Læs den officielle beskrivelse

Har du lyst til at gøre sprog og kommunikation til dit job? Se din fremtidige karriere i et internationalt miljø? På skolen for anvendt sprog i München SDI finde den rigtige uddannelse. Her får du en grad konkurrencefordel på det globale jobmarked: kommunikationsevner på flere sprog, kombineret med omfattende viden om erhvervslivet, medier eller teknologi samt interkulturel kompetence som en vigtig kvalifikation for en succesfuld karriere.

Undersøgelsen forhold på en privat skole garanterer små læring grupper og intensiv vejledning af studerende ved deres lærere. SDI München er kendetegnet ved en international atmosfære og, takket være sin uddannelsesmæssige netværk af verdensomspændende kontakter. Således få værdifuld erfaring og lære om mulighederne i det internationale marked studerende i løbet af deres studier.

Programmer undervist i:
  • Tysk

Denne skole tilbyder også:

MA

University of Applied Languages of the SDI Munich

... [+]

ANERKENDELSE

International Project Management

[-]
Tyskland Munich
Oktober 2019
Tysk,Engelsk
Fuldtid
Deltid
3 - 5 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
University of Applied Languages of the SDI Munich

Med fænomener som Facebook og smartphones, internettet dominerer ikke kun den private forbrug af mange mennesker medier. Det har fuldstændig ændret, og erhvervslivet genn ... [+]

Hvem styrer internetvirksomhed, der er fremtiden!

Med fænomener som Facebook og smartphones, internettet dominerer ikke kun den private forbrug af mange mennesker medier. Det har fuldstændig ændret, og erhvervslivet gennem innovativ markedsføring koncepter og forretningsmodeller.

Uanset om du ønsker yderligere at kvalificere sig til en sprogligt, teknisk eller økonomisk orienterede første grad, eller allerede er i beskæftigelse længere: i hvert fald, får du den bedst mulige uddannelse for høj vækst og fremtidssikre felter beskæftigelse i kandidatuddannelsen International Media Communication.

Programmet bygger på årtiers erfaring med SDI i uddannelse i flersproget kommunikation og supplere dem med den nødvendige forretningsforståelse for en vellykket gennemførelse af digitale projekter. Et særligt træk ved kurset er den praktiske uddannelse i moderne kommunikationsteknologier såsom Det semantiske web og taleteknologier.... [-]

Tyskland Munich
Oktober 2019
Engelsk,Tysk
Fuldtid
3 semestre
på universitet
Læs mere på dansk