Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til Willy Brandt School of Public Policy

"Den bedste måde at forudsige fremtiden på er at skabe den."

Willy Brandt

Velkommen til Willy Brandt Skole for Offentlig Politik, Tysklands ældste offentlige politikskole beliggende inden for sit nyeste offentlige universitet. Oprettet i 2002 som en del af Det Juridiske, Sociale og Økonomiske Fakultet, har det siden fungeret som et tværfagligt, praksisorienteret og internationalt institut for videregående uddannelse, der har forberedt eleverne på kravene og udfordringerne i dagens komplekse politiske verden.

For næsten tredive år siden forestillede Willy Brandt, som formand for Nord-Syd-Kommissionen, fremkomsten af ​​denne verden og lignede den til »fremkomsten af ​​en ny civilisation«. Det ville medføre udfordringer uden fortilfælde i størrelse og kompleksitet, men det ville også muliggøre nye måder at håndtere disse på, baseret på den øgede bevidsthed om global sammenkobling og den klare hovedtillid til muligheden for kollektiv politisk handling.

Brandt-skolens mission i løbet af de sidste ti år har været at kapacisere fremtidige politiske beslutningstagere fra hele verden langs disse lokaler. Det har gjort det ved at kombinere den tidskrevne læreplan for de store nordamerikanske offentlige skoler med det kendetegnende synspunkt, at dets beliggenhed i centrum af Europa og ved krydset mellem vest og øst, "gammelt" og "nyt" medfører . Den resulterende Brandt School-tilgang skiller sig ud gennem sin systematiske tværfaglighed, dets omfattende globale fokus og dets metodiske sammenkobling af teori og praksis.

Det er også i spidsen for vores tidspunkter, idet den geopolitiske stigning i det globale syd er så alvorligt som den fortsatte relevans af arven i det globale nord. Det er ikke begrænset til modne demokratier eller elite beslutningstagning, men omfatter alle former for politisk miljø, fra statsforvaltning til ikke-statslig forvaltning, fra konflikt og overgang til udvikling og bevarelse. I denne forsøger den med vilje at gå ud over den teknokratiske ekspertise og i stedet stræbe efter at give sine studerende det analytiske værktøjskasse, der er nødvendigt for at forstå og interagere med de funktionelle logikker bag politiske, sociale og økonomiske processer i en række operationelle teatre.

Langs disse linjer har Brandt School uddannet fremtidige ledere i regeringen, civilsamfundet og privat virksomhed. Dens undervisning er indlejret i et dynamisk og yderst innovativt forskningsmiljø, hvor de spidse offentlige politiske temaer udforskes på en integreret måde, og de metodologiske grænser for samfundsvidenskaberne udvides. Understået som disciplin discipliner sætter den offentlige orden sig i grænsefladen mellem teori og praksis, forståelse og engagement, viden og politik. Takket være sine partnere, og især Haniel-fonden, har Brandt-skolen været i stand til at udnytte sin unikke beliggenhed i Thürings hovedstad Erfurt, midt i det forenede Tyskland, med dyb historisk betydning fra reformationen til Tredive års krig, fra Weimar til Væggen, med tætte infrastrukturelle og intellektuelle bånd til andre vigtige centre, Berlin, Frankfurt, Dresden, Prag, for blot at nævne nogle få. Det er en indstilling, hvor den slags reflekterende plads, der kræves for fremtidens beslutningstagere trives. Det er stedet at være!

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Willy Brandt School of Public Policy at the University of Erfurt

Speciale Indlæggelser Din ansøgning Studieafgift ... [+]

Speciale

Indlæggelser

Din ansøgning

Studieafgift

[-]
Tyskland Erfurt
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk

Study Public Policy at the Willy Brandt School in Erfurt: A Student's Testimonial