Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til fakultetet for Matematik, Informatik og naturvidenskab. Fakultetet omfatter afdelinger biologi, kemi, Geologisk Institut, Informatik, Matematik og Fysik. I dag er der omkring 9500 studerende (heraf 900 ph.d.-studerende og 3250 lærerstuderende) er undervist og coachet af 222 professorer, 10 junior professorer, videnskabeligt personale (ca. 370) og akademikere, bistået af tekniske og administrative personale. Fakultetet øjeblikket udvikler følgende tværfaglige forskningsklynger og er på tværs fakulteter er involveret i det centrale vigtigste forskning fra universitetet.

Biologisk Institut Kemisk Institut Geologisk Institut Institut for Informatik Institut for Matematik Institut for Fysik

Forskning Fakultetet for Matematik, Informatik og naturvidenskab, med sine biologi, kemi, geovidenskab, informatik, matematik og fysik afdelinger - bidrager væsentligt til universitetet i Hamburg forskningsprofil. Forskellige placeringer og ratings (Akademisk Råd, tysk Research Foundation, CHE) vidner om betydningen af ​​disse discipliner. Vores forskning styrker er særligt tydeligt i CliSAP klynge af topkvalitet, i to kollaborative forskningscentre, fire forskeruddannelsesprogrammer grupper, flere associative projekter af Ministeriet for Uddannelse og Forskning samt yderligere vellykket erhvervelse af eksterne midler. Etableret samarbejde med ikke-universitet institutioner i regionen (f.eks DESY, HPI, BNI, GKSS, EMBL, MPI Meteorologi, AWI, Federal Research Institute) udgør en uundværlig ramme. Fakultetets 's forskningsklynger er:

Jord, miljø, ressourcer og risici Life Sciences Lys og stof Nano-Science Information og kommunikation

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

University of Hamburg, School of Mathematics, Informatics and Natural Sciences

Intelligente systemer og robotter forventes at blive en integreret del af vores daglige liv. For at blive accepteret af og interagere effektivt og naturligt med mennesker ... [+]

Intelligente systemer og robotter forventes at blive en integreret del af vores daglige liv. For at blive accepteret af, og interagere effektivt og naturligt med, mennesker, de har til at tilpasse sig skiftende miljøer og de brugere, de interagerer med. Intelligente systemer forventes at automatisk at erhverve og forvalte viden gennem en række sensorer og lære og optimere deres adfærd over tid. Denne internationale kandidatuddannelse har til formål at give de studerende mulighed for at oprette disse intelligente adaptive systemer og at forberede dem på et fremtidigt marked, hvor intelligent og adaptiv adfærd betragtes som den standard for edb-systemer.

Som en af de få datalogi-programmer i Tyskland, der undervises helt på engelsk, Master kursus "Intelligente Adaptive Systems" forbereder de studerende til international forskning og professionelt arbejde. Efter en afbalanceret tilgang, er det placeret i mellem programmer med en rent teknisk fokus og programmer, der tilbyder en generel computer science pensum. Dens pensum er fokuseret på det område af smart teknologi og intelligente adaptive systemer og giver grundig uddannelse på dette område. De valgte moduler giver et samlet overblik herunder tekniske aspekter og state-of-the-art algoritmer og metoder. Eleverne bliver introduceret til aktuelle forskning i de tilsvarende felter og har mulighed for at uddybe den erhvervede viden ved at deltage i internationale forskningsprojekter. Master i intelligente Adaptive Systems er en 2-årig forskningsorienteret program, der undervises på engelsk. Studerende, både nationalt og internationalt, kan drage fordel af et internationalt miljø og forbedre deres forståelse af det engelske sprog og viden om kulturelle forskelle.... [-]

Tyskland Hamburg
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Hamburg
Address
Universität Hamburg Edmund-Siemers-Allee 1
20146 Hamburg, Hamburg, Tyskland
Hjemmeside
Telefonnummer
+49 40 428380