Willy Brandt School of Public Policy at the University of Erfurt

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Willy Brandt School of Public Policy , Tysklands ældste offentlige politikskole, ligger inden for det nyeste offentlige universitet, University of Erfurt . Skolen blev oprettet i 2002 som en del af Fakultet for juridiske, sociale og økonomiske videnskaber og har siden da fungeret som et tværfagligt, praksisorienteret og internationalt institut for videregående uddannelser, der har forberedt de studerende til kravene og udfordringerne i dagens komplekse politiske verden.

For næsten firs år siden forudså Willy Brandt i sin egenskab af formand for Nord-Sydkommissionen opkomsten af denne verden og sammenlignede den med 'fremkomsten af en ny civilisation'. Det ville medføre udfordringer, der er hidtil uset i omfang og kompleksitet, men alligevel ville det også muliggøre nye måder at tackle disse på grundlag af en øget opmærksomhed om global sammenhæng og en klar hovedtillid til muligheden for kollektiv politisk handling.

Brandt-skolens mission er at kapacisere fremtidige beslutningstagere fra hele verden langs disse lokaler. Det har gjort det ved at kombinere det tidstestede læseplan for de store nordamerikanske offentlige politiske skoler med det karakteristiske perspektiv, at dens placering i centrum af Europa og ved overgangen mellem vest og øst, 'gammel' og 'ny' indebærer .

Den resulterende Brandt School-tilgang skiller sig ud gennem dens systematiske tværfaglighed, dens omfattende globale fokus og dens metodiske sammenkobling af teori og praksis .

Det er en ramme, hvor den slags reflekterende plads, der kræves til fremtidens beslutningstagere, trives. Det er stedet at være!126484_126382_P08_cut.jpg

Placeringer

Erfurt

Address
Universität Erfurt
Willy Brandt School of Public Policy
Postfach / P.O. Box 90 02 21

99105 Erfurt, Thüringen, Tyskland

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig