Læs den officielle beskrivelse

Vores universitet er kommet langt i løbet af kort tid, og vi har i dag mere end 17.000 studerende, hvoraf 1.500 er internationale studerende fra omkring 130 lande.

Vi har en stærk faglig orientering med fokus på faglig excellence og graduate employability. Til illustration er vi anerkendt som det eneste Center for Excellence i Mediepraksis i Storbritannien, og kandidater fra National Center for Computer Animation har arbejdet i Hollywood på sådanne film som Ringenes Herre, Gladiator, Star Wars, Madagaskar og Kong Kong. Områder inden for forskningskompetencer omfatter forensic arkeologi og kriminalitetsscience videnskab, hvor for eksempel personale for tiden undersøger folkedrab i Irak, Bosnien-Hercegovina og Rwanda og konsekvenserne af at afgrave 40.000 årige menneskelige fodspor i det centrale Mexico.

Bournemouth University er kernen i den største ikke-industrielle byområde i Europa. Det er i en vidunderlig beliggenhed smeltet mellem Storbritanniens nyeste nationalpark, bedste strande og største naturlige havn. Det er hjemsted for en stor finanssektor (JP Morgan Chase, Nationwide Building Society, og Liverpool Victoria blandt andre) samt at have den største koncentration af sprogskoler uden for London og mange nationale hovedkvarterer, herunder Royal National Redningsbåd Institution og Sunseeker International.

Bournemouth er verdensberømt som et internationalt konferencecenter og er vært for store akademiske, faglige og selvfølgelig politiske konferencer. Det tilbyder også en af ​​de største udstillings- og underholdningssteder på sydkysten.

Universitetet er en stærk spiller i det økonomiske og kulturelle liv i South West England. Vi er i centrum af et netværk af pædagogiske, forretningsmæssige og lokale regeringspartnere og har også spillet vores rolle i regionens forberedelser til OL i 2012.

Bournemouth University har et fremragende ry blandt elever, deres forældre og medarbejdere i gymnasier og skoler. Og siden min ankomst i september 2005 har vi styrket dette omdømme og overvejet, hvad Bournemouth University burde være som i fremtiden. Som følge heraf er mange spændende ændringer nu i gang. Især bygger vi på vores styrker, samtidig med at vi udvikler nye fagligt relevante områder, investerer mere end 100 millioner kroner i personale og faciliteter og reorganiserer for at bevare vores fokus på akademisk ekspertise.

Jeg håber du nyder din virtuelle 'Bournemouth Experience'.

Professor John Vinney

Vores folk

Vi tror, ​​at vores folk er vores mest værdifulde aktiv. Hver dag opfordrer vi dem til at udfordre verden omkring dem og ændre det på en positiv måde.

Mere end 2.000 mennesker arbejder hver dag for at gøre BU til et godt, sundt og indbydende miljø, hvor vores studerende kan trives og hvor akademisk ekspertise og forskning trives. Uanset om det er vores University Executive Team eller vores 1.150 akademiske medarbejdere, stræber alle på at bygge videre på BUs rekord af succes og innovation.

Vores fakulteter

Alle vores kurser og akademisk forskning ledes af vores fire fakulteter: Sundhed

Fakultet for Sundhed

Afdelinger: Human Sciences

Fakultet for ledelse

Afdelinger: Bournemouth University Business School (herunder afdelinger af: Regnskab, Finans

Fakultet for medier

Afdelinger: Corporate

Fakultet for videnskab

Afdelinger: Arkæologi, Antropologi

Vision og værdier

BU2018: Oprettelse, Deling, Inspirerende
Vores vision bygger på BUs nuværende succes for at skabe et særprægende tilbud baseret på akademisk ekspertise støttet af service excellence. Kernen er den stærke sammensmeltning af forskning, uddannelse og faglig praksis, der skaber en unik akademisk oplevelse, hvor summen er større end komponentdelene. For at opnå dette kombinerer vi inspirerende undervisning, verdensklasse forskning og den seneste tænkning i erhvervene for at skabe en kontinuerlig og frugtbar udveksling af viden, der stimulerer nye ideer, læring og tanke lederskab.

Strategisk Plan 2012-18

Efter lanceringen af ​​BUs nye Vision

Nøglepunkterne i planen er:

  • Kernen i BU vil være en stærk fusion af forskning, uddannelse og professionel praksis, der skaber en unik akademisk oplevelse, hvor summen er større end komponentdelene. Fusion vil være den vigtigste differentiator for BU, og dette vil informere og forme vores marketingstrategi.
  • Vi vil investere i levering af Fusion gennem oprettelsen af ​​en årlig £ 3 million Fusion Investment Fund. Fonden vil støtte en bred vifte af praktiske initiativer, som vil understøtte og levere Fusion.
  • Fokusområder vil omfatte opmuntrende personale og studerende til at arbejde sammen om at skabe medvirken og samproduktion af viden og forskning; køre fremragende undervisning og pædagogisk innovation; forbedring af personale- og elevmobilitet og netværk tilpasse vores forskningstemaer til samfundsmæssige behov og øge vores andel af de deregulerede højere uddannelsesmarkedet (elever, der går ind med AAB og over eller tilsvarende på A-niveau, internationale og postgraduate studerende).
Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MA

Bournemouth University

Denne mester i 3D computer animation er den perfekte lancering-pude til en karriere inden for en bred vifte af discipliner, herunder koncept design, karakter og skabning ... [+]

Denne mester i 3D computer animation er den perfekte lancering-pude til en karriere inden for en bred vifte af discipliner, herunder koncept design, karakter og skabning animation, modellering, belysning, rigging, teksturering, compositing og simulering. Dette kursus vil hjælpe dig med at erhverve de færdigheder, der er nødvendige for at arbejde på en række områder, hvor computer animation anvendes, herunder film, animerede funktioner, computerspil, tv-produktion, reklamer, illustration, videnskabelig visualisering, flysimulering, virtuelle miljøer, arkitektoniske visualiseringer og interaktive medier.

Vi nyder meget stærke forbindelser med industrien, som stort set skyldes NCCA-kandidaternes ubiquitet i film-, spil- og fjernsynsindustrien. Vi er vært for regelmæssige besøgseksperts foredragsserier, hvor du kan lære om 2D- og 3D-industrien fra at praktisere kunstnere og virksomheder, samt deltage i regelmæssige Masterclasses fra fagfolk. I løbet af de sidste fem år har vi tiltrukket nogle af de bedste Visual Effects, Animation and Games studios fra hele verden til at præsentere for vores elever, find ud af mere her.... [-]

Det Forenede Kongerige Poole
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Bournemouth University

Corporate Communication er et altomfattende begreb, der henviser til virksomheder, offentlige organer og non-profit-organisationer (ikke-statslige organisationer) og erst ... [+]

Corporate Communication er et altomfattende begreb, der henviser til virksomheder, offentlige organer og non-profit-organisationer (ikke-statslige organisationer) og erstatter i stigende grad vilkårene for PR og offentlige anliggender i kommunikationsbranchen.

Fakultetet for Medier og Kommunikation har stor erfaring i forskning og undervisning inden for virksomhedskommunikation og PR, der har været et af de første britiske universiteter til at påbegynde bachelorstudier i PR i slutningen af ​​1980'erne. Dette kursus trækker på ekspertisen hos akademikere, der beskæftiger sig med avanceret forskning og konsulentarbejde, og du vil drage fordel af at studere i en afdeling med et fremragende ry inden for branchen samt stærke forbindelser med både Chartered Institute of Public Relations (CIPR) og Public Relations Consultants Association (PRCA). Kurset er også akkrediteret af Institut for Direkte og Digital Marketing (IDM), og der er en mulighed for at opnå IDM Certificate i Digital Marketing sammen med graden kursus.... [-]

Det Forenede Kongerige Poole
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Bournemouth University

Denne fleksible kursus giver dig mulighed for at studere kommunikations- og medieteknologi på et avanceret niveau. Det vil give dig et højt anvendeligt sæt færdigheder sa ... [+]

Denne fleksible kursus giver dig mulighed for at studere kommunikations- og medieteknologi på et avanceret niveau. Det vil give dig et højt anvendeligt sæt færdigheder sammen med evnen til at engagere sig i teoretiske begreber og vise kritisk forståelse og analyse.

Du kan skræddersy denne MA til dine behov med mulighed for en startdato i september eller januar og tre udgangspunkter fra kurset, der hver fører til en anden kvalifikation: Postgraduate Certificate, Postgraduate Diploma eller Mastergrad i Medier

Vigtigt giver denne MA dig også muligheden for en 30-ugers professionel placering inden for kommunikations- eller mediesektoren, der er designet til at forbedre din beskæftigelsesevne efter eksamen. Du vil blive tilbudt en række muligheder, der giver dig mulighed for at fokusere på emner af interesse og relevans for dig. Denne MA er understøttet af vores praksis-ledede forskning ekspertise, som giver dig mulighed for at udvikle din evne til at engagere sig i forskning og kommunikere dine ideer i en række medier, herunder tekst, video og lyd.... [-]

Det Forenede Kongerige Poole
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Bournemouth University

Dette banebrydende kursus er for dem, der ønsker at vende deres ideer og ambitioner til succes. Uanset om du planlægger at styre den næste generation af film- og fjernsyn ... [+]

Dette banebrydende kursus er for dem, der ønsker at vende deres ideer og ambitioner til succes. Uanset om du planlægger at styre den næste generation af film- og fjernsynsprogrammer, udforme en karriere som forsker, associere producent eller produktionschef eller endda køre dit eget uafhængige produktionsselskab, vil kurset give dig den praktiske træning og teoretiske grounding for at hjælpe dig for at nå dine ambitioner i den dynamiske verden af ​​medieproduktion.

Du kan have en bacheloruddannelse i et beslægtet emne eller kan vise din egnethed til dette studieprogram gennem tilknyttet erhvervserfaring eller bevis for og output fra andre relaterede aktiviteter.

Du vil lære at udvikle dine ideer som levedygtige projekter og sælge dem på et stærkt konkurrencepræget marked. Takket være ekspertundervisning fra fagfolk med erfaring fra hele branchen, bliver du opnået med at styre produktioner som producent, produktionschef, stedsleder og første assistent direktør. Du arbejder fra et base rum, der giver et produktionsmiljø til planlægning af arbejde og seminarer.... [-]

Det Forenede Kongerige Poole
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Bournemouth University

Direktøren er central for den kreative proces i medieproduktion, og dette kursus er designet til at opbygge og udvikle din viden om branchen, så du kan klare udfordringen ... [+]

Direktøren er central for den kreative proces i medieproduktion, og dette kursus er designet til at opbygge og udvikle din viden om branchen, så du kan klare udfordringen med at levere vindende produktioner. Denne hands-on kursus giver mange muligheder for praktisk produktion på tværs af platforme og genrer. Det vil forbedre dine fortællingsevner og opbygge din tekniske forståelse af film, tv og transmedia produktion, udvikle avancerede færdigheder som direktør i overensstemmelse med den nuværende industri praksis.

Det fakultet for medier

Under ledelse af erfarne mediefolk vil du udvikle din egen direkte stil og stil og få en god teoretisk grundforening af den sociale, kulturelle og intellektuelle kontekst for medieproduktionsarbejde. Det endelige produktionsprojekt giver dig mulighed for at bruge de tekniske og ledelsesmæssige færdigheder, du har udviklet til at mastermind din egen portefølje af arbejde i samarbejde med andre studerende inden for Det Fakultet for Medier... [-]

Det Forenede Kongerige Poole
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Bournemouth University

Dette dynamiske kursus er for målrettede og drevne mennesker, der er ambitiøse om deres karriere inden for reklamebranchen. ... [+]

Dette dynamiske kursus er for målrettede og drevne mennesker, der er ambitiøse om deres karriere inden for reklamebranchen. Uanset om du for nylig har bestået en god grad i et reklame-relateret emne, eller du er en kommunikationsprofessor, der ønsker at fremme din karriere, giver denne udfordrende grad de nødvendige viden og værktøjer til at blive en reklame specialist.

Kurset har en reklamebøsning, hvor du får chancen for at blive indlejret i et levende agenturmiljø (enten i Bournemouth eller andre steder i Storbritannien) eller arbejde som en del af et agenturteam internt på campus. Dette samler al din læring og erfaring i en intensiv erhvervserfaring, der forbereder dig til din fremtidige karriere i branchen.... [-]

Det Forenede Kongerige Poole
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk

MSc

Bournemouth University

Du forventes at komme fra en teknisk baggrund (Computer Science, Physics, Maths, Engineering) med en eksisterende viden om programmering, og kurset vil bygge på dette, så ... [+]

Du forventes at komme fra en teknisk baggrund (Computer Science, Physics, Maths, Engineering) med en eksisterende viden om programmering, og kurset vil bygge på dette, så du får en kombination af kunstneriske sensibiliteter, problemløsning og tekniske færdigheder, som kan anvendes til rollen som teknisk direktør inden for animations- og spilindustrien. Tekniske direktører skal ofte arbejde sammen med computeranimatorer og løse tekniske problemer enten ved at konfigurere eksisterende softwareværktøjer eller designe nye værktøjer.

I løbet af din årlige undersøgelse udvikler du dine programmerings- og scripting færdigheder og bliver fortrolig med særlige teknikker og værktøjer forbundet med computer animation. Disse færdigheder vurderes i en række forskellige projekter, du vil gennemføre i løbet af året. Der lægges vægt på brugen af ​​industristandard hardware og software i udviklingen af ​​disse teknikker. Typiske eksempler er udviklingen af ​​C-programmer til test af nye algoritmer, skrivning af shaders til understøttelse af rendering og udvikling af scripts og værktøjer til at skabe nye effekter.... [-]

Det Forenede Kongerige Poole
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Bournemouth University

Dette kursus giver dig mulighed for at udvikle færdigheder, der er afgørende for at arbejde i arrangementssektoren, ved hjælp af teorier og processer af projekt og operat ... [+]

Dette kursus er et konverteringsforløb, det er ideelt for kandidater, der gerne vil ændre fag eller karriere retning.

Dette kursus giver dig mulighed for at udvikle færdigheder, der er afgørende for at arbejde i arrangementssektoren, ved hjælp af teorier og processer af projekt og operationel ledelse. Du vil lære om hændelsesstyringscyklussen, herunder planlægning, design, implementering og evaluering af en række arrangementer. Som et akademisk drevet kursus vil du lære at kritisk evaluere en række teorier og modeller, der er relevante for arrangementshåndtering. Det praktiske element i dette kursus fokuserer på anvendelse af teorier og modeller til arrangementer eksempler, herunder organisering af din egen live begivenhed som en del af en gruppe.... [-]

Det Forenede Kongerige Poole
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Bournemouth University

Dette kursus er et konverteringsforløb, det er ideelt for kandidater, der gerne vil ændre fag eller karriere retning. Dette kursus fokuserer på begivenhedsmarkedsføring, ... [+]

Dette kursus er et konverteringsforløb, det er ideelt for kandidater, der gerne vil ændre fag eller karriere retning.

Dette kursus fokuserer på begivenhedsmarkedsføring, defineret som brugen af ​​begivenheder til markedsføringsformål. I et konkurrencepræget markedsmiljø markedsfører organisationer nu gennem arrangementer, hvorved begivenheder anvendes som en integreret del af marketingkommunikationsmixet. Begivenheden er ikke selve enden, men et middel til at nå et produkts eller mærkes marketingmål. Begivenhedsmarkedsføring er således en del af det erfaringsmæssige markedsdomæne, defineret som strategien for at nå marketingmål gennem personlige erfaringer, som giver kunderne mulighed for at engagere sig og interagere med mærker, produkter og tjenester.... [-]

Det Forenede Kongerige Poole
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Bournemouth University

Dette kursus er beregnet til at give dig en avanceret forståelse af gæstfrihed og turisme industrien og et ledelsesmæssigt perspektiv på, hvordan man kører sådanne organi ... [+]

Dette kursus er et konverteringsforløb (hvilket betyder, at det er beregnet til studerende, der ikke har studeret emnet tidligere). Det er ideelt for kandidater, der gerne vil ændre fag eller karriere retning.

Dette kursus er beregnet til at give dig en avanceret forståelse af gæstfrihed og turisme industrien og et ledelsesmæssigt perspektiv på, hvordan man kører sådanne organisationer. Efter at have gennemført dette kursus har du kapacitet til at være involveret i mere analytiske, udviklingsmæssige og strategiske perspektiver for brancherne end dem på bachelorniveau, og få indsigt i de problemer, der påvirker gæstfrihed og turisme.

Ligeledes vil dette kursus give dig mulighed for at identificere og engagere dig i specialer som forbrugeradfærd, marketing, international human resource management, indtægtsstyring og internationale markedstendenser. Du vil også få adgang til en bred vifte af ekstra læseplaner og kvalifikationer, såsom vores besøgendes højttalere program for eksempel repræsentanter fra Hilton International, Shangri-la Hotels, Fairmont Hotels og Le Manior aux Quat Saisons. Du vil have mulighed for at deltage i vores årlige gæstfrihedskonference og at gennemføre værdikurser som Wine and Spirits Trust Award, rejser til World Travel and Tourism Market, London og HOTS Hotel Simulation-pakken.... [-]

Det Forenede Kongerige Poole
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Bournemouth University

Det være sig mennesker, strategi, netværk eller markeder, de kræver alle ekspertledelse. Men forskellen mellem stærk og dårlig ledelse kan betyde forskellen mellem succes ... [+]

Det være sig mennesker, strategi, netværk eller markeder, de kræver alle ekspertledelse. Men forskellen mellem stærk og dårlig ledelse kan betyde forskellen mellem succes og fiasko for en organisation. Det er meget pres på lederens skuldre. At styrke dig selv med forretningsmæssige evner og skarphed hjælper dig med at blive en dynamisk leder.

