Læs den officielle beskrivelse

Hjælpe opbygge ledere i mere end 50 år Etableret i 1959 med indledende støtte fra virksomheder, herunder Shell og Unilever, Ashridge Executive Education har været fokuseret på at hjælpe folk, virksomheder og organisationer lykkes. Vores forskning, pædagogik, og kurser har altid haft ét mål: at forbedre, hvordan organisationer udfører, og hvordan ledere bly.

Fleksibel læring undervist af fakultetet med reel erfaring

Vi forstår, at balancere arbejde og daglige liv med at studere kan være udfordrende. Derfor er vores executive uddannelser designet til at være meget fleksibel til at hjælpe travle fagfolk. Alle vores programmer er på deltid, online, eller en blanding af begge dele. Vores fakultet bryste sig af deres passion for undervisning, og mange har opnået betydelig succes i virksomhedernes verden, hvilket betyder, at det, de lærer er stærkt påvirket af deres virkelige liv oplevelse.

Utrolig placering inspirerer læring Udvid din tankegang på vores betagende Ashridge ejendom. En tidligere kongelige residens indstillet på 5.000 acres park, Ashridge er det ideelle sted til at træde væk fra din dag job og fordyb dig i at lære.

Graduate med en triple-akkrediteret grad fra verdens mest internationale business school Vi er unikke i international business school samfund, som vi er triple-akkrediteret og tildele dobbelte amerikanske og britiske grader. Vi er stolte over, at Ashridge Executive Education er akkrediteret af tre prestigefyldte globale akkrediteringsorganer: AACSB, EQUIS og AMBA. Det betyder, at din grad vil have øget global anerkendelse og potentialet til at tage dig endnu mere.

Vores banebrydende forskning holder din læring relevant Vi foretager banebrydende forskning, der fokuserer på emner, der berører ledere og organisationer i dag. Ved grundstødning vores forskning i daglig praksis, sikrer vi, at vores pensum er altid relevant for den herskende erhvervsklima.

Deltag i et alumnenetværk, der virkelig dækker hele kloden

Du vil indgå i et fællesskab af 16.000 alumner, fordelt på 156 lande. Vores programmer trækker deltagere fra hele verden, der repræsenterer en bred vifte af brancher og baggrunde. Du vil blive udsat for nye perspektiver og blive udfordret til at tænke anderledes.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Ashridge Executive Education

Masters i Executive Coaching er et toårigt, deltids modulært selvstyret program. Det er en mulighed for at gennemgå og genstarte din praksis, få det bedste af dine naturl ... [+]

Streng. Relevant. Ægte. Reflective.

Din Pathway til at blive en fuldt akkrediteret executive coach.

Hvis du er interesseret i at blive en fuldt akkrediteret, professionel executive coach, udstyret med den nyeste viden på området, er dette programmet for dig.

Masters i Executive Coaching er et toårigt, deltids modulært selvstyret program. Det er en mulighed for at gennemgå og genstarte din praksis, få det bedste af dine naturlige evner, lære om dig selv som en træner gennem tilsyn og co-coaching, og møde nogle af de mest erfarne praktikere på området.

Du vil udvikle din coaching og mentorskapacitet, enten for at integrere i din eksisterende rådgivning og coaching arbejde eller at skabe et solidt fundament for en ny coaching og rådgivning praksis.... [-]

Det Forenede Kongerige London
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Ashridge Executive Education

Forandringsagenter står flygtige forstyrrelser i verden. Dette giver risiko for mange og muligheder for dem som kan føle, beslaglægge og effektiv tilpasning. Mange forand ... [+]

Forandringsagenter står flygtige forstyrrelser i verden. Dette giver risiko for mange og muligheder for dem som kan føle, beslaglægge og effektiv tilpasning. Mange forandringer udøvere har indset, at forandring og innovation er overvejende en socio-teknologisk fænomen, og at standard tilgange ikke virker tilbage i deres organisationer.

Det to-årig deltids-program er udviklet af erfarne praktikere for at opfylde behovene hos deres jævnaldrende. Du vil udforske forskellige perspektiver på organisationer, forandring og nye tilgange funderet i mange års praktisk erfaring samt lyd akademisk forskning.

Adgangskrav: Bachelorgrad, og mindst fem års erfaring inden for en organisatorisk indgreb rolle.... [-]

Det Forenede Kongerige London
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk

Introduction to Ashridge Video

Graduation Video