Læs den officielle beskrivelse

Universitets profil

Carl von Ossietzky University of Oldenburg blev grundlagt i 1973, hvilket gør det til en af ​​Tysklands unge universiteter. Målet er at finde svar på de store udfordringer, som samfundet står overfor i det 21. århundrede - gennem tværfaglig, banebrydende forskning.

Pathways på Oldenburg campus er korte: Universitetets akademiske medarbejdere og administrativt personale arbejder tæt sammen ved hjælp af en tværfaglig tilgang. Mange er integreret i særlige forskningsområder, forskningsgrupper og europæiske ekspertklynger.

Universitetet samarbejder tæt med mere end 200 andre universiteter verden over og er også tilknyttet ikke-universitetsinstitutter inden for forskning, uddannelse, kultur og erhvervsliv.

University of Oldenburg forbereder over 13.700 studerende til professionelt liv. Det tilbyder en bred vifte af discipliner, fra sprogstudier, kulturstudier og humaniora til uddannelsesvidenskab, kunst og musikvidenskab, økonomiske og sociale videnskaber, matematik, datalogi, naturvidenskab og de nye medicin- og sundhedsvidenskabelige programmer, der blev oprettet i 2012 .

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

International researchers in Oldenburg

New Master Course: Renewable Energy Online