Erhverv er et bredt og fascinerende emne med mange forskellige områder at specialisere sig i. De nye til og praktiserende i ledelsen skal have en stærk forståelse af alle områder af en organisation og hvordan disse netværksafdelinger arbejder sammen for at blive en meget krævet 'kameleon' af erhvervslivet.

Den International Business Management ramme er en kombination af virkelig moderne specialiserede enheder, og vores internationalt rige kultur giver et globalt perspektiv på ledelse i praksis over hele kloden.... [-]

Det Forenede Kongerige Poole
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
12 - 18 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Bournemouth University

Dette kursus er udviklet med to hovedtræk i tankerne - udviklingen af ​​en stærk kapacitet inden for økonomi i økonomi og evnen til at anvende disse færdigheder i praksis ... [+]

Denne konverteringskursus er ideel til kandidater, der gerne vil ændre fag eller karriere retning.

Dette kursus er udviklet med to hovedtræk i tankerne - udviklingen af ​​en stærk kapacitet inden for økonomi i økonomi og evnen til at anvende disse færdigheder i praksis. Desuden kræver den moderne verden i stigende grad en evne til at forstå disse spørgsmål i en global sammenhæng. Derfor vil dette kursus også tage fat på nøgleudviklingen på de globale markeder. Dette kursus skal være et stort aktiv i din karriere ved at give dig mulighed for at udvikle vigtige tekniske, analytiske og beslutningsmæssige færdigheder. Det vil også hjælpe med at udvikle de personlige færdigheder, du har brug for til at lykkes i enhver karriere: Effektivt teamwork, objektiv analyse og kommunikation.... [-]

Det Forenede Kongerige Poole
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
12 - 16 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Bournemouth University

I løbet af dette kursus får du de nødvendige færdigheder og skæbne til at planlægge og styre HR-strategier inden for den offentlige og private sektor. Du vil udvikle en i ... [+]

I løbet af dette kursus får du de nødvendige færdigheder og skæbne til at planlægge og styre HR-strategier inden for den offentlige og private sektor. Du vil udvikle en ideel blanding af specialiseret human resource og generalist management ekspertise for at skille sig ud i det yderst konkurrencedygtige HR karriere marked.

Specialiserede enheder udforsker emner, herunder beskæftigelse og lovforhold og udvikling af mennesker som en ressource. Disse suppleres af kerneforvaltningsenheder, der koncentrerer sig om forvaltning af mennesker, marketing

Adgangskrav:

En Bachelor Honours grad med 2: 2 i ethvert fag eller tilsvarende. Hvis engelsk ikke er dit første sprog, skal du bruge IELTS 6.0 (Academic) eller højere.... [-]

Det Forenede Kongerige Poole
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
12 - 18 find din doctor juris
på universitet
Læs mere på dansk
Bournemouth University

I en verden, hvor dit mærke sidder blandt millioner, og hvor det ser ud til, at dine forbrugere snarere vil tale om dig end for dig, er det afgørende, at markedsførere fo ... [+]

I en verden, hvor dit mærke sidder blandt millioner, og hvor det ser ud til, at dine forbrugere snarere vil tale om dig end for dig, er det afgørende, at markedsførere forbliver foran spillet. Markedsføring er uden tvivl i centrum for al forretningsaktivitet.

Vores nyudviklede ramme indeholder specialiserede enheder, der udforsker moderne problemer for dagens markedsførere, og suppleres af bredere ledelsesenheder. Dette vil udvikle din forståelse af forholdet mellem markedsføring og organisationens bredere sfære og øge efterspørgslen efter dine indsigter i branchen. Den forskelligartede internationale kultur på Business School giver en virkelig global læringserfaring.

... [-]
Det Forenede Kongerige Poole
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
12 - 18 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Bournemouth University

MSc Sport Management kursus svarer til denne efterspørgsel på markedet ved at yde en kritisk og anvendt undersøgelse af forskning og praksis, der er afgørende for udvikli ... [+]

Sportindustriens vækst har ført til behovet for en mere professionel og kommerciel orientering til styring af sport. MSc Sport Management kursus svarer til denne efterspørgsel på markedet ved at yde en kritisk og anvendt undersøgelse af forskning og praksis, der er afgørende for at udvikle fremtidige sportsforvaltere.

Dette kursus er ideelt for studerende med en sports psykologi eller coaching grad, der gerne vil udvikle deres sports ledelse færdigheder såvel som dem med ikke-relaterede sport grader. Du vil udvikle en højere grad af forståelse af ledelsesprincipper og deres anvendelse til sportsbranchen. Dette vil give dig mulighed for at fremme din viden om de processer, hvormed sport er blevet et globalt fænomen inden for den bredere service og underholdningsindustri, de efterfølgende spændinger, der er opstået, og konsekvenserne for den fremtidige udvikling og styring af sport.... [-]

Det Forenede Kongerige Poole
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Bournemouth University

Dette kursus gennemgår en række nøglespørgsmål, udfordringer og udviklingen inden for turismeforvaltning med særlig fokus på forholdet mellem turisme og den bredere økono ... [+]

Dette kursus er et konverteringsforløb (hvilket betyder, at det er beregnet til studerende, der ikke har studeret emnet tidligere). Det er ideelt for kandidater, der gerne vil ændre fag eller karriere retning.

Dette kursus gennemgår en række nøglespørgsmål, udfordringer og udviklingen inden for turismeforvaltning med særlig fokus på forholdet mellem turisme og den bredere økonomiske, miljømæssige og socio-kulturelle kontekst.

Kurset har til formål at udvikle dine ledelses-, forsknings- og analytiske færdigheder, så du kan operere på et højt niveau inden for denne dynamiske industri. I løbet af dine studier møder du branchens eksperter, med mulighed for at tage en professionel placering, netværk og dele viden og erfaring, mens du lærer i et struktureret miljø. Kurset giver også en unik mulighed for at blande med en bred vifte af nationaliteter, så du kan øge din interkulturelle kompetence. Dette er afgørende for turismeforvaltningen i en stadig mere globaliseret verden. Kurset forbereder således kandidater til at udvikle inden for en række potentielle karriereveje.... [-]

Det Forenede Kongerige Poole
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Bournemouth University

Kurset sigter mod at etablere din forståelse af principperne for marketing marketing management, der giver dig en ramme for at forstå forretningsudvikling og marketing pl ... [+]

Dette kursus er et konverteringsforløb (hvilket betyder, at det er beregnet til studerende, der ikke har studeret emnet tidligere). Det er ideelt for kandidater, der gerne vil ændre fag eller karriere retning.

Kurset sigter mod at etablere din forståelse af principperne for marketing marketing management, der giver dig en ramme for at forstå forretningsudvikling og marketing planlægning. Nærmere bestemt undersøges relationerne mellem kundeoplevelsen og marketingorganisationerne, forskningsplanlægning, budgettering, marketingstrategier og kommunikation.

Du vil udvikle en kritisk forståelse af nutidige problemer i marketing og evnen til at sætte spørgsmålstegn ved aktuelle markedsføringsmønstre og trends. I den sammenhæng er der opmærksom på brugen af ​​it og sociale medier i destinationsstyring og markedsføring.... [-]

Det Forenede Kongerige Poole
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Bournemouth University

Dette udfordrende og givende kursus giver en unik blanding af teori og praksis med det formål at udvikle de nødvendige færdigheder til at forfølge en karriere inden for ø ... [+]

Dette udfordrende og givende kursus giver en unik blanding af teori og praksis med det formål at udvikle de nødvendige færdigheder til at forfølge en karriere inden for økonomi. Kurset er designet til at være meget fleksibelt, så du kan skræddersy indholdet efter dine behov og karriereambitioner.

Kurset er designet til dem, der har en baggrund i økonomi eller en relateret disciplin, såsom økonomi og regnskab, og søger at videreudvikle deres færdigheder og få adgang til en karriere inden for finansanalyse, økonomistyring og investering. Kerneenheder er designet til at udvikle dine kvantitative færdigheder, evne til at analysere finansielle data og forståelse af finansielle instrumenter samt din teoretiske forståelse af finansøkonomi. Derefter får du en række valgfrie enheder, hvorfra du kan vælge.... [-]

Det Forenede Kongerige Poole
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
12 - 16 måneder
på universitet
Læs mere på dansk