Læs den officielle beskrivelse

EFMD Equis Accredited AACSB Accredited

WHU - Otto Beisheim School of Management forfølger ekspertise i alt, hvad den gør. Denne filosofi understreges af vores påstand "Excellence in Management Education." Vi opnår vores mål af ekspertise gennem motivation og engagement WHU studerende og ansatte (Passion), deres krav om social ansvarlighed (People) og trofasthed mod princippet om, at resultaterne tæller (Performance).

passion

For at fremme iværksætterånd, innovativ tænkning og handling, vi leverer en intellektuel og kreativt miljø, der er præget af engagement og engagement alle involverede.

Mennesker

Vi styrker, opmuntre og udfordre individuel personlig udvikling og socialt ansvar gennem gensidig tillid, støtte og respekt i et fællesskab af studerende, alumner og fakultetet.

ydeevne

Vi er forpligtet til at give vores studerende med en enestående internationalt orienteret og up-to-date uddannelse, som bygger på WHU egen forskning.

Passion, Mennesker og Performance er hjørnestenene i vores programmer. Kun ved aktivt at fremme iværksættervirksomheder tilgange og innovation kan vi nå vores mål: at uddanne og træne de fremtidige ledere af økonomien. Den allestedsnærværende WHU ånd, født af gensidig tillid, støtte og respekt, udholder længe efter den tid brugt på business school. Det forbereder den enkelte til at tage ansvar i erhvervslivet og samfundet. Forestillingen kultur på WHU afspejles både i sine fremragende studerende og kandidater, samt i fremragende forskning og akademikere, gentagne gange anerkendt af uafhængige placeringer og akkrediteringer.

Programmer undervist i:
  • Engelsk
  • Tysk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

WHU – Otto Beisheim School of Management

Udforsk et toprangeret program, der integrerer akademisk ekspertise med praktisk relevans og et globalt perspektiv. ... [+]

Udforsk et toprangeret program, der integrerer akademisk ekspertise med praktisk relevans og et globalt perspektiv.

WHU Master of Management Program henvender nyuddannede fra hele verden med en fremragende første akademisk grad i et forretningsmæssigt studieområde. Dette fuldtids engelsksprogede program, der varer 17 eller 21 måneder, giver dig unikke muligheder for at udvikle ekspertise inden for alle områder inden for erhvervsadministration. Derudover tilbyder programmet både praktisk og international erfaring og forbereder dig til en bred vifte af karrieremuligheder på tværs af flere brancher og funktionelle områder.

Vi anbefaler studerende, der har en grad i et ikke-erhvervsmæssigt relateret studieområde eller med en post-graduate erhvervserfaring på mere end 2 år vores MBA-program.... [-]

Engelsk
Fuldtid
17 - 21 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

MSc

WHU – Otto Beisheim School of Management

Deltag i et innovativt program, der tilbyder akademisk kvalitet kombineret med WHU entydige iværksætter netværk. ... [+]

Deltag i et innovativt program, der tilbyder akademisk kvalitet kombineret med WHU entydige iværksætter netværk

WHU har altid stræbt efter at opbygge et kreativt og innovativt miljø, der inspirerer eleverne til at udvikle en iværksætterisk tankegang. Mange vigtige typer af organisationer inden for iværksætterøkosystemet, såsom inkubatorer, acceleratorer, englenetværk, venturefonde og selvfølgelig er mange velkendte start-ups blevet udviklet eller påvirket af WHU alumni. WHU havde således en stor andel i at gøre Berlin til et af de mest fremtrædende iværksættercentre.

Hvorfor Master i Entreprenørskab på WHU ?Tysklands 1. kandidatuddannelse i iværksætteri.Et højt niveau af akademisk kvalitet kombineret med WHU entydige iværksætter netværk.En lang række jobmuligheder i nystartede virksomheder, innovative virksomheder og investeringsfondeOm programmetUdbyder state-of-the-art værktøjer og metoder i iværksætteri.Kurser, der tilbydes i Vallendar, Düsseldorf samt Berlin, Europas # 1 iværksættercentral.Tilladelse til certificering i kodning og softwareudvikling.Curriculum... [-]
Engelsk
Fuldtid
17 - 21 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
WHU – Otto Beisheim School of Management

Oplev et unikt program, der kombinerer en grundig analyse af økonomi med praktisk relevans og et internationalt perspektiv. ... [+]

Oplev et unikt program, der kombinerer en grundig analyse af økonomi med praktisk relevans og et internationalt perspektiv.

WHU 's Master i Finance Program er designet til kandidater fra hele verden med en fremragende første akademiske grad i et forretningsmæssigt studieområde samt gode kvantitative færdigheder. Dette heltids engelsksprogede program, der varer 17 eller 21 måneder, giver dig en dybdegående forståelse af de finansielle markeder ved at tilbyde en bred vifte af valgfag inden for økonomi. Desuden tilbyder programmet både praktisk og international erfaring og forbereder dig til en bred vifte af karrieremuligheder i den globale finansielle industri.

Hvorfor Master i Finans på WHUUdvikle en dybdegående forståelse af moderne finansiering i et program, der integrerer kvantitativ analyse med praktisk problemløsning,Deltag i et dynamisk og blomstrende globalt netværk af medstuderende og alumner,Lær ud over klasseværelset ved at blive involveret i en af WHU talrige studieklubber,Drage fordel af et omfattende netværk af 200 partneruniversiteter og 160 partnerfirmaer over hele verden.Om programmetOmfattende læseplan gennem kernemoduler og en bred vifte af valgfag,Bred vifte af finansieringsrelaterede moduler, såsom kapitalmarkedsteori, corporate finance, mInternationale muligheder som et semester i udlandet eller et capstone-modul i udlandet,Eksponering for den virkelige erhvervsliv gennem praktikophold i Tyskland og i udlandet,Unikke dobbeltgrads muligheder for at opnå en fuld anden grad.Ved første øjekast... [-]
Engelsk
Fuldtid
17 - 21 måneder
på universitet
Læs mere på dansk