Læs den officielle beskrivelse

Grundlagt i 1989, WFI - Ingolstadt School of Management er en af de yngste og mest succesfulde business schools i Tyskland. Kommende studerende er nøje udvalgt på baggrund af deres uddannelsesmæssige baggrund, intellektuelle evner og social kompetence. Den WFI er bredt kendt for sin meget gunstigt lærer-elev-forhold, så vores undervisning personale til at tilbyde særdeles interaktive og intensive læring erfaringer. Partnerskaber med anerkendte universiteter rundt om i verden og to dobbelte uddannelser giver vores studerende med gode internationale studiemuligheder. Tæt samarbejde med nøje udvalgte partnervirksomheder sikrer markedsorientering af vores uddannelser. Dette giver vores studerende til at få vigtige praktiske erfaringer, der allerede i løbet af deres studier. Den resulterende omfattende undersøgelse program er en unik kombination af streng videnskabelig forskning og undervisning med praktisk tænkning og reflekterende handling. Derfor vores kandidater er særdeles konkurrencedygtige på arbejdsmarkedet. Den Katolske Universitet Det katolske universitet i Eichstätt-Ingolstadt er den eneste af sin art i det tyske sprogområde. Det tilbyder sine 4.000 studerende på alle bekendelser privilegier et lille universitet i fri vedligeholdelse uden at opkræve studieafgift. Otte fakulteter tilbyder fuldt anerkendt studieforløb. De har alle fører til en grad som enten "Diplom", bachelor eller master. Den omfattende grundlag er, at specialiserede viden og sociale kompetencer bliver undervist på fundamentet af kristne værdier. Den Ingolstadt School of Management Grundlagt i 1989 Ingolstadt School of Management er den yngste af de otte fakulteter CU af Eichstätt-Ingolstadt med omkring 900 studerende. På trods af sin korte historie Ingolstadt School of Management er en af ​​de førende steder for business management uddannelse. Talrige top placeringer i universitetets rankings bekræfter dette. Mission Statement Den Ingolstadt School of Management har defineret sin særlige profil og sin position i den akademiske konkurrence i et Mission Statement:

Den Ingolstadt School of Management forbereder de studerende til deres fremtidige arbejdsliv ved at lære dem innovative forretningsmodeller teorier og fremme af praktisk erfaring. Studerende er i stand til at opfylde ledelsesmæssige og specialiserede opgave i en indenlandsk og international sammenhæng på en ansvarlig, socialt kompetent og professionel måde. Dermed følger Ingolstadt School of Management etableret katolske pædagogiske traditioner, og samtidig holde op med tiden. Den Ingolstadt School of Management kræver de højeste ydeevne fra alle sine akademiske undervisning og forskning personale.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

WFI - Catholic University of Eichstätt-Ingolstadt, Ingolstadt School of Management

Dobbelt Master's Degree Programme "International Business Administration" - Denne to-årigt program officielt startede i vinteren 2009/10. Franske og tyske studerende ... [+]

Dobbelt Master's Degree Programme "International Business Administration"

Denne to-årigt program officielt startede i vinteren 2009/10. Franske og tyske studerende kan få en dobbelt Master's Degree i WFI og ØSU Toulouse.

&nbsp

Programmet tager sigte på fremragende studerende, der har en meget god beherskelse af engelsk, fransk og tysk.

&nbsp

&nbsp

Universitet - ESC Toulouse

ESC Toulouse er "Grande Ecole" program for Toulouse Business School dermed tilhører eliten af ​​det franske uddannelsessystem. "Master of Management" programmer ligger på ESC Toulouse.

&nbsp

Det er en triple-krone akkrediteret institution, der senere vandt akkrediteringer af EQUIS, AACSB og AMBA. ... [-]

Tyskland Ingolstadt
Kontakt skolen
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
WFI - Catholic University of Eichstätt-Ingolstadt, Ingolstadt School of Management

Med den faglige kurset "Executive Master of Leadership i Human Resource Management" (hrm.master) starter på WFI Ingolstadt School of Management katolske ... ... [+]

Executive Master of Leadership i Human Resource Management

Med den faglige kurset "Executive Master of Leadership i Human Resource Management" (hrm. MasterCard lancerer) på WFI Ingolstadt School of Management katolske universitet Eichstätt-Ingolstadt, en kandidatuddannelse, der henvender sig især til ledere samt fremragende unge talenter i menneskelige ressourcer, der bringer deres viden ajour og professionalisere deres eget arbejde for at fortsætte. Den praktiske relevans og kvaliteten af ​​pensum sikrer fremragende forskere og praktikere fra hele den tysk-talende lande.

&nbsp

Hrm.master viser HR talent og HR-medarbejdere nye måder af professionalisme i HRM på at overtage den økonomiske krise, især i tider med stigende ansvar på personale direktions kan samtidigt og deltage aktivt i implementeringen af ​​virksomhedens strategi. Fokus af pensum, derfor, den rolle, human resource management som en strategisk partner i selskabets ledelse og bidragene fra de HR-funktionen til virksomhedens succes. ... [-]

Tyskland Ingolstadt
Oktober 2019
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk

MSc

WFI - Catholic University of Eichstätt-Ingolstadt, Ingolstadt School of Management

Handelshøjskolen i WFI - Ingolstadt har tilbudt en kandidatuddannelse i erhvervsøkonomi siden vinterperioden 2005/2006. Eleverne uddanner sig i statsgodkendt "Master of S ... [+]

Handelshøjskolen i WFI - Ingolstadt har tilbudt en kandidatuddannelse i erhvervsøkonomi siden vinterperioden 2005/2006. Eleverne uddanner sig i statsgodkendt "Master of Science".

Program Specialisering

Fire majors tilbydes:

- FACT (Finans, Regnskab, Kontrol, Skatter og Erhvervsret): Denne store giver mulighed for fuldt ud at koncentrere sig om de væsentligste elementer i ledelseskontrol.

- MARKT (markedsorienteret business management): I disse store studerende beskæftiger sig med problemer med strategisk og international ledelse, markedsføring og service samt operationer og metoder.

- Ledelsesvidenskab: Eleverne håndterer kvantitative og informationsbehandlingsmetoder for at analysere, planlægge og optimere komplekse emner inden for erhvervsøkonomi.... [-]

Tyskland Ingolstadt
Kontakt skolen
Fuldtid
4 semestre
på universitet
Læs mere på dansk