Læs den officielle beskrivelse

Hvad vi tror, eller hvad vi ved, eller hvad vi tror er i sidste ende af ringe konsekvens. Den eneste konsekvens er, hvad vi gør.

På Anglia Ruskin University (ARU), tager springet, taler oddsene og stræber efter at lykkes er det, vi gør. Det er historierne om de mennesker, der laver ARU.

Vores vision

Transformere liv gennem innovativ, inkluderende og iværksætteruddannelse og forskning.

Vores værdier

Ambition

Vi er fast besluttede på at nå vores mål og bestræber os løbende på at forbedre vores universitet til gavn for alle.

Innovation

Vi vil anvende vores kollektive og individuelle kreativitet til at udtænke og udvikle nye ideer, gennemføre dem til gavn for de samfund, vi tjener.

Mod

Vi er dristige i at tage de beslutninger, vi mener er rigtige, selv når det er svært at gøre det.

Fællesskab

Vi værdsætter meget samarbejde sammen, støtter hinanden og hjælper alle med at nå deres potentiale.

Integritet

Vi gør, hvad vi siger, vi vil gøre og er retfærdige og gennemsigtige i vores beslutninger og handlinger.

Ansvar

Vi træffer beslutninger og handler på en måde, som respekterer miljømæssige, samfundsmæssige og økonomiske overvejelser, og som bedst støtter dem, der studerer og arbejder med os.

National Student Survey 2018

Hos Anglia Ruskin er eleverne kernen i vores universitet. Vi vil have deres uddannelsesmæssige erfaring til at engagere og udfordre dem, så de når deres fulde potentiale.

Og så er vi glade for, at vores sidste årsstuderende endnu engang har bedømt deres uddannelseserfaring højt i den årlige National Student Survey (NSS).

I år er ARUs overordnede tilfredshedsgrad steget til 84% - over gennemsnittet på 83%.

Vores studerende bedømmer os meget

Studerende, der deltager i undersøgelsen, bliver spurgt en række spørgsmål om aspekter af universitetslivet, herunder undervisning, vurdering og feedback, læringsressourcer og elevstemme. I år svarede 78% af vores sidste års studerende.

Udover vores samlede tilfredshedsgrad stiger til 84% , er det fantastisk at se, at vores studerende:

  • vurdere deres uddannelseserfaring - fra undervisning og faglig støtte til vurdering og feedback - højt
  • Vær sikker på at deres stemme høres, og at vi sætter pris på deres mening. Dette er kommet stærkt for andet år i gang
  • Værdsætter læringssamfundet på Anglia Ruskin.

Vi sætter virkelig pris på resultaterne, da de hjælper os med at forbedre elevoplevelsen på Anglia Ruskin. De hjælper også potentielle studerende til at træffe et velinformeret valg om, hvor de vil studere.

Undervisning Excellence Framework Silver Award

Vi er glade for at holde en TEF Silver Award, som afspejler den høje kvalitet af undervisning leveret af vores talentfulde personale.

Vores TEF Silver Award betyder, at vi leverer undervisning, læring og resultater af høj kvalitet til vores studerende og konsekvent overstiger strenge nationale kvalitetskrav til britisk videregående uddannelse. Vi er særligt tilfredse med, at vores vurdering fremhævede meget højt niveau af studenttilfredshed, og at de fleste af vores studerende opnår fremragende resultater.

Det var særligt glædeligt, at TEF-panelet udtalte, at vi var over gennemsnittet over vores benchmark "som vi havde " meget højt niveau af studenttilfredshed med undervisning, vurdering og feedback og akademisk støtte " .

TEF-panelet anerkendte, at vi forvandler liv gennem innovation, inklusiv og iværksætteruddannelse, hvilket afspejles i vores nye vision og ønske om at give 'En fremragende og inklusiv pædagogisk oplevelse' i vores universitetsstrategi, Design vores fremtid 2017-26.

Præmier og anerkendelse

Vi er vindere

I 2018 blev vi navngivet som en af de 250 bedste universiteter i Europa - samtidig med at vi vandt en pris for kvaliteten af vores læringsfaciliteter.

Chartered Management Institute har også anerkendt den indflydelse, vi laver på vores elevernes beskæftigelsesegnethed, ledelsesmæssige og ledelsesmæssige færdigheder.

Vores sidsteårsstudenter vurderede igen deres uddannelseserfaring - herunder undervisning, faglig support, vurdering og feedback - højt i den nationale studieundersøgelse.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MA

Anglia Ruskin University

Følg i fodspor af anerkendte børns kunstnere. Arbejde med et dedikeret supportteam af internationalt anerkendte illustratorer for at udvikle dit eget personlige visuelle ... [+]

Oversigt

Følg i fodspor af anerkendte børns kunstnere. Arbejde med et dedikeret supportteam af internationalt anerkendte illustratorer for at udvikle dit eget personlige visuelle ordforråd. Forbind forbindelserne i børnenes forlagsindustri.

