University of Koblenz-Landau

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

University of Koblenz-Landau er en ung, mellemstor universitet. I 1990 universitetet opstået fra det tidligere lærerseminarium. I er organiseret mellemtiden forskning og undervisning i tre forbundne tværfaglige fagområder titlen "Learning", "samfund" og "Miljø".

Vores profil Læring:

Universitetet har en fremtrædende position inden for uddannelse og læreruddannelse i Rheinland-Pfalz. Det er det eneste universitet, der tilbyder lærere kurser for alle skoletyper. Denne kernekompetence karakteriserer universitetets profil. Vigtigste funktioner er også en kombination af uddannelse og undervisning metode, den store vægt på uden for læseplanerne steder og skole laboratorier samt sammenkædning af teori og praksis i klasseværelset, for eksempel via Campus-skolenetværk.

Samfundet:

Dette emne område er kendetegnet ved humaniora, kulturstudier og samfundsvidenskab, hvor især sprog, kunst og kultur, der er politik og økonomi analyseres. Fagområdet er også kendetegnet ved psykologi (en af ​​de sociale videnskaber) samt ved datalogi, der optimerer og tests omfattende IT-baserede tjenester, der er blevet udviklet til deres praktiske værdi for folk.

Miljø:

Tre videnskabelige tilgange karakteriserer dette fagområde. Life science tilgang Oprømmere spørgsmålet om miljøet fra et videnskabeligt synspunkt, mens datalogi omhandler den digitale verden, og humaniora og samfundsvidenskab forstår verden i form af kultur og samfund.

Undersøgelse og Videreuddannelse Stigningen i antallet af studerende viser, at både Koblenz og Landau campusser er populære steder at studere. Antallet af studerende er tredoblet siden 1990. I mellemtiden er der cirka 15.000 studerende om kurser, halvdelen af ​​disse i Koblenz, den anden halvdel i Landau. Sammenlignet med meget store universiteter, undervisning og studere foregår i overskuelige strukturer på Koblenz og Landau, som fremmer et meget tættere studerende samfund samt en tættere sammentømret lærer-elev samfund. Universitetet tilbyder kommende specialister og ledere en bred vifte af bachelor- og kandidatuddannelser inden for uddannelse, samfundsvidenskab, kulturstudier, humaniora og biovidenskab samt psykologi og datalogi. Den traditionelle kerne af undervisning på universitetet er dens lærer uddannelsesprogrammer for alle skoletyper.

På området for efteruddannelse er blevet udviklet en sofistikeret vifte af uddannelser, distance-learning-programmer samt seminarer for en foranderlig arbejde og professionelt miljø. De fleste af de programmer og kurser, der tilbydes, er designet til at være in-service i karakter, således at de studerende til at kombinere både arbejde og studere. Disse programmer bliver konsekvent bygget på og udvidet.

Forskning og videnoverførsel Forskning udføres i nationalt og internationalt forbundne arbejdsgrupper. University of Koblenz-Landau arbejder også tæt sammen med partnere i lokalområdet. Hvad er karakteristisk er den afbalanceret forhold mellem teoretisk og anvendt forskning. Aktuelle forskningsområder omfatter uddannelse, miljø, datalogi samt humaniora og samfundsvidenskab, baseret på de tre fagområder universitetet.

Overførsel af teknologi er en af ​​de centrale opgaver for universitetet og giver den systematiske og planlagte udnyttelse af ny videnskabelig og teknologisk viden i økonomien, politik og samfund. Universitetet i Koblenz-Landau fremmer også nystartede virksomheder i den akademiske verden og udvikling af en iværksætterkultur.

Internationalisering Den internationale karakter forskning og undervisning samt universitetets liv er en kvalitet element i en moderne universitet. Universitetet i Koblenz-Landau vil både udvide og intensivere sin internationale retning. I dag er dette er afgørende, ikke kun i den globale økonomi, men også nationalt. Internationalisering er en tværfaglig opgave for universitetet på alle områder og på alle niveauer. For at skubbe denne proces længere frem, at antallet af internationale forskningsprojekter og samarbejdsaftaler bør for eksempel øges, og antallet af udgående udvekslingsstuderende samt indkommende dem bør hæves. Dette bør endvidere kobles med en stigning i antallet af internationalt orienterede uddannelser.

Fremme unge akademikere Fremme unge akademikere er en af ​​de centrale opgaver og ansvar universitetet. Kvaliteten af ​​vores unge akademikere er ikke kun en væsentlig faktor i at øge universitetets forskning potentiale, men det er også samtidig en indikator for universitetets tilstedeværelse og omdømme. Graduate gymnasier og skoler samt et tværfagligt ph.d. center blev alle oprettet for at fremme unge akademikere yderligere, og denne serie af foranstaltninger er at blive udvidet i fremtiden.

Pro-familien universitet Universitetet er forpligtet til principperne for en pro-familie universitet. Mænd og kvinder er ansat på universitetet skal være i stand til at kombinere arbejde, studier og opdragelse af børn eller pleje af pårørende. Universitetet har derfor taget skridt til at opnå dette mål, for eksempel, med levering af børnepasningsordninger og indførelse af fleksible arbejdstider, eller ved at fremme specifikke støtteprogrammer.

Et universitet - tre steder Et særligt træk ved universitetet er dens organisationsstruktur. Koblenz og Landau er centre for undervisning, forskning og efteruddannelse. Det centrale led i hele organisationen er præsidentens kontor i Mainz, hvor universitetets direktion og flere områder af sit hovedkontor er placeret. I Koblenz, er forskning og undervisning gennemført i fire fakulteter på en moderne campus, som er blot et stenkast væk fra bredden af ​​floden Mosel. Universitetet ved Landau også består af fire fakulteter, og de vigtigste campus udvides med yderligere universitets steder i og omkring byen Landau.

Placeringer

Koblenz

University of Koblenz-Landau (Campus Koblenz)

Address
Rhabanusstraße 3
55118 Koblenz, Rheinland-Pfalz, Tyskland
Telefonnummer
+49 (0)261 287-0

Landau

Universität Koblenz-Landau (Campus Landau)

Address
University of Koblenz-Landau (Campus Landau)
Fortstraße 7

76829 Landau, Rheinland-Pfalz, Tyskland
Telefonnummer
+49 6341 2800

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig