University of Kaiserslautern

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Erfarne fagfolk til din succes

Den "Afstand og uafhængige undersøgelser Center" (DISC) på Det Tekniske Universitet i Kaiserslautern er en førende leverandør af postgraduate fjernundervisning i Tyskland. Etableringen har mere end 20 års erfaring med udvikling og design af akademiske tilbud en guidet privat undersøgelse. Det har udviklet sig fra "Center for Fjernundervisning og efteruddannelse" (ZFUW), der blev grundlagt i 1992 ved Kaiserslautern Universitet.

  • Vi tilbyder akkrediteret kandidatgrad i attraktive emner og
    ledsage dine studier ved rådgivning, service og support.

Independent Study

For DISC ideen om "Uafhængig Learning" er fundamental.

  • Vi styrke selv-læring færdigheder af vores studerende og støtte Kaiserslautern Universitet gennem udvikling af selv-learning-moduler på vej til et universitet for livslang læring.
  • bidrager således vi, at eleverne udvikler på University of Kaiserslautern ikke kun deres ekspertise, men også bliver eksperter i deres egen læring.

Undersøgelse fra overalt i verden

I øjeblikket er omkring 4.000 akademikere bruger Study Guide af DISC for deres professionelle karriere - mere end i nogen anden sammenlignelig fjernundervisning institut i Tyskland. Studerende kommer fra hele Tyskland, tysktalende nabolande, men også fra udlandet, for eksempel under et ophold i udlandet i Kina, Indien eller USA.

Fortsat med en høj succesrate

Over 80% af deltagerne i en DISC-fjernundervisning denne komplette med succes. Baseret på den høje succesrate er kombinationen af ​​fagligt anerkendte studie ledere med hensyn til praksis, didaktisk fremragende forberedte undervisningsmaterialer, online seminarer og studere pålidelig støtte fra de ansatte i DISC.

Korte profil TU Kaiserslautern

Fremtidsorienterede kurser, praktik og en moderne infrastruktur, det er de betingelser, der opstår for de studerende ved University of Kaiserslautern. Den eneste teknisk-ingeniør-orienterede universitet i Rheinland-Pfalz har opnået betydelig anerkendelse siden den blev grundlagt i 1970 og tåler sammenligning med etablerede tekniske skoler ikke være bange.

Tildelingen af ​​universitetet i Kaiserslautern, som opstod i oktober 2009 i den landsdækkende konkurrence "Excellence in Teaching" som en af ​​seks vindere universiteter, er et levende bevis på betydningen af ​​undervisningen på universitetet.

Som en campus universitet med omkring 12.500 elever (hvoraf omkring 4.000 fjernundervisning studerende) det giver i tolv afdelinger på over 100 fremtids- og praksis-orienterede kurser og garanteret af dens håndterbar størrelse tæt kontakt med professorer og fremragende pleje situation. Hertil kommer, at studerende har gavn af de berømte forskningsfaciliteter, herunder to Fraunhofer institutter, en Max Planck Instituttet, det tyske forskningscenter for kunstig intelligens og Instituttet for Composite Materials, direkte på campus eller er placeret i nærheden og samarbejder inden for anvendt forskning tæt sammen med TU.

I januar 2010, University of Kaiserslautern og institutionerne IESE, ITWM, DFKI og ITA to-tiden vinder af fem vindere af den øverste klynge konkurrence af Forbundsministeriet for Uddannelse og Forskning (BMBF) var.

To forskningscentre er blevet etableret i midten af ​​2008 på universitetet i Kaiserslautern, er formålet store, koordinerede forskningsprojekter sådan. oprettet som særlige forskningsområder og med succes hæve projekter under nationale og internationale støtteforanstaltninger of excellence.

Placeringer

Kaiserslautern

Address
Technical University of Kaiserslautern
Distance & Independent Studies Center (DISC)
Postfach: 3049
67653 Kaiserslautern, Germany

Kaiserslautern, Rheinland-Pfalz, Tyskland

Programmer

Denne skole tilbyder også: