Across the Pond

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Uanset om du vil studere bacheloruddannelser eller kandidatuddannelser, kan Across the Pond hjælpe. Siden 2004 har vi hjulpet med at finde og søge henvendelse til over 40 af de øverste gymnasier og kandidatskoler i England og resten af Storbritannien . Vores team af UK Study Experts , som har haft førstehånds erfaring med at studere i Storbritannien, tilbyder gratis skræddersyet support og vejledning om alle aspekter af forsknings- og ansøgningsprocessen. Start dit britiske studieeventyr i dag med hjælp fra Across the Pond , og få mest muligt ud af: - Gratis personlig rådgivning og vejledning til studerende, der ønsker at studere i Storbritannien - Over 40 britiske universiteter med verdensberømte programmer og forskningsfaciliteter - Stærk kraftigt din chancer for accept - Vejledning om alle aspekter af det britiske studenteliv Siden 2004 har Across the Pond leveret studentrådgivning og vejledning til studerende, der søger at studere hos nogle af de bedste britiske universiteter.

Vi repræsenterer over 40 universiteter i hele Storbritannien og de studerende, vi arbejder med, har fordel af en høj acceptgrad til disse institutioner.

Nøglen til vores succes

Vores forpligtelse er at give eleverne en gratis, personlig og omfattende service til at hjælpe dem med at nå deres ambitioner om at studere i Storbritannien. Uanset om det gælder for bachelor- eller kandidatuddannelser på vores partneruniversiteter i Det Forenede Kongerige, sikrer vi, at hver studerende er bedst tilpasset hvad angår deres faglige og personlige mål. Vi kan tilbyde denne tilpassede gratis service, fordi Across the Pond er finansieret udelukkende af vores partneruniversiteter i Storbritannien for at repræsentere dem i Nordamerika.

OPFØL DET DIN POTENTIELLE

På Across the Pond opfordrer vi eleverne til at forfølge deres interesser, sigte på excellence og deltage i et universitet, der passer til alle deres krav. Vi er overbevist om, at ved at bruge den service, vi tilbyder og oplever det høje niveau af personlig vejledning, der tilbydes, kan du maksimere dine chancer for at blive accepteret til nogle af de bedste universiteter i Storbritannien. Vores UK Study Experts ekspertise og engagement er hjørnestenen i Across the Pond og det er på grund af disse kvaliteter, vi fortsætter med at hjælpe oversøiske studerende med at nå deres mål.

Placeringer

Aberdeen

CONTACT USA TEAM

Address
Aberdeen, Skotland, Det Forenede Kongerige

Belfast

CONTACT CANADA TEAM

Address
Belfast, Nordirland, Det Forenede Kongerige

Brighton

CONTACT NORWAY TEAM

Address
Brighton, England, Det Forenede Kongerige

Canterbury

CONTACT LATIN AMERICA TEAM

Address
Canterbury, England, Det Forenede Kongerige

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig