Aston Business School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Hos Aston Business School er det vores ambition at hjælpe dig med at få mest ud af din. Vores MSc portefølje er designet i tæt samarbejde med erhvervslivet i Storbritannien og internationalt, hvilket giver dig en ideel platform til at bygge dig fremtidige karriere. Imponerende akkreditering, et verdensomspændende ry og personale, som kan videregive støtte af ægte kommerciel erfaring vil øge dine kundeemner og progression.

Vores kursus strukturer gør det muligt for dig at få de færdigheder, der er nødvendige for at lykkes i dagens konkurrenceprægede arbejdsplads, såsom forhandling, kommunikation, ledelse, teamwork og nytænkning. Det er færdigheder som disse, der holder vores kandidater meget efterspurgt af nogle af verdens førende organisationer. Innovativ, jordet og relevant, vil bredden af ​​kurser og mangfoldighed studerende samfund give dig en afrundet, internationalt perspektiv, hvilket gør dig klar til livet på forkant med erhvervslivet.

Hvorfor studere med os?

Triple akkreditering: Vi er blandt eliten 1% af business schools over hele verden med tredobbelt akkreditering fra AMBA, AACBS og EQUIS. Beskæftigelsesegnethed: Vi har en fremragende track record for at producere yderst anvendelige kandidater. Vi blev placeret 2. i England og 8. i verden til en karriere af Financial Times 2013. Dedikerede Karriere Support: Vores karriere service tilbyder 12:59 støtte, job planlægning og mulighed for at deltage på campus jobmesser, workshops, webinarer og mock vurderinger centre. Efter eksamen vores studerende har sikret roller blandt nogle af verdens bedste organisationer, herunder BNP Parabis, PwC, Rolls Royce, Deutsche Bank, Bank of America og IBM Systems. Stipendier: Vi ønsker at sikre, at de, der har lyst og evner til at studere har også mulighed for. Det er derfor, vi har en række stipendier til rådighed til potentielle studerende til at lette det økonomiske pres for at fortsætte dine studier. Fuld up-to-date oplysninger kan findes på vores hjemmeside. Placering: Vores campus er baseret i hjertet af det spændende pulserende næststørste by Birmingham, hjemsted for over 50.000 studerende Birmingham er den yngste storby i Europa. Har for nylig været rangeret det bedste britiske by uden for London for at etablere en virksomhed Birmingham er et godt sted at studere, arbejde og leve.

Kandidatuddannelser på Aston Vores specialist vifte af kandidatuddannelserne kombinerer industri relevant undervisning med en række karriere øge ekstra fordele designet til at gøre dig skille sig ud fra mængden. Tjenester til rådighed for vores studerende kan nævnes:

Dedikeret MSc karriere rådgiver service, som dækker 12:59 støtte, strategiske karriereplaner, hjælpe med at udvikle dit CV og LinkedIn og interview forberedelse På campus jobmesser tiltrækker over 200 arbejdsgivere hvert år Exchange-programmer til en af ​​vores mange verdensklasse partnerinstitutioner Postgraduate praktikophold mentorordninger Sprogundervisning programmer.

The Aston MBA Aston MBA trækker på vores verdensførende forskning i international business og vores globale netværk af virksomhedernes forbindelser til forvandle dig til en dynamisk og adræt virksomhed leder. Vi arbejder sammen med dig for at forstørre dine evner og maksimere din ydeevne, så du kan blive en lydhør udøvende der er godt rustet til at træffe beslutninger ud fra et globalt perspektiv. Har for nylig blevet placeret som nummer 1 i Storbritannien og nummer 2 i verden for investeringsafkast af The Economist god værdi MBA 2014 Aston MBA er et intensivt program, der fordyber de studerende i principperne for strategisk tænkning i en erhvervsmæssig sammenhæng. Den MBA er tilgængelig som en 12 måneders intensivt fuld tid eller en 27 måneder fleksibel online-program.

Find ud af mere Besøg vores hjemmeside for mere information om at studere en MSc eller MBA på Aston.If du har yderligere spørgsmål kan du kontakte vores venlige indlæggelser team.

MSc:

Postgraduate Admissions Office Tel: 44 (0) 121 204 3200 E-mail: abspgenquiry@aston.ac.uk

MBA:

MBA Office Tel: 44 (0) 121 204 3100 E-mail: mba@aston.ac.uk

Placeringer

Birmingham

Aston Business School

Address
Aston Business School, Aston University, Aston Triangle
B4 7ET Birmingham, England, Det Forenede Kongerige
Telefonnummer
+44 121 204 3011

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Akkrediteringer

Programmer

Denne skole tilbyder også: