Arden University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

På Arden Universitet gør vi det til vores forretning for at hjælpe dig med at nå dit potentiale.

Vi tror på, at alle overalt har ret til højere uddannelse. Det er en vej, der fører til både personlig fremgang og berigelse.

For nogle er der imidlertid forhindringer undervejs - hvad enten det er geografiske begrænsninger, økonomiske bekymringer, familieforpligtelser eller bare ikke helt tror på, at du kan gøre det.

Vores ambition er at gøre videregående uddannelse mere tilgængelig, engagerende og gavnlig for mennesker overalt, og vores unikke fleksible online- og fuldtidsstudier og støttende læringserfaring gør os til en pioner inden for videregående uddannelser.

Vores Værdier

Vi støtter folk:

Sammen skaber vi et plejemiljø for vores studerende og medarbejdere. Vi er interesserede i mennesker og den positive forskel, vi kan gøre i deres liv.

Vi gør det rigtige:

Integritet er kernen i alt, hvad vi gør - det betyder, at vi er helt ærlige og aldrig kompromitterer kvaliteten.

Vi innovation:

Vi sætter pris på åbenhed, dynamik og evnen til at tænke anderledes. Vi vil altid køre for fremskridt, forbedringer og nye måder at gøre tingene på.

Vi tager ejerskab:

Ved hver forpligter sig til at bidrage vores bedste, vil vi nå vores ambitioner og sammen udmærke os i vores præstationer.

På Arden mener vi, at alle har ret til videregående uddannelse, og vi er her for at hjælpe dig med at lykkes på ethvert trin i vejen.

Så kontakt os - vi er her for at hjælpe dig med at overvinde eventuelle forhindringer, der forhindrer dig i at tage det næste skridt. Gør det i dag, og jeg glæder mig til at lykønske dig med din succes på din eksamen!

Dr. Philip hallam
Vicekansler og administrerende direktør
CEO Arden University

Hvorfor Arden Universitet er anderledes

Her på Arden Universitet mener vi, at alle overalt skal kunne studere. Uanset om du er begrænset af beliggenhed, omkostninger, livsforpligtelser eller bare efter tid, er vi lidenskabelige med at give dig adgang til videregående uddannelse, der passer til dit hektiske, moderne liv.

Vi tilbyder adgang til grader, master og MBA programmer i både online fjernundervisning og fleksible on-campus studieformer. Vores studerende spænder fra 18 til 80 år, og vi støtter dem på campus (på vores britiske studiecentre) og online. Vi er stolte af at tilbyde ikke-standardindgang, hvilket betyder at din erhvervserfaring og tidligere kvalifikationer tages i betragtning.

Alle vores kurser kommer med et stærkt fokus på beskæftigelsesegnethed - hvoraf mange er akkrediteret af faglige organer.

Vores fleksible og støttende kurser er ofte starten på en rejse, der ser vores studerende fri for begrænsninger, arbejder hårdt og bliver det bedste de kan være.

Hvorfor studere med Arden?

Fleksibilitet

Du behøver ikke at trykke pause på dit liv for at opnå en kvalifikation.

Fleksibilitet er vores mellemnavn. Vores unikke læringserfaring betyder, at alle dine lærematerialer er online, så du kan lære på din bærbare computer, smartphone eller tablet - hjemme, på arbejde eller på farten.

Familie eller omsorgsfulde forpligtelser? Må ikke bekymre dig. Arden Universitet er designet omkring dig. Du studerer hvornår og hvor du kan lide at bruge vores online læringsplatform, ilearn og tilføje ugentlige seminarer, hvis du studerer fuld tid på et af vores studiecentre.

Arbejder? Det er ikke et problem. 90% af vores elever arbejder og tjener sammen med deres studier. Det er en fremragende mulighed for travle fagfolk, der har brug for et fleksibelt studiemønster.

Travlt liv? Slap af. Vi har 4 indtag om året, og vores materialer er tilgængelige 24/7, hvilket giver dig masser af tid og muligheder at vælge imellem.

Og da onlineindlæring kan virke skræmmende, sørger en dedikeret induktion inden du starter dit kursus, at du er parat til at lykkes.

Support

Bare fordi vi er et online universitet betyder det ikke, at du er alene. Du har masser af en til en kontakt og støtte gennem hele studiet. Akademisk støtte kommer fra din ekspert vejledende gennem regelmæssige sessioner og vejledninger, 1-2-1 feedback e-mails, Skype og telefonopkald.

For den daglige administrative støtte er en navngivet studielederekoordinator din hovedkontakt fra tilmelding gennem graduering - de vil også give dig en nudge for at holde dig på rette spor!

Og du vil kunne komme sammen med andre studerende online, gennem seminarer og fora

Succes

Alle vores elever ønsker at lykkes i deres karriere. Vores kurser er designet med stærkt fokus på beskæftigelsesegnethed, så din læring vil hjælpe dig direkte på arbejdspladsen, uanset om du lige er begyndt, ønsker at udvikle eller ændre job.

For at understøtte dine arbejdsplads- og karriereudviklingsbehov hjælper vores fantastiske online karriereportal dig med at søge job, udvikle dit CV og skærpe dine interviewteknikker. Disse er blot nogle få af de virkelig nyttige værktøjer, som tusindvis af Arden-studerende har adgang til.

Value Omkostninger bør ikke være en hindring for personlig udvikling, hvorfor vores grader koster meget mindre end den gennemsnitlige britiske kvalifikation. Med fleksible betalingsmetoder, studielån og arbejdsgiver sponsorering er vi sikre på, at vi kan finde den rigtige løsning til dig.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se MA » Se MSc - Master » Se BAs - OnlineStudies » Se MBA » Se BScs » Se MSc - OnlineStudies » Se BAs - HealthcareStudies » Se LLB »

Studier

Denne skole tilbyder også:

MA

MA Human Resource Management

Online Fuldtid Deltid 18 - 60 måneder January 2018 Det Forenede Kongerige Coventry + 1 mere

[+]

En bachelorgrad eller et eksamensbevis svarende til en britisk hædersbevisning i mindst anden klasse (2.2). Hvis du ikke er engelsk modersmål, skal du give os et bevis på engelsksprogsniveau svarende til IELTS 6.5 eller derover

[-]

MA Strategic Marketing (CIM)

Online Fuldtid Deltid 18 - 60 måneder January 2018 Det Forenede Kongerige Coventry + 1 mere

[+]

En bachelorgrad eller et eksamensbevis svarende til en britisk hædersbevisning i mindst anden klasse (2.2). Hvis du ikke er engelsk modersmål, skal du give os et bevis på engelsksprogsniveau svarende til IELTS 6.5 eller derover

[-]

MSc

MSc Data Analytics & Project Management

Online Fuldtid Deltid 18 - 60 måneder January 2018 Det Forenede Kongerige Coventry + 1 mere

[+]

Kursus krav

En bachelorgrad eller et eksamensbevis svarende til en britisk hædersbevisning i mindst anden klasse (2.2). Hvis du ikke er engelsk modersmål, skal du give os et bevis på engelsksprogsniveau svarende til IELTS 6.5 eller derover

[-]