Bath Spa University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Vær Bath Spa

Bath Spa University handler om mere end at studere. Det handler om at få fast i: tænkning, gør og gør. Om at støde ind i venner på campus, omfavne udfordringer og virkelig omsorgsfulde. Vi skubbe grænser og os selv. Hvis det lyder godt for dig, vil du passer godt.

Hvorfor Bath Spa?

fremragende ry

Vores oprindelse går tilbage til 1852, og den oprindelige Bath School of Art, så vi har bygget vores omdømme på mere end 160 års tradition og succes. Vi vokser støt også med spændende kurser og områder af reserch.

godt forbundet

Vi har partnerskaber med virksomheder, organisationer og institutioner i alle hjørner af kloden. Du vil se vores studerende på internationale konferencer, ture og arrangementer, fra Edinburgh Fringe Festival til den canadiske "International Næste Way". Du vil forlade Bath Spa som en global borger med ambitioner, drive og fokus.

Tilgængelige for alle

Tilgængelighed og lighed er vigtigt for os. Den unikke undersøgelse og sociale miljø, vi tilbyder, er en nøglefaktor i vores popularitet. Vores studerende kommer fra en række baggrunde og kulturer, fra alle dele af landet og i udlandet, og med en bred vifte af akademiske akkreditiver.

Beviset er i statistikken

Store graduate udsigter: 93,7% af Bath Spa kandidater er i arbejde eller videre studier 6 måneder efter eksamen (HESA: 2014/15 Destinationer afgang fra videregående uddannelser, udgivet 2016) Top 5 for kreativitet: Vi er blevet kåret som en af de fem kreative universiteter. (Hvilket? University Student Survey 2016) Du vil være sikker her: Vi er den 2. sikreste universitet i det sydvestlige og 6th når rangeret mod næsten 130 andre universiteter og højere læreanstalter i hele England og Wales. (Complete University Guide 2015) Bæredygtighed og miljømæssige forpligtelser: Det stopper ikke med de mennesker - vi omsorg for vores miljø så godt. Vores grønne Focus politikker tjent os en "First Class Honours". (Mennesker og Planet Green League 2015)

Placeringer

Bad

Bath Spa University

Address
Bath Spa University,
Newton Park,
Newton St Loe,

BA2 9BN Bad, England, Det Forenede Kongerige
Telefonnummer
+44 1225 875875

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig