University Of Tuebingen Faculty Of Medicine

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til det medicinske fakultet for Eberhard Karls Universität Tübingen

Det medicinske fakultet Tübingen er sammen med de kliniske afdelinger på Universitetssjukhuset Tübingen og dets institutter for lægebehandling og teoretisk medicin en af ​​de største institutioner for lægevidenskab og videregående uddannelse i Baden-Württemberg.

Vores vision

Internationale anerkendte kliniske forskningsallianser integrerer grundlæggende sygdomsorienteret og patientorienteret forskning for at skabe nye veje i diagnostik, terapi og forebyggelse af sygdomsprocesser, med det ultimative mål at gavne patienten.

I dette miljø af ekspertise modtager studerende i medicin og tandlæge en omfattende, forskningsinformeret klinisk uddannelse.

Det medicinske fakultet er forpligtet til at opfylde sine sociale ansvar og være åben for nye udviklinger. Nye uddannelser etableres, og teknologioverførsel giver en stimulans for industrien og økonomien.

Det medicinske fakultet er forpligtet til at organisere forskning og undervisning på Universitetshospitalet Tübingen. Talsmand og chef er dekanen. Fakultetets kontor er ansvarlig for forvaltningen af ​​det medicinske fakultets anliggender.

Placeringer

Tübingen

Address
Geissweg 5
72076 Tübingen, Baden-Württemberg, Tyskland

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Denne skole tilbyder også: