Læs den officielle beskrivelse

Den University of Applied Sciences Worms har omkring 3 500 studerende, der studerer i de tre discipliner i datalogi, turisme / transport og økonomi. Uddannelsen omfatter både virksomhedsledelse og teknisk bachelor og master uddannelser. Nogle af disse kurser kan også studeres i praksis. Professionel MBA-kurser tilbydes også.

Grunde til at studere på University of Applied Sciences Worms

Den fremragende beliggenhed, konsekvent brug af uddannelsen, et stort antal partnerskaber med kendte virksomheder og internationale universiteter samt den gunstige beliggenhed mellem Rhein-Neckar metropolitan region og Rhin-Main-området tilbyder en ideel beliggenhed. Talrige forretningsmæssige samarbejder give dem mulighed for at studere med en permanent praksis og gøre værdifulde kontakter i løbet af deres studier.

Internationalitet leves her

Et særligt træk ved UASW er dens international orientering. I øjeblikket er der samarbejdsaftaler med mere end 140 universiteter i mere end 30 lande over hele verden. På mange partneruniversiteter er der mulighed for at købe en dobbelt bachelor eller en dobbelt mester.

Undersøgelsen foregår under optimale og moderne forhold. Campus på campus og mange sovesale i umiddelbar nærhed afrunde universitetets tilbud. Nibelungen og Lutherstadt Worms byder på mange kulturelle, sportslige og turisme muligheder, derfor en ideel erstatning ved siden af ​​studiet.

Programmer undervist i:
Engelsk
Tysk

Denne skole tilbyder også:

MA

University of Applied Sciences Worms

Her modulerne IBA International, IBA udenrigshandel og ledelseskompetence giver mulighed for at uddybe deres viden på grundlag af den bachelorgrad for en karriere i inter ... [+]

Indhold og struktur 1 | Semester 1: Indkøb af centrale elementer i den globale handel 2 | Semester 2: Specialisering i fem af Vertiefungsfächer hver tilbudt 3 | 3 semester: speciale, helst i en virksomhed

1 | Den første semester bruges til placering af centrale elementer i den globale indsats.

Her modulerne IBA International, IBA udenrigshandel og ledelseskompetence giver mulighed for at uddybe deres viden på grundlag af den bachelorgrad for en karriere i international business.

Studerende vil udvikle en omfattende forståelse af samspillet mellem mikro og makro business miljøer og strategiske muligheder for handling i modulet IBA International. Gennem IBA udenrigshandel modul, vil de studerende være i stand til at foretage strategiske og operationelle beslutninger derudover udenrigshandel med succes.... [-]

Tyskland Mainz
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
3 semestre
på universitet
Læs mere på dansk

IBA Worms - Burning for Business

Außenwirtschaftstag 2016

IBA studieren an der Hochschule Worms - Vernetzen von Anfang an

Location address
University of Applied Sciences, Worms
Erenburgerstraße 19
67549 Worms

Frankfurt, Hesse, DE