University of Applied Sciences Worms

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Den University of Applied Sciences Worms har omkring 3 500 studerende, der studerer i de tre discipliner i datalogi, turisme / transport og økonomi. Uddannelsen omfatter både virksomhedsledelse og teknisk bachelor og master uddannelser. Nogle af disse kurser kan også studeres i praksis. Professionel MBA-kurser tilbydes også.

Grunde til at studere på University of Applied Sciences Worms

Den fremragende beliggenhed, konsekvent brug af uddannelsen, et stort antal partnerskaber med kendte virksomheder og internationale universiteter samt den gunstige beliggenhed mellem Rhein-Neckar metropolitan region og Rhin-Main-området tilbyder en ideel beliggenhed. Talrige forretningsmæssige samarbejder give dem mulighed for at studere med en permanent praksis og gøre værdifulde kontakter i løbet af deres studier.

Internationalitet leves her

Et særligt træk ved UASW er dens international orientering. I øjeblikket er der samarbejdsaftaler med mere end 140 universiteter i mere end 30 lande over hele verden. På mange partneruniversiteter er der mulighed for at købe en dobbelt bachelor eller en dobbelt mester.

Undersøgelsen foregår under optimale og moderne forhold. Campus på campus og mange sovesale i umiddelbar nærhed afrunde universitetets tilbud. Nibelungen og Lutherstadt Worms byder på mange kulturelle, sportslige og turisme muligheder, derfor en ideel erstatning ved siden af ​​studiet.

Placeringer

Frankfurt

Address
University of Applied Sciences, Worms
Erenburgerstraße 19
67549 Worms

Frankfurt, Hesse, Tyskland

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig