University of Bayreuth

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

University of Bayreuth

University of Bayreuth er et dynamisk, forskningsorienteret campusuniversitet. Etableret i 1975 som et af de første universiteter i Tyskland med en tværfaglig grundlæggende mission, betragtes det nu som en pioner inden for innovativ forskning og undervisning. Med styrken i sine centrale fagområder og dets strategisk valgte fokusområder tilbyder universitetet sine omkring 13.500 studerende fra Tyskland og i udlandet et ideelt læringsmiljø, tæt vejledning og attraktive, internationalt orienterede studieprogrammer, der udelukkende holdes på engelsk.

University of Bayreuth anses for at være blandt de bedste unge universiteter i verden, som det kan ses af dets position i Times Higher Education (THE) verdensomspændende placering af universiteter “under 50”. University of Bayreuth har et imponerende internationalt netværk og reagerer på sociale ændringer og processer med innovationer, der fortsætter med at sætte nye standarder. Af denne grund er tværfaglig tænkning ikke begrænset til det samarbejde, der udføres på vores unikke grønne campus. Det er også et nøgleelement i vores mange tværfaglige studieprogrammer. Der er i øjeblikket omkring 13.500 studerende tilmeldt omkring 150 forskellige studieretninger, der tilbydes af universitetets syv fakulteter.

University of Bayreuth fokuserer på tværfaglig forskning og tilbyder fremragende muligheder takket være dets moderne forskningsorganer og førsteklasses forskningsinfrastruktur. University of Bayreuth er heldigvis et af de mest populære tyske universiteter blandt udenlandske forskere og indgår regelmæssigt blandt de førende i Humboldt-rankingen.

v

Det har været en international leder inden for afrikanske studier i mange år; Bayreuth International Graduate School of African Studies (BIGSAS) er en del af vores Excellence Cluster “Africa Multiple”, finansieret af den tyske føderale og statlige goalt = "vernments. Højt tryk

Unialt = "versity tilbyder sine studerende og forskere en undervisnings- og forskningsundervisning =" vironment med masser af plads til creatialt = "vity, og positionerer sig dermed i området spændinger mellem akademisk frihed, videnskabelig fremgang, praksisorientering og social og kulturel ansvar.

Kom og være en del af vores tætstrikkede campus og Baalt = "varias lykkelige heldige by Bayreuth, som er fast i hænderne på studerende.

Placeringer

Bayreuth

Universität Bayreuth

Address
University of Bayreuth
95440 Bayreuth
Germany

Bayreuth, Bayern, Tyskland
Telefonnummer
+49 921 550