Aberystwyth University Business School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Aberystwyth Business School måler sig selv og udmærker sig mod serviceleverancen og produktkvaliteten "guldstandarder" i den britiske universitetssektor. Vi er ikke den type business school hvor dine forelæsninger vil være med hundredvis af andre studerende, og du er ubekendt til taff hele tiden på universitetet. Klassestørrelser ved Aberystwyth er små, og du vil være kendt for os personligt inden for de første par uger, hvor de blev tilmeldt os. Vi har en fantastisk blanding af britiske og internationale studerende fra mange forskellige lande, og du vil finde det nemt at blande og gøre venner med andre studerende fra en bred vifte af baggrunde og kulturer. Resultatet: Aberystwyth bliver regelmæssigt stemt i de 5 bedste universiteter i Storbritannien for elevoplevelse og studenttilfredshed.

Omdømme

Aberystwyth University er et veletableret traditionelt britisk universitet med et fremragende akademisk omdømme. En Aberystwyth University mastergrad vil blive anerkendt af arbejdsgivere internationalt, og vil være et aktiv for dig i din fremtidige professionelle karriere. På Aberystwyth Business School identificerer vi de centrale områder af betydning for vores nuværende og fremtidige studerende. Resultatet er regelmæssige og usædvanligt høje anerkendelser, herunder den britiske regerings Gold Award for Undervisnings Excellence i 2018, The Times University of the Year for Undervisning i en hidtil uset to år, der løber i 2017 og 2018, og 90% overordnet elevtilfredshed ifølge National Studieundersøgelse i 2018.

Indkvartering og din garanti

Du vil have garanteret indkvartering, ideelt i nærheden af Aberystwyth Business School. Gode nyheder, du får præcis det. Aberystwyth Business School ligger i hjertet af universitetets største Penglais Campus, og der er masser af parkeringspladser. Du kan gå til Aberystwyth centrum på 15 minutter, eller du kan bruge den regelmæssige busforbindelse til og fra byens centrum.

Undervisning og læring

Aberystwyth Business School er kendt for kvaliteten af undervisning og læring og den kulturelle oplevelse af at studere ledelse og økonomi. Medarbejdere er hentet fra den akademiske verden og den private sektor for at give de studerende et banebrydende billede af forretningsteori og praksis. Mens vi glæder os over at være små og stansere over vores vægt, er vores medarbejdere meget stolte over, hvad de konsekvent opnår. Vores elever genkender fordelene ved fleksibilitet i læseplaner og højt fokuseret disciplin dækning - vi lærer ikke dig perifere emner, vi fokuserer på de absolutte fundamentale; de grundlæggende principper, der vil levere de resultater, der er vigtige for dig: nutidige forståelser, fremragende faglig kompetence og beskæftigelsesegnethed.

Læringsressourcer

Med elektronisk adgang til alle de læringsressourcer, du nogensinde har brug for, over 1400 netværksbaserede pc'er og en trådløs internetforbindelse i hvert værelse, vil du aldrig kæmpe for at finde de oplysninger, du vil have, når du forsøger at fuldføre en opgave. 4,5 mio. Kr. Er blevet brugt til renovering af undervisningsfaciliteterne i det forløbne år, hvilket skabte læringsfaciliteter i verdensklasse. Hvis du kan lide at slå siderne i rigtige bøger, har du også held. Aberystwyth Business School ligger ved siden af Hugh Owen Library, hvor alle universitetets bøger og tidsskrifter holdes. Mindre end fem minutters gang fra Penglais Campus er National Library for Wales, et ophavsretsbibliotek, der indeholder en udgave af hver bog eller tidsskrift, der udgives i Det Forenede Kongerige (6 millioner).

beskæftigelsesegnethed

Vi forstår, at at studere en grad er en del af en længerevarende professionel karriere. Samt at opnå din grad, for den bedste start i erhvervslivet, skal du have de mest up-to-date færdigheder og teknikker. Vores undervisning dækker fundamentet for ledelse og økonomi med vægt på anvendt viden, der støttes, hvor det er relevant, ved akkreditering fra faglige organer. Kandidater er gået på arbejde for mange prestigefyldte virksomheder, herunder multinationale organisationer, SMV'er og offentlige arbejdsgivere. Studerende er støttet af en karriere officer, et alumni netværk og professionelle klasser i hele deres grad for at gøre overgangen til en tilfredsstillende karriere.

Stipendier

Vi har mange generøse stipendier og stipendier. Se vores grader for specifikke detaljer og berettigelse!

Placeringer

Aberystwyth

Aberystwyth Business School

Address
Aberystwyth Business School
Aberystwyth University
Hugh Owen Building

SY23 3DY Aberystwyth, Wales, Det Forenede Kongerige
Telefonnummer
+44 1970 622500

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Akkrediteringer