Ashridge Executive Education

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Hjælpe opbygge ledere i mere end 50 år Etableret i 1959 med indledende støtte fra virksomheder, herunder Shell og Unilever, Ashridge Executive Education har været fokuseret på at hjælpe folk, virksomheder og organisationer lykkes. Vores forskning, pædagogik, og kurser har altid haft ét mål: at forbedre, hvordan organisationer udfører, og hvordan ledere bly.

Fleksibel læring undervist af fakultetet med reel erfaring

Vi forstår, at balancere arbejde og daglige liv med at studere kan være udfordrende. Derfor er vores executive uddannelser designet til at være meget fleksibel til at hjælpe travle fagfolk. Alle vores programmer er på deltid, online, eller en blanding af begge dele. Vores fakultet bryste sig af deres passion for undervisning, og mange har opnået betydelig succes i virksomhedernes verden, hvilket betyder, at det, de lærer er stærkt påvirket af deres virkelige liv oplevelse.

Utrolig placering inspirerer læring Udvid din tankegang på vores betagende Ashridge ejendom. En tidligere kongelige residens indstillet på 5.000 acres park, Ashridge er det ideelle sted til at træde væk fra din dag job og fordyb dig i at lære.

Graduate med en triple-akkrediteret grad fra verdens mest internationale business school Vi er unikke i international business school samfund, som vi er triple-akkrediteret og tildele dobbelte amerikanske og britiske grader. Vi er stolte over, at Ashridge Executive Education er akkrediteret af tre prestigefyldte globale akkrediteringsorganer: AACSB, EQUIS og AMBA. Det betyder, at din grad vil have øget global anerkendelse og potentialet til at tage dig endnu mere.

Vores banebrydende forskning holder din læring relevant Vi foretager banebrydende forskning, der fokuserer på emner, der berører ledere og organisationer i dag. Ved grundstødning vores forskning i daglig praksis, sikrer vi, at vores pensum er altid relevant for den herskende erhvervsklima.

Deltag i et alumnenetværk, der virkelig dækker hele kloden

Du vil indgå i et fællesskab af 16.000 alumner, fordelt på 156 lande. Vores programmer trækker deltagere fra hele verden, der repræsenterer en bred vifte af brancher og baggrunde. Du vil blive udsat for nye perspektiver og blive udfordret til at tænke anderledes.

Placeringer

London

Hult Ashridge Business School

Address
Ashridge Executive Education
Berkhamsted
Hertfordshire

HP4 1NS London, England, Det Forenede Kongerige
Telefonnummer
+44 1442 843491

Akkrediteringer