Bournemouth University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Vores universitet er kommet langt i løbet af kort tid, og vi har i dag mere end 17.000 studerende, hvoraf 1.500 er internationale studerende fra omkring 130 lande.

Vi har en stærk faglig orientering med fokus på faglig excellence og graduate employability. Til illustration er vi anerkendt som det eneste Center for Excellence i Mediepraksis i Storbritannien, og kandidater fra National Center for Computer Animation har arbejdet i Hollywood på sådanne film som Ringenes Herre, Gladiator, Star Wars, Madagaskar og Kong Kong. Områder inden for forskningskompetencer omfatter forensic arkeologi og kriminalitetsscience videnskab, hvor for eksempel personale for tiden undersøger folkedrab i Irak, Bosnien-Hercegovina og Rwanda og konsekvenserne af at afgrave 40.000 årige menneskelige fodspor i det centrale Mexico.

Bournemouth University er kernen i den største ikke-industrielle byområde i Europa. Det er i en vidunderlig beliggenhed smeltet mellem Storbritanniens nyeste nationalpark, bedste strande og største naturlige havn. Det er hjemsted for en stor finanssektor (JP Morgan Chase, Nationwide Building Society, og Liverpool Victoria blandt andre) samt at have den største koncentration af sprogskoler uden for London og mange nationale hovedkvarterer, herunder Royal National Redningsbåd Institution og Sunseeker International.

Bournemouth er verdensberømt som et internationalt konferencecenter og er vært for store akademiske, faglige og selvfølgelig politiske konferencer. Det tilbyder også en af ​​de største udstillings- og underholdningssteder på sydkysten.

Universitetet er en stærk spiller i det økonomiske og kulturelle liv i South West England. Vi er i centrum af et netværk af pædagogiske, forretningsmæssige og lokale regeringspartnere og har også spillet vores rolle i regionens forberedelser til OL i 2012.

Bournemouth University har et fremragende ry blandt elever, deres forældre og medarbejdere i gymnasier og skoler. Og siden min ankomst i september 2005 har vi styrket dette omdømme og overvejet, hvad Bournemouth University burde være som i fremtiden. Som følge heraf er mange spændende ændringer nu i gang. Især bygger vi på vores styrker, samtidig med at vi udvikler nye fagligt relevante områder, investerer mere end 100 millioner kroner i personale og faciliteter og reorganiserer for at bevare vores fokus på akademisk ekspertise.

Jeg håber du nyder din virtuelle 'Bournemouth Experience'.

Professor John Vinney

Vores folk

Vi tror, ​​at vores folk er vores mest værdifulde aktiv. Hver dag opfordrer vi dem til at udfordre verden omkring dem og ændre det på en positiv måde.

Mere end 2.000 mennesker arbejder hver dag for at gøre BU til et godt, sundt og indbydende miljø, hvor vores studerende kan trives og hvor akademisk ekspertise og forskning trives. Uanset om det er vores University Executive Team eller vores 1.150 akademiske medarbejdere, stræber alle på at bygge videre på BUs rekord af succes og innovation.

Vores fakulteter

Alle vores kurser og akademisk forskning ledes af vores fire fakulteter: Sundhed

Fakultet for Sundhed

Afdelinger: Human Sciences

Fakultet for ledelse

Afdelinger: Bournemouth University Business School (herunder afdelinger af: Regnskab, Finans

Fakultet for medier

Afdelinger: Corporate

Fakultet for videnskab

Afdelinger: Arkæologi, Antropologi

Vision og værdier

BU2018: Oprettelse, Deling, Inspirerende
Vores vision bygger på BUs nuværende succes for at skabe et særprægende tilbud baseret på akademisk ekspertise støttet af service excellence. Kernen er den stærke sammensmeltning af forskning, uddannelse og faglig praksis, der skaber en unik akademisk oplevelse, hvor summen er større end komponentdelene. For at opnå dette kombinerer vi inspirerende undervisning, verdensklasse forskning og den seneste tænkning i erhvervene for at skabe en kontinuerlig og frugtbar udveksling af viden, der stimulerer nye ideer, læring og tanke lederskab.

Strategisk Plan 2012-18

Efter lanceringen af ​​BUs nye Vision

Nøglepunkterne i planen er:

  • Kernen i BU vil være en stærk fusion af forskning, uddannelse og professionel praksis, der skaber en unik akademisk oplevelse, hvor summen er større end komponentdelene. Fusion vil være den vigtigste differentiator for BU, og dette vil informere og forme vores marketingstrategi.
  • Vi vil investere i levering af Fusion gennem oprettelsen af ​​en årlig £ 3 million Fusion Investment Fund. Fonden vil støtte en bred vifte af praktiske initiativer, som vil understøtte og levere Fusion.
  • Fokusområder vil omfatte opmuntrende personale og studerende til at arbejde sammen om at skabe medvirken og samproduktion af viden og forskning; køre fremragende undervisning og pædagogisk innovation; forbedring af personale- og elevmobilitet og netværk tilpasse vores forskningstemaer til samfundsmæssige behov og øge vores andel af de deregulerede højere uddannelsesmarkedet (elever, der går ind med AAB og over eller tilsvarende på A-niveau, internationale og postgraduate studerende).

Placeringer

Poole

Address
Bournemouth University,
Fern Barrow

BH12 5BB Poole, England, Det Forenede Kongerige