og grupperet omkring Forum og Centralbiblioteket.

Trier University har et stærkt fokus på humaniora, samfundsvidenskab og økonomi, men det styrker også sine miljøvidenskabsprogrammer støt. Der er seks fakulteter, der sammen dækker mere end 30 fagområder. Mange forskningsprojekter er tværfaglige og indlejret i globale netværk.

Med omkring 1200 ansatte og 13.000 studerende (herunder mere end 11% internationale studerende), omfatter Trier University kontrast: ung, men alligevel traditionel; internationalt orienteret og regionalt forankret på Tysklands geografiske kant, men i hjertet af Europa.

  • 13.000 Samlet antal studerende
  • 11 Procentdel af internationale studerendeLost in LibraryBecca Tapert / Unsplash

Universitetssted

Trier er beliggende i den vestlige del af delstaten Rheinland-Pfalz i Moseldalen. Byen er stolt af sin rige historie, som afspejles i sine museer og dets mange historiske steder. Takket være landemærkerne, Porta Nigra, Trier-katedralen og andre vigtige arkitektoniske monumenter er Tysklands ældste by blevet erklæret som UNESCOs verdens kulturarvssted.

Dagens bybillede er en fusion af historie og moderne livsstil, der ikke mindst er kendetegnet ved et levende studenteliv. Med barer, caféer og et farverigt udvalg af kulturelle tilbud og festivaler er Trier en turistattraktion med international appel og et smukt sted for byens 110.000 beboere at bo.

Byens økonomi er præget af nogle få større virksomheder og mange mellemstore virksomheder.

Dens nærhed til Luxembourg, et vigtigt finanscenter og stedet for flere EU-institutioner, samt til Frankrig og Belgien satte Trier i hjertet af Europa. Ni tvillingbyer og byer i hele Europa, Asien og USA attesterer Trier's internationale orientering.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MA

Trier University

At håndtere aktuelle spørgsmål om styring og regering kræver en dybere forståelse af nutidens politik og styringsudfordringer i forskellige dele af verden. Dette kandidat ... [+]

Oversigt

At håndtere aktuelle spørgsmål om styring og regering kræver en dybere forståelse af nutidens politik og styringsudfordringer i forskellige dele af verden. Dette kandidatprogram dækker to store verdensregioner, EU og Østasien. Studerende vil lære at analysere, hvordan disse regioner tilpasser sig ofte forstyrrende og transformative økonomiske og politiske forandringer. Den europæiske integration erfaring, EU beslutningstagning og centrale EU-politikker analyseres og sammenlignes med institutioner for regionalt samarbejde i Øst- og Sydøstasien samt med østasiatiske tilgange til centrale politikområder som økonomiske og sikkerhedsmæssige spørgsmål. Desuden analyseres de moderne spørgsmål om global styring og roller i både EU og Kina i global styring af studerende.... [-]

Tyskland Trier
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
4 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Trier University

Kandidatuddannelsen "International Økonomi og Offentlig Politik" er et tværfagligt program, der drives i fællesskab af Trier Universitet for Statsvidenskab og Økonomi. ... [+]

Oversigt

Kandidatuddannelsen "International Økonomi og Offentlig Politik" er et tværfagligt program, der drives i fællesskab af Trier Universitet for Statsvidenskab og Økonomi.

Programmet kombinerer ansøgnings- og forskningsorienterede kurser. Studerende er uddannet til at få en dybdegående forståelse af aktuelle emner og forskning i komparativ og international politisk økonomi ved hjælp af kvalitative og kvantitative avancerede samfundsvidenskabelige forskningsmetoder.

Studerende kan vælge blandt en bred vifte af emner relateret til fx problemer i international økonomi, styring af Den Europæiske Union eller den nuværende udvikling i Asien.

Kursus organisation

Kandidatuddannelsen "International økonomi og offentlig politik" er et toårigt fuldtidsprogram bestående af 10 moduler.... [-]

Tyskland Trier
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
4 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Address
Universitätsring,15
54296 Trier, Rhineland-Palatinate, Tyskland