Læs den officielle beskrivelse

Den University of Augsburg blev grundlagt i 1970 og skriftet af de moderne universiteter i Bayern. med ca. 19.000 studerende og en akademisk personale på omkring 1200Det tilbyder en bred vifte af akademiske programmer i naturvidenskab, business, jura, kunst og humaniora. I sin forskning, University of Augsburg forbinder lokale med globale perspektiver centreret om fem fokusområder: Transnationale Studier, Sundhedsvidenskab, Resource Management, materialevidenskab og Anvendt Datalogi. Desuden er top-niveau forskning, der udføres i alle discipliner, der er repræsenteret på universitetet. Det University of Augsburg ligger på en anlagt campus til den sydlige del af byen Augsburg, let nås både ad landevej og med offentlig transport. Tøv ikke med at kontakte os - vi ser frem til at byde dig velkommen her!

Studere og bor på campus The University of Augsburg campus er et af de mest RAR steder at studere i Tyskland. Beliggende nær centrum af Augsburg, campus er rummelig arkitektonisk tiltalende, blandet ind i en anlagt park med en sø, springvand og skulpturer af nutidige kunstnere.

Ideelle betingelser for at studere Hvis det tager mere end 15 minutter at komme til universitetet fra hovedbanegården eller Königsplatz, den centrale bus og sporvogn stop, så noget er gået galt et eller andet sted. Sporvogne forlade Königsplatz hvert femte minut og stopper lige i midten af ​​campus. Tilmeldingsgebyret universitet indeholder en "Semester Ticket", der giver de studerende gratis rejser med offentlig transport inden for Augsburg.

Bor i Augsburg er næsten lige så billige: selv i det charmerende centrum, huslejen er overkommelige. Derudover er der mere end 2000 værelser og lejligheder til rådighed i universitetets sovesale.

Syv fakulteter The University of Augsburg giver ideelle betingelser for at gennemføre en uddannelse med succes og inden for en rimelig tidshorisont.

Syv fakulteter er blevet etableret, hver med langsigtede strategier for udvikling og brug af de mest up-to-date faciliteter til rådighed: - Faculty of Business Administration og Økonomi (grundlagt 1970) - Juridiske Fakultet (grundlagt 1971) - Det Teologiske Fakultet (grundlagt 1971 ) - Filosofiske Fakultet og Samfundsvidenskab (grundlagt 1972) - Fakultet filologi og historie (grundlagt 1972) - Det Matematik og naturvidenskab (grundlagt 1981) og - Naturvidenskabelige Anvendt Datalogi (grundlagt 2003).

Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MSc

University of Augsburg

Kandidatuddannelsen (M.Sc.) i Materials Science ved Augsburg Universitet er et tværfagligt undervisning-fri uddannelse tilslutning af flere aspekter af fysik, kemi, og me ... [+]

Materialer Fakultet på Augsburg Universitet er et tværfagligt undervisning-fri uddannelse tilslutning af flere aspekter af fysik, kemi, og metoder til karakterisering og forarbejdning af materialerne. Kandidatuddannelsen i Materials Science uddyber videnskabelige ekspertise din tidligere uddannelse. Det tager sigte på at forstå materialeegenskaber og interaktioner mellem materialer med særlig hensyntagen til anvendelsesorienteret forskning inden for videnskab og teknologi. I Augsburg, vi lægger stor vægt på naturvidenskab (snarere end maskinindustrien) i materialer videnskab, der sigter mod at give de studerende en dybdegående forståelse af de kemiske, fysiske og funktionelle egenskaber af materialer.... [-]

Tyskland Augsburg
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 semestre
på universitet
Læs mere på dansk