Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til fakultetet for Matematik, Informatik og naturvidenskab. Fakultetet omfatter afdelinger biologi, kemi, Geologisk Institut, Informatik, Matematik og Fysik. I dag er der omkring 9500 studerende (heraf 900 ph.d.-studerende og 3250 lærerstuderende) er undervist og coachet af 222 professorer, 10 junior professorer, videnskabeligt personale (ca. 370) og akademikere, bistået af tekniske og administrative personale. Fakultetet øjeblikket udvikler følgende tværfaglige forskningsklynger og er på tværs fakulteter er involveret i det centrale vigtigste forskning fra universitetet.

Biologisk Institut Kemisk Institut Geologisk Institut Institut for Informatik Institut for Matematik Institut for Fysik

Forskning Fakultetet for Matematik, Informatik og naturvidenskab, med sine biologi, kemi, geovidenskab, informatik, matematik og fysik afdelinger - bidrager væsentligt til universitetet i Hamburg forskningsprofil. Forskellige placeringer og ratings (Akademisk Råd, tysk Research Foundation, CHE) vidner om betydningen af ​​disse discipliner. Vores forskning styrker er særligt tydeligt i CliSAP klynge af topkvalitet, i to kollaborative forskningscentre, fire forskeruddannelsesprogrammer grupper, flere associative projekter af Ministeriet for Uddannelse og Forskning samt yderligere vellykket erhvervelse af eksterne midler. Etableret samarbejde med ikke-universitet institutioner i regionen (f.eks DESY, HPI, BNI, GKSS, EMBL, MPI Meteorologi, AWI, Federal Research Institute) udgør en uundværlig ramme. Fakultetets 's forskningsklynger er:

Jord, miljø, ressourcer og risici Life Sciences Lys og stof Nano-Science Information og kommunikation

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

University of Hamburg, School of Mathematics, Informatics and Natural Sciences

Intelligente systemer og robotter forventes at blive en integreret del af vores daglige liv. For at blive accepteret af og interagere effektivt og naturligt med mennesker ... [+]

Se https://www.master-intelligent-adaptive-systems.com/ og https://www2.informatik.uni-hamburg.de/Info/Studium/MSc/IAS/wiki/index.php/Main_Page for detaljerede oplysninger Information.

Intelligente systemer og robotter forventes at blive en integreret del af vores daglige liv. For at blive accepteret af og interagere effektivt og naturligt med mennesker er de nødt til at tilpasse sig skiftende miljøer og de brugere, de interagerer med. Det forventes, at intelligente systemer automatisk tilegner sig og styrer viden gennem en række sensorer og lærer og optimerer deres adfærd over tid. Dette internationale kandidatuddannelse sigter mod at give studerende mulighed for at skabe disse intelligente adaptive systemer og forberede dem til et fremtidig marked, hvor intelligent og adaptiv adfærd betragtes som standarden for computersystemer.... [-]

Tyskland Hamborg
Oktober 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Hamburg
Address
Universität Hamburg Edmund-Siemers-Allee 1
20146 Hamborg, Hamborg, Tyskland
Hjemmeside
Telefonnummer
+49 40 428380