University of Applied Sciences Europe

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Vores specialitet

University of Applied Sciences Europe (UE) træner inden for erhvervslivet, sport og medier

7710_5742_Wirtschaft-studieren_04.jpgVores uddannelser

På UE tilbyder vi bachelor- og kandidatuddannelser, som du kan studere på deltid, på heltid eller på deltid. To centrale principper gælder for alle programmer: praktisk læring og international tænkning. Lær i praksis Udover berømte forskere underviser mange kendte personligheder fra forskellige sektorer ved UE. Kontakten til økonomien er tæt og udvekslingen er i live. Et mål er at integrere så mange aspekter af jobkravene i undersøgelsen så tidligt som muligt. Den livlige udveksling giver dig også mulighed for at se over skuldre af vellykkede praktikere og personligheder. For at kunne træne dig tæt på økonomiens krav er alle uddannelser på BiTS praktisk orienterede. Forskellige obligatoriske praktikophold giver dig mere end bare teori. De mange studerende initiativer giver også mulighed for at udvikle sig yderligere i dit område af interesse ud over at studere. Så du får allerede i løbet af studiet første relevante erfaringer til dit senere professionelle liv.

7707_bits-hochschule__gallery.jpgVores placeringer

Berlin, Hamburg og Iserlohn - karakteren af de tre steder kunne ikke være mere anderledes. Studerende kan vælge mellem hovedstaden flair, den nordtyske havne metropol og campus universitetet tæt på naturen, efter den amerikanske model - ifølge præference og type. Fordi beslutningen om at studere og et universitet er altid en lokal beslutning. For mange er overvejelsen "Hvad vil jeg blive?" Er tæt forbundet med spørgsmålet "Hvor vil jeg være?". UE's placeringer reagerer på en lang række ønsker: Campus i Berlin ligger i hjertet af metropolen i umiddelbar nærhed af Potsdamer Platz. Campus Iserlohn er omgivet af grønne områder og forskellige rekreative muligheder lige ved Seilersee. Campus Hamburg ligger i distriktet Altona i umiddelbar nærhed af havnen og Elben.

7708_bits-berlin.jpgVores mål

Vores vigtigste mål er din succes. Vi hjælper dig med at være godt forberedt på dit professionelle liv og følge din vej. På denne baggrund træner vi vores elever for at blive iværksættertænkende og handler juniorpersonale. Overførsel af viden og kompetencer I dag er det en kombination af færdigheder, der giver dig mulighed for at opnå en vellykket karriere: Indholdskendskab og sociale færdigheder, ledelseskendskab og en sikker tilstedeværelse på internationalt plan er grundlaget for en karriere som leder i den private sektor. På alle områder af økonomien i dag søger iværksættertænkning unge ledere, der er teoretisk veluddannede og allerede i deres studier fået relevant praktisk erfaring i Tyskland og i udlandet. Vi gør dig velegnet til disse krav. Resultaterne er noget at være stolte af: Vores kandidater finder deres vej til det professionelle liv på meget kort tid.

7709_career-center__gallery.jpg

Placeringer

Berlin

Address
Dessauer Str 3-5

D-10963 DE Berlin, Berlin, Tyskland

Iserlohn

Address
Reiterweg 26b
58636 Iserlohn, Nordrhein-Westfalen, Tyskland

Hamborg

Address
Museumstraße 39

22765 Hamborg, Hamborg, Tyskland