Læs den officielle beskrivelse

University of Koblenz-Landau er en ung, mellemstor universitet. I 1990 universitetet opstået fra det tidligere lærerseminarium. I er organiseret mellemtiden forskning og undervisning i tre forbundne tværfaglige fagområder titlen "Learning", "samfund" og "Miljø".

Vores profil Læring:

Universitetet har en fremtrædende position inden for uddannelse og læreruddannelse i Rheinland-Pfalz. Det er det eneste universitet, der tilbyder lærere kurser for alle skoletyper. Denne kernekompetence karakteriserer universitetets profil. Vigtigste funktioner er også en kombination af uddannelse og undervisning metode, den store vægt på uden for læseplanerne steder og skole laboratorier samt sammenkædning af teori og praksis i klasseværelset, for eksempel via Campus-skolenetværk.

Samfundet:

Dette emne område er kendetegnet ved humaniora, kulturstudier og samfundsvidenskab, hvor især sprog, kunst og kultur, der er politik og økonomi analyseres. Fagområdet er også kendetegnet ved psykologi (en af ​​de sociale videnskaber) samt ved datalogi, der optimerer og tests omfattende IT-baserede tjenester, der er blevet udviklet til deres praktiske værdi for folk.

Miljø:

Tre videnskabelige tilgange karakteriserer dette fagområde. Life science tilgang Oprømmere spørgsmålet om miljøet fra et videnskabeligt synspunkt, mens datalogi omhandler den digitale verden, og humaniora og samfundsvidenskab forstår verden i form af kultur og samfund.

Undersøgelse og Videreuddannelse Stigningen i antallet af studerende viser, at både Koblenz og Landau campusser er populære steder at studere. Antallet af studerende er tredoblet siden 1990. I mellemtiden er der cirka 15.000 studerende om kurser, halvdelen af ​​disse i Koblenz, den anden halvdel i Landau. Sammenlignet med meget store universiteter, undervisning og studere foregår i overskuelige strukturer på Koblenz og Landau, som fremmer et meget tættere studerende samfund samt en tættere sammentømret lærer-elev samfund. Universitetet tilbyder kommende specialister og ledere en bred vifte af bachelor- og kandidatuddannelser inden for uddannelse, samfundsvidenskab, kulturstudier, humaniora og biovidenskab samt psykologi og datalogi. Den traditionelle kerne af undervisning på universitetet er dens lærer uddannelsesprogrammer for alle skoletyper.

På området for efteruddannelse er blevet udviklet en sofistikeret vifte af uddannelser, distance-learning-programmer samt seminarer for en foranderlig arbejde og professionelt miljø. De fleste af de programmer og kurser, der tilbydes, er designet til at være in-service i karakter, således at de studerende til at kombinere både arbejde og studere. Disse programmer bliver konsekvent bygget på og udvidet.

Forskning og videnoverførsel Forskning udføres i nationalt og internationalt forbundne arbejdsgrupper. University of Koblenz-Landau arbejder også tæt sammen med partnere i lokalområdet. Hvad er karakteristisk er den afbalanceret forhold mellem teoretisk og anvendt forskning. Aktuelle forskningsområder omfatter uddannelse, miljø, datalogi samt humaniora og samfundsvidenskab, baseret på de tre fagområder universitetet.

Overførsel af teknologi er en af ​​de centrale opgaver for universitetet og giver den systematiske og planlagte udnyttelse af ny videnskabelig og teknologisk viden i økonomien, politik og samfund. Universitetet i Koblenz-Landau fremmer også nystartede virksomheder i den akademiske verden og udvikling af en iværksætterkultur.

Internationalisering Den internationale karakter forskning og undervisning samt universitetets liv er en kvalitet element i en moderne universitet. Universitetet i Koblenz-Landau vil både udvide og intensivere sin internationale retning. I dag er dette er afgørende, ikke kun i den globale økonomi, men også nationalt. Internationalisering er en tværfaglig opgave for universitetet på alle områder og på alle niveauer. For at skubbe denne proces længere frem, at antallet af internationale forskningsprojekter og samarbejdsaftaler bør for eksempel øges, og antallet af udgående udvekslingsstuderende samt indkommende dem bør hæves. Dette bør endvidere kobles med en stigning i antallet af internationalt orienterede uddannelser.

Fremme unge akademikere Fremme unge akademikere er en af ​​de centrale opgaver og ansvar universitetet. Kvaliteten af ​​vores unge akademikere er ikke kun en væsentlig faktor i at øge universitetets forskning potentiale, men det er også samtidig en indikator for universitetets tilstedeværelse og omdømme. Graduate gymnasier og skoler samt et tværfagligt ph.d. center blev alle oprettet for at fremme unge akademikere yderligere, og denne serie af foranstaltninger er at blive udvidet i fremtiden.

Pro-familien universitet Universitetet er forpligtet til principperne for en pro-familie universitet. Mænd og kvinder er ansat på universitetet skal være i stand til at kombinere arbejde, studier og opdragelse af børn eller pleje af pårørende. Universitetet har derfor taget skridt til at opnå dette mål, for eksempel, med levering af børnepasningsordninger og indførelse af fleksible arbejdstider, eller ved at fremme specifikke støtteprogrammer.

Et universitet - tre steder Et særligt træk ved universitetet er dens organisationsstruktur. Koblenz og Landau er centre for undervisning, forskning og efteruddannelse. Det centrale led i hele organisationen er præsidentens kontor i Mainz, hvor universitetets direktion og flere områder af sit hovedkontor er placeret. I Koblenz, er forskning og undervisning gennemført i fire fakulteter på en moderne campus, som er blot et stenkast væk fra bredden af ​​floden Mosel. Universitetet ved Landau også består af fire fakulteter, og de vigtigste campus udvides med yderligere universitets steder i og omkring byen Landau.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MSc

University of Koblenz-Landau

Baseret på den kemiske og fysiske viden om bacheloruddannelsen en mere omfattende forståelse af forholdet mellem sammensætning og struktur af de materialer på den ene sid ... [+]

Føreren kursus "kemi og fysik af funktionelle materialer" gør det muligt kandidater af bacheloruddannelsen "Anvendt Naturvidenskab" og lignende studieforløb af andre fakulteter på tyske og internationale universiteter til at arbejde i forskning inden for områderne kemi, fysik og materialevidenskab. Programmet henvender sig til studerende med interesse i at gøre forskning med funktionelle materialer. Baseret på den kemiske og fysiske viden om bacheloruddannelsen en mere omfattende forståelse af forholdet mellem sammensætning og struktur af materialer på den ene side og deres kemiske og fysiske egenskaber på den anden side er givet. Kandidatuddannelsen giver de kvalifikationer, der kræves for en deraf følgende Ph.D. program eller gør det muligt for kandidater til at tage ansvarlige stillinger inden for forskning og udvikling i industrien eller forskningsinstitutter.... [-]

Tyskland Koblenz Landau
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
3 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
University of Koblenz-Landau

Målet med dette program er at uddanne dygtige studerende til at blive en "ekspert mastering et repertoire af moderne matematiske og computerbaserede metoder til modelleri ... [+]

Komplekse, cross-linked systemer gennemsyrer vores daglige liv fx i naturvidenskab, teknik, biovidenskab, eller logistik. Nøglen til at tackle de udfordringer, der følger af disse systemer er matematisk modellering i bred forstand, der er baseret på et indgående kendskab til

matematik fysik computer videnskab.

Målet med dette program er at uddanne dygtige studerende til at blive en "ekspert mastering et repertoire af moderne matematiske og computerbaserede metoder til modellering, simulering og optimering af komplekse systemer og vide, hvordan man kombinerer disse metoder til løsning virkelige verdens problemer".

Udtrykket ekspert anvendes i betydningen generalist og ikke specialist, da vi sigter mod et helt spektrum af forskellige metoder.... [-]

Tyskland Koblenz Landau
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Koblenz-Landau

Environmental Sciences er et tværfagligt felt, der dækker de mange interaktioner mellem naturlige og menneskelige systemer på flere skalaer, fra molekyler til landskaber. ... [+]

Miljøvidenskab

Environmental Sciences er et tværfagligt felt, der dækker de mange interaktioner mellem naturlige og menneskelige systemer på flere skalaer, fra molekyler til landskaber. Udover viden inden for naturvidenskab, Master studerende i Environmental Sciences programmet får en uundværlig og solid forståelse af de sociale videnskaber (f.eks økonomi, politik, forvaltning). Med en unik blanding af teoretiske kurser og hands-on praktiske erfaringer, eleverne udvikler evner til at analysere og løse komplekse miljøproblemer i en tværfaglig sammenhæng.

Institut for Environmental Sciences tilbyder en fremragende studieprogram ved at kombinere ekspertise fra biologi, kemi, fysik, Geoecology og Social Sciences.... [-]

Tyskland Landau Koblenz
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
University of Koblenz-Landau

Med en kandidatgrad i Web Science vil være i stand til at studere dig og løse problemer på nettet. Vores tværfaglige læseplan lægger vægt datalogi og bygger bro til samfu ... [+]

Med en kandidatgrad i Web Science vil du være i stand til at studere og løse problemer på nettet. Vores tværfaglige læseplan lægger vægt datalogi og bygger bro til samfundsvidenskab, økonomi, undersøgelser af loven, lingvistik og matematik. Alle obligatoriske kurser bliver undervist på engelsk.

Generelt sigter vores program på personer med en bachelorgrad eller en mindreårig i datalogi. Med mindre du allerede har en kandidatgrad, vores program selv er fri for undervisning. Mediet Undervisningssproget er engelsk.

Kandidater fra instituttet West har fundet interessante stillinger på succesfulde virksomheder, startede egen virksomhed eller fortsat i retning af en Ph.D. Instituttet West har et begrænset antal hvert år pladser til rådighed for pursueing en Ph.D. Hvis du udmærke tjene en kandidatgrad i Web Science vil du være i pole position til at fortsætte med ph.d.-studier.... [-]

Tyskland Koblenz Landau
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Koblenz-Landau

Et stigende antal kemikalier bliver brugt af samfundet i dag, som er alsoreleased i miljøet. Økotoksikologi beskæftiger sig med deres potentielle indvirkning på økosystem ... [+]

Master of Science i Økotoksikologi

Et stigende antal kemikalier bliver brugt af samfundet i dag, som også frigives i miljøet. Økotoksikologi beskæftiger sig med deres potentielle indvirkning på økosystemet. Det sigter mod at undersøge og opdage virkninger af kemikalier på biologiske systemer med henblik på at udvikle metoder til risikostyring, samt at forudsige økologiske konsekvenser.

Den internationale "Master of Science program i Økotoksikologi" integrerer begreberne Miljøkemi, Toksikologi og Økologi og omfatter samfundsvidenskab og økonomi samt. På grund af sin tværfaglige og anvendt tilgang Programmet gør det muligt for sine kandidater til at analysere komplekse problemstillinger og udvikle praktiske løsninger.... [-]

Tyskland Landau Koblenz
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk

University of Koblenz-Landau: A personal approach to studying!