University of Hamburg - School of Integrated Earth and Climate System Sciences (SICSS)

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Skolen for integrerede klima- og jordsystemvidenskaber

SICSS blev grundlagt i 2008 som en kandidatskole i Cluster of Excellence 'Integrated Climate System Analysis and Prediction (CliSAP)', der løber fra 2007-2018. Vores første ph.d.-kandidater startede deres projekter som SICSS-medlemmer i 2008, og vores første kandidatstuderende tilmeldte sig i oktober 2009. Siden da voksede SICSS meget hurtigt!

I dag er vi permanent vært for ca. 75 doktorgradskandidater og ca. 45 kandidatstuderende. Siden sommeren 2019 sørger SICSS for alle tidlige karrierer. Udover kandidatuddannelsen og doktorgradsprogrammet er vi også ansvarlige for et Post-Doc-program og alle kønsspørgsmål, der er relateret til støtte til tidlig karriere.

Tværfaglig uddannelse og forskning i SICSS

SICSS står for tværfaglig og forskningsrettet uddannelse inden for jord- og klimasystemet. SICSS forbinder studerende og kandidater med forskellig videnskabelig baggrund og ekspertise og muliggør en integreret, innovativ uddannelse. SICSS forbereder dig til at arbejde som ekspert inden for forskellige områder af klimaændringer: som forsker inden for natur-, samfunds- og økonomisk videnskab, som konsulent eller som ekspert i nationale og internationale organisationer. Det høje niveau af disciplinær og tværfaglig forskning, den individuelle støtte og tilsyn og den internationale atmosfære på SICSS er den inspirerende baggrund for vores program.

120262_MScprogramcoursesTitelbildGottschalk.JPGUHH / SICSS / Gottschalk

Alle vores programmer starter med et introduktionskursus, der giver et ekspertbaseret overblik over de discipliner, der beskæftiger sig med klimavidenskaber. Den tværfaglige viden, der er opnået i afhandlingskurser, suppleres med kurser om specifikke forskningsevner, der er nødvendige for en karriere inden for jord- og klimasystem. Dette omfatter færdigheder inden for videnskabelig skrivning, præsentation eller ledelse. Andre kurser inden for forskningsevner er dedikeret til programmering, computersprog, modelleringsværktøjer eller visualisering. Kurser i forskningsevner afsluttes med kurser om god videnskabelig praksis og interkulturel træning.

MSc students during our annual Orientation Week for new studentsUHH / SICSS

Placeringer

Hamborg

Address
School of Integrated Climate System Sciences
Universität Hamburg
Grindelberg 5
20144 Hamburg
Germany

Hamborg, Hamborg, Tyskland

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig