Birmingham Business School, University of Birmingham

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Birmingham Business School er en forskningsbaseret ledet institution og tilbyder høj kvalitet bachelor-og postgraduate uddannelser for studerende fra hele verden. Deres triple-krone akkreditering placerer dem inden for en elite gruppe af globale business schools. Set i universitetets attraktive 'redbrick' campus, i den industrielle kerneland i Storbritannien, Skolen er stolt af sin 100-årige historie og tætte forbindelser med lokale virksomheder.

Birmingham var det første universitet i England for at undervise business undersøgelser tilbage i 1902, og denne lange engagement i erhvervslivet uddannelse er noget, vi er meget stolte af. Internationalisme er en anden stolt tradition, både i udsigterne for indholdet af programmet og i de globale oprindelsen af ​​vores elever - internationale studerende var blandt de første indtag over 100 år siden og i dag vi glæder os over folk fra omkring 55 lande på vores programmer hvert år.

University of Birmingham blev grundlagt i 1900 af borgerne i Birmingham, der ønskede deres eget universitet at træne og uddanne de mennesker, der ville skabe og håndtere de spirende virksomheder og industrier i Midlands.

Det var naturligt, i betragtning af arten af ​​Birminghams industrien, at universitetet skulle, fra starten, undervise de store videnskabelige og tekniske discipliner. Det var også den første britisk universitet at etablere en Faculty of Commerce og indarbejde en medicinsk skole. Det moderne universitet er lige så fremtrædende i humaniora, uddannelse, samfundsvidenskab og jura.

Placeringer

Birmingham

Address
Birmingham, England, Det Forenede Kongerige

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Akkrediteringer

Programmer