Udvikle dit eget personlige visuelle ordforråd støttet af et team af internationalt anerkendte illustratorerDrage fordel af en 150-årig tradition for tegning og inspirerende kreativitet ved Cambridge School of ArtFølg i fodsporene af mange prisvindende børnebogsillustratorer

Denne undervisede studiekursus, først af sin art i Storbritannien, blev udviklet af vores fornemte professor Martin Salisbury, som stadig bidrager til undervisningen på kurset. Det vil give dig den dedikerede støtte og viden, du har brug for til at udvikle din praksis inden for kunstbøgerens illustration.... [-]

Det Forenede Kongerige Cambridge
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
18 - 30 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Anglia Ruskin University

Undersøg real-life case studies for at sammenlægge de indre virkninger af alvorlig kriminalitet, og de metoder, der bruges til at polere det. Du får de færdigheder og vid ... [+]

Oversigt

Undersøg real-life case studies for at sammenlægge de indre virkninger af alvorlig kriminalitet, og de metoder, der bruges til at polere det. Du får de færdigheder og viden, der er nødvendig for mange karriere inden for strafferet, såsom politiet, ungdomsretfærdigheden, hjemmekontoret eller grænsebureauerne.

Studie med en skole rangeret 8. i Storbritannien for kriminologi (The Guardian University Guide 2018)Føl dig understøttet af vores tætte fællesskab af studerende og medarbejdere, herunder dedikerede sociale medierLær af professionelle strafferetspraksis gennem foredrag, workshops og andre aktiviteterTag del i arrangementer, herunder feldture, gæsteforedrag og vores afsluttende Criminology ConferenceDeltag i styrker med PIER, vores Policing Institute for Eastern Region, med links til lokale og regionale styrker og politiorganer og chefofficerer på lokalt og nationalt plan... [-]
Det Forenede Kongerige Cambridge
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
12 - 15 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

MSc

Anglia Ruskin University

Du er motiveret af mulighederne for, at international forretning vil låse op for dig. Og vores MSc International Business er designet med dine ambitioner i tankerne. Du f ... [+]

Oversigt

Du er motiveret af mulighederne for, at international forretning vil låse op for dig. Og vores MSc International Business er designet med dine ambitioner i tankerne. Du forstår vigtigheden af at træffe dine egne karrierebeslutninger, og hvad der virkelig sætter kurset fra hinanden er de mange forskellige muligheder, du kan vælge, såsom et semester i udlandet i Schweiz eller Holland, og du graduerer i to grader, vælger dine valgfrie moduler eller gør en 34-ugers placering som en del af dit kursus. Så du kan tilpasse kurset, så det passer til dine ambitioner, samtidig med at du får de afgørende værktøjer i international business kit.

Denne grad giver dig en enestående mulighed for at uddanne sig med en dobbelt kandidatgrad. Du kan studere i Schweiz eller Holland i løbet af andet semester, hvilket giver dig førstehånds erfaring inden for erhvervslivet på internationalt plan. Denne dobbelte kvalifikation er, hvad der vil give dig denne konkurrenceevne over andre kandidater på det moderne erhvervsmarked. Du får selvtillid og færdighedssæt til at skære din egen karrierevej i den retning, der passer bedst til dig.... [-]

Det Forenede Kongerige Cambridge
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
12 - 24 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Anglia Ruskin University

Arbejde hen imod en klinisk karriere med børn, eller tag det næste skridt mod en doktorgrad. Få en avanceret akademisk forståelse af udviklingsforstyrrelser og barndoms m ... [+]

Oversigt

Arbejde hen imod en klinisk karriere med børn, eller tag det næste skridt mod en doktorgrad. Få en avanceret akademisk forståelse af udviklingsforstyrrelser og barndoms mental sundhed; og undersøge årsager, vurdering, klassificering og behandling.

Vores kursus giver dig et stærkt fundament for forskning og vil supplere din professionelle kliniske træning. Du vil få en omfattende teoretisk viden om området, samt den praktiske evne til at designe og evaluere kliniske forskningsprogrammer.

Specialmoduler fokuserer på diagnose og behandling af forskellige forhold, udviklingspsykopatologi (herunder årsager og virkninger) og de bredere problemstillinger omkring psykologisk forskning.... [-]

Det Forenede Kongerige Cambridge
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
12 - 16 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

Life at ARU: The ARU experience - George