WHU – Otto Beisheim School of Management

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

WHU - Otto Beisheim School of Management forfølger ekspertise i alt, hvad den gør. Denne filosofi understreges af vores påstand "Excellence in Management Education." Vi opnår vores mål af ekspertise gennem motivation og engagement WHU studerende og ansatte (Passion), deres krav om social ansvarlighed (People) og trofasthed mod princippet om, at resultaterne tæller (Performance).

passion

For at fremme iværksætterånd, innovativ tænkning og handling, vi leverer en intellektuel og kreativt miljø, der er præget af engagement og engagement alle involverede.

Mennesker

Vi styrker, opmuntre og udfordre individuel personlig udvikling og socialt ansvar gennem gensidig tillid, støtte og respekt i et fællesskab af studerende, alumner og fakultetet.

ydeevne

Vi er forpligtet til at give vores studerende med en enestående internationalt orienteret og up-to-date uddannelse, som bygger på WHU egen forskning.

Passion, Mennesker og Performance er hjørnestenene i vores programmer. Kun ved aktivt at fremme iværksættervirksomheder tilgange og innovation kan vi nå vores mål: at uddanne og træne de fremtidige ledere af økonomien. Den allestedsnærværende WHU ånd, født af gensidig tillid, støtte og respekt, udholder længe efter den tid brugt på business school. Det forbereder den enkelte til at tage ansvar i erhvervslivet og samfundet. Forestillingen kultur på WHU afspejles både i sine fremragende studerende og kandidater, samt i fremragende forskning og akademikere, gentagne gange anerkendt af uafhængige placeringer og akkrediteringer.

Placeringer

Vallendar

Address
WHU - Otto Beisheim School of Management WHU Campus Vallendar Burgplatz 2
56179 Vallendar, Rheinland-Pfalz, Tyskland

Akkrediteringer

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited