Læs den officielle beskrivelse

MIN101

Fakultetet for Matematik, Informatik og naturvidenskab (MIN) omfatter departementerne biologi, kemi, Earth Science, informatik, matematik, og fysik.

Omkring 8.500 studerende, hvoraf 1000 er ph.d.-studerende og 1.800 lærerstuderende, bliver undervist og overvåges af nogle 200 professorer og 370 postdoc forskningsassistenter.

I de senere år har MIN Fakultet oparbejdet et enestående ry for forskning og undervisning. To føderale kompetenceklynger og ekstern finansiering på i alt 47.500.000 € i 2012 afspejler fakultetets udvikling og muliggøre, i samarbejde med eksterne forskningsinstitutioner, en kombination af grundlæggende og tværfaglig forskning om emner af relevans for samfundet. Forskningscentre er vokset fra den føderale kompetenceklynger at forbedre Universität Hamburg internationale konkurrenceevne inden for naturvidenskab.

Med sin bachelor-programmer på fuld kapacitet, MIN Fakultetet er med til at afbøde manglen på kvalificerede specialister i matematik, informatik, naturvidenskab og teknologi (MINT) erhverv. Programmer er underlagt løbende reformtiltag. I samarbejde med de studerende, har fakultetet banebrydende væsentlige ændringer såsom større selvstændighed i tilrettelæggelse af undersøgelser, afskaffelse af tidsfrist regler, og større fleksibilitet og valg i udvælgelsen af ​​fagkombinationer.

MIN Fakultetet har modregne langs en fælles vej - og de skridt, der hidtil bevidne vores potentiale. Vi vil gerne aktuelle diskussion om de strukturelle udvikling og forholdene på Universität Hamburg skal forfølges med udsigt til høj kvalitet forskning og undervisning. Dette kan kun styrke universitetet og MIN Fakultet.

min102

MIN Fakultetet omfatter departementerne biologi, kemi, Geologisk Institut, Informatik, Matematik og Fysik foruden Center for Bioinformatik.

Omkring 8.500 studerende, hvoraf 1000 er ph.d.-studerende og 1.800 lærerstuderende, bliver undervist og overvåges af nogle 200 professorer og 370 postdoc forskningsassistenter.

MIN Fakultetet er ved at udvikle følgende tværfaglige forskningsklynger:

  • Klima, Jord, Miljø
  • Matter og universet
  • Strukturel Biologi og Infektion Forskning

Det er involveret i vigtige forskningsområder gennemføres på tværs af fakulteter og centralt for Universität Hamburg.

Programmer undervist i:
  • Engelsk
  • Tysk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

University of Hamburg - School of Mathematics, Informatics and Natural Sciences

Interesseret i klimaændringer? Kom med os! Unik tilgang: Studenter studerer alle dele af klimasystemet, herunder økonomi og samfundsvidenskab - To år - Undervises på enge ... [+]

Kandidatuddannelsen i integreret klimasystemvidenskab

Det engelskspråklige MSc i integreret klimasystemvidenskab (ICSS) kombinerer elementer i atmosfæriske, hydroffæriske, kryospheriske og biosfæriske naturvidenskaber med økonomi og samfundsvidenskab. Programmet har et internationalt unikt fokus på fysik og modellering og tilbyder tre specialområder:

klimasystemets fysikbiogeokemi af klimasystemetklimarelateret økonomi og samfundsvidenskab

ICSS-programmet er forskningsorienteret og giver viden om og færdigheder i klimaforskning. En solid baggrund i klimafysik forbereder eleverne til karriere i et tværfagligt naturvidenskab, der kræver evne til at kommunikere med kolleger fra forskellige discipliner, at anvende et bredt udvalg af metoder fra forskellige fagområder til klimarelaterede forskningsspørgsmål, samt evnen til at generere, fortolke og kombinere videnskabelige resultater.... [-]

Tyskland Hamburg
Oktober 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
4 - 8 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Location address
School of Integrated Climate System Sciences
Universität Hamburg
Grindelberg 5
20144 Hamburg
Germany

Hamburg, Hamburg, DE
Social Media