University of Passau

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Excellence i forskning og undervisning

Siden åbningen sine døre for offentligheden i 1978 Universitetet i Passau har hurtigt udviklet sig til en første adresse på tysk akademiske verden. Universitetet opnår regelmæssigt topstillinger i akademiske placeringer, fx i jura, handel og økonomi, datalogi, Kommunikation, Statskundskab og Kulturvidenskab.

Omkring 12.000 studerende og ph.d. forskere fra mere end 90 lande er tilmeldt på universitetet i Passau. Ud over at studere i små læring i grupper, studerende har gavn af den håndterbar størrelse af universitetets campus, hvilket resulterer i korte afstande og en fremragende studerende erfaring. Vores Center for Key Skills giver ansatte og studerende mulighed for at udvikle alle de vigtige overførbare færdigheder, såsom ledelse og kommunikation, som er i høj grad efterspørges af arbejdsgiverne. Repræsentative undersøgelser regelmæssigt vidner til det høje niveau af de studerendes tilfredshed på universitetet.

Et globalt udsyn

Internationalisme har altid været en af ​​vores kendetegn: vores fakulteter har et tæt sammentømret netværk af samarbejde med verdensomspændende akademiske og forskningspartnere, og vi har mange aktive alumni sektioner i hele verden. En del af grunden til, at vores alumner er så stor succes på globalt plan, er, at vi giver dem med de bedste forudsætninger for en international karriere: mange uddannelser giver de studerende mulighed for at tjene en dobbelt grad i samarbejde med internationale partner universiteter, og alle vores studerende har adgang til et stort udvalg af sprogkurser og udvekslingsprogrammer for studerende. Vores fagspecifikke sprog programmer i jura, handel / økonomi, kulturstudier / Internationale forbindelser og Datalogi / matematik ideelt supplement til vores studerende grad undersøgelser.

En stor elev oplevelse

Vores kandidater er meget efterspurgt af arbejdsgiverne, da de ikke kun udstyret med teknisk viden er nødvendig for at gå i gang med deres karriere; de er også højt motiverede personer, der demonstrerer godt initiativ ved at søge yderligere kvalifikationer eller praktiske færdigheder. Mange er aktive i teater, musik, fotografi, film, radio og andre kulturelle aktiviteter i deres fritid, fx ved at deltage i en af ​​vores mange kulturelle studerende samfund.

I Bayern og i hjertet af Europa

Den Universitets moderne campus er beliggende i den sydøstlige del af Bayern - Tysklands højteknologiske stat - i grønne omgivelser, et par minutters gang fra den historiske gamle bydel i Passau. Betragtes som en af ​​de smukkeste byer i Tyskland, Passau har en meget lav kriminalitet og tilbyder en fremragende levestandard i et politisk stabilt og økonomisk robust miljø, og samtidig være tæt på de store storbyområder centre i Prag, München og Wien.

Placeringer

Passau

Address
Passau, Bayern, Tyskland

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig