Arts University Bournemouth - The Graduate School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Vi er de kreative specialister

Arts University Bournemouth blev grundlagt i 1883 som en specialinstitution og er et førende universitet, der tilbyder specialuddannelse af høj kvalitet inden for kunst, design, medier og performance på tværs af de kreative brancher.

Vi er passionerede for de kreative emner, vi underviser, og fortsætter med at opmuntre nysgerrighed, risikovillighed og eventyr i at udforske og skubbe fagkundskaber og dets grænser.

Hvorfor AUB?

Dette er AUB. Et miljø til at forme og opbygge dit arbejde; at lære, dele, provokere og samarbejde.

Et kreativt fællesskab for originale tænkere og opfindsomme innovative beslutningstagere, hvor grænser skubbes og kreative alliancer dannes.

Et sted, hvorfra konventionen testes, landskabet ændret og kreative karriere lanceret. Et levende, vejrtrækning, sammenhængende akademisk miljø for kreativitet.

Vi er et førende kunstuniversitet for de kreative industrier. Vi skaber ubarmhjertigt innovation, samarbejder og forbinder på måder, der gør kreativt talent til karriere.material bruce mars / Unsplash

Her er fem grunde til at studere på AUB.

Fremragende undervisning

Vores personale er ekstraordinære. De er praktikere, lærere og forskere, alle her for at støtte dig med dine studier og hjælpe dig med at opnå enestående resultater.

Vi er blevet tildelt guld af TEF (Framework Excellence Framework). Vi modtog dette for at levere konsekvent fremragende undervisning, læring og resultater for vores studerende. Vores undervisning er af den højeste kvalitet, der findes i England.

Vores diplom i kunst og design - Foundation Studies-programmet glæder os også over at have opnået den 'Fremragende' bedømmelse i sin Ofsted-inspektion i 2018 - på alle fire områder. Du kan læse mere her og se den fulde rapport her.

En campus som ingen anden

Alle vores kurser er baseret på vores fantastiske prisvindende campus. Det er en avanceret kreativ hub designet til specialister. Med et baggrund af hovedvendende arkitektur vil du være i et samfund af ligesindede producenter og tænkere.

Vores campus er en katalysator til at forme og bygge dit arbejde; at eksperimentere, forny, være nysgerrig og skubbe grænser. Det er her, hvor du får fantastiske ting til at ske.

Vores rum er opdelt i landsbyer, boulevarder, grønne områder og infrastruktur. Vores campus har også en rigtig brummer om det. På vej til caféen passerer du måske en filmbesætning, en kvinde i Elizabethan-kjole og en DJ. Det er et mikrokosmos af de kreative brancher.

AUB blev valgt til det højest rangerede moderne universitet i Sydvest af The Times og The Sunday Times Good University Guide 2018. Vi har også fået tildelt den øverste miljøpris, EcoCampus Platinum, for vores miljøvenlige campus.

Vi investerer stærkt i industristandardteknologi og -rum, der giver dig mulighed for livet i de kreative industrier. Vi vil have dig til at vænne sig til det udstyr og faciliteter, du finder i den virkelige verden.

Plus, du er også omgivet af New Forest, fantastiske strande og Jurassic Coast World Heritage. Bournemouth kan prale af godt natteliv og kultur også, og London er kun to timer væk.

Vende kreativitet til karriere

Vi er et praktisk universitet med stærke ambitioner for vores kandidater til at nyde givende karriere.

Vi er Storbritanniens førende kunstuniversitet med henblik på kandidatudsigter og færdiggørelse og det førende specialistuniversitet for ansættelsesevne *. Vi er en indgangsport til de kreative industrier - en sektor, der vokser hurtigere end hele den britiske økonomi!

Vores gennemsnitlige kandidatbeskæftigelsesgrad i de sidste fem år har været 97% **

Vi opnår konsekvent udestående beskæftigelsesresultater på grund af kvaliteten af ​​vores undervisning og vores campus og faciliteter, der forbereder vores studerende til beskæftigelse.

Vi er en gateway til de kreative industrier på 92 mia. Kr., Som vokser hurtigere end hele den britiske økonomi og tegner sig for 1 ud af 11 job.

Det er en sektor, der kan være givende, spændende og har brug for nye måder at tænke på. De kreative industrier har brug for nogen som dig.

Vores alumner vender konstant tilbage med utrolige historier om ting, de har gjort, den forretning, de har oprettet, og de priser, de har vundet.

* Ifølge The Sunday Times Good University Guide 2020 og The Times Higher Education magazine.

** Procentdelen af studerende, der er i beskæftigelse eller er i gang med yderligere studier i henhold til DLHE 2012 / 13-2016 / 17.

Samarbejde om hvert hjørne

Det bedste arbejde sker, når forskellige discipliner mødes. Alle her er en skaber, og du får chancen for at samarbejde med dem. Da intet emne står alene, vil du være i stand til at opleve, hvordan branchen fungerer og skaber forbindelser med dem også.

Hvert år gør vi også universitetet til det største kreative bureau på sydkysten i 24 timer. Tilmeld dig, og du får mulighed for at arbejde på trusser fra nogle af de mest innovative mærker i dag. Tidligere trusser er kommet fra Virgin, Bestival og RNLI.

AUB Human

Vores AUB-samfund arbejder for at gøre verden til et bedre sted ved hjælp af kreativitet til at tilbyde løsninger på de uligheder, vi ser i verden. Med et mål at forbinde kreative praktikere, der deler et ønske om at skabe positiv ændring af det globale gode; vi har gjort nogle gode ting og har planer om at gøre mere.

Livet på AUB

Vi tror, at folk lærer bedst i et levende, omsorgsfuldt miljø. vi vil hjælpe dig med at trives, mens du er her.

På campus finder du masser af gode ressourcer, faciliteter og vigtigst af alt et venligt miljø. Masser af kurserne overlapper hinanden eller samarbejder, så du møder masser af nye venner, der studerer andre fag.

Vores Campus

Vores fantastiske, avancerede campus er et kreativt knudepunkt med hovedvendende arkitektur og industristandardudstyr. Du vil være i et samfund af ligesindede producenter og tænkere, der vil hjælpe dig med at trives. Vi investerer meget i teknologien og rummet, der udruster vores studerende til livet i de kreative brancher. Vi vil have dig til at vænne dig til det udstyr og de faciliteter, du finder i den virkelige verden.

Alumni og venner

Vi er stolte af vores alumner. Mange af dem er ved med at gøre utrolige ting. I dette afsnit finder du bare et lille udvalg af de store navne, der er uddannet fra vores kreative campus.

Æres-stipendiater

Vores æresmedlemmer inkluderer Edgar Wright og Dame Darcey Bussell DBE. AUB tildeles æresstipendium til personer, der har ydet et væsentligt bidrag til området kunst, design, medier eller performance.

Udvidet deltagelse og adgang

Udvidelse af deltagelse og adgang understøtter princippet om, at mennesker med enhver baggrund med potentiale til at drage fordel af videregående uddannelser skal have mulighed for det.

Placeringer

Poole

Address
Wallisdown
BH12 5HH Poole, England, Det Forenede Kongerige

